Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hım iyiymiş gökçenin kurduğu topicle beraber mi okuyon bende okusam iyi olcak ama bakalım inş başlarım
bende ne yapim canım işteyim her zaman ki gibi iş yapıyom arada buraya bakıyom öyle işte

gökçe topiği kurmuş muydu:26: bilmiyodum ki:44: ben ayrı başladım okumaya iki haftada iki kitap devirdim insan okuyunca mutlu oluyor valla tavsiye ederim
eşim de başladı ama hala 40. sayfada çok ağır okuyo, neymiş anlayarak okuyomuş

evet kurmuştu duymasın bu dediğini iyi bakalım oku ne okuyon şimdi
eşinede karışma adam anlayarak okuyomuş işte

evet kurmuştu duymasın bu dediğini iyi bakalım oku ne okuyon şimdi
eşinede karışma adam anlayarak okuyomuş işte

şimdi aşka başladım elif şafağın gökçenin topiğe de yazim o zaman rapor vereyim
karışmıyorum zaten okusun da kaç sayfa okursa okusun

şimdi aşka başladım elif şafağın gökçenin topiğe de yazim o zaman rapor vereyim
karışmıyorum zaten okusun da kaç sayfa okursa okusun

ayy onu kardeşim bana hediye etti bir türlü okuyamadım bende okumak istiyorum diyodum hep elime geçti de okumadım off ne yapim ya vakit mi var kitap okumayınca da insan kendini eksik hissediyo yani

Son düzenleme:
ayy onu kardeşim bana hediye etti bir türlü okuyamadım bende okumak istiyorum diyodum hep elime geçti de okumadım off ne yapim ya vakit mi var kitap okumayınca da insan kendini eksik hissediyo yani

gece yatmadan 20 sayfa da olsa oku en fazla yarım saatini alır biz eşimle öyle yapıyoruz gün içinde fırsat olmuyor ama yatmadan mutlaka okuyoruz
gerçekten üniversiteden beri bu kadar iyi hissetmemiştim , çok okurdum ama üniv. bitince boşluğa düştüm hiç okumak istemiyodum, şimdi o alışkanlığımı geri kazandım çok mutluyum:13:

benim eşimde okuyo bişeyler dergileri vardı babamın genç beyin diye serisi vardı evde onu aldık okumak için eşim okuyo çok güzel şeyler var içinde ama ben bi tembellikten çıkıp okuyamadım oda geceleri uyumadan önce okuyo haftasonuda benden önce kalkınca yatakta okuyo bana da sen niye okumuyon diye söyleniyo arada ama işte bende bir bıraktım artık istemiyom okumayı senin gibi başlasam devamı gelir herhalde

ooo bizim kızlar gelmiş berayy althea hoşgeldiniz nasılsınız

inşallah canım bi başlasan devamı gelir aslında, ince bi kitaptan başlangıç yap sonra kitap kurduna dönüşürsün

kız yanlış okumadım demi teyzemi oluyoruz yuppi hopefor hamilee canım hayırlı olsun ayy çok sevindim

seni takip ettim ve buldum hamilelik topiğinde yazmışsın ayy gerçekten hamişsin sen şimdi kendim gibi sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…