Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

kız yanlış okumadım demi teyzemi oluyoruz yuppi hopefor hamilee:KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: canım hayırlı olsun ayy çok sevindim

hem de nasılllll hiç bu kadar hazır olmamıştımmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
hopefor hamileeee yaşasınnnn teyze oluyoruz kızlarrrrrr:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

bak buna lafı söyledi kaçtı kızz hamilemisin

canlarım benim canım kardeşlerim size yazarken bir daha ağıt çöktübana :KK9: kızlar galiba hamileyim yani dr aa göre pozitif :KK52: :KK52:
netten lab. sonuçlarına baktım dr u aradım 65.8 dedim evet dedi pozitif dedi :KK52: :KK52: :KK52: ben tabi ağlar modda dr a gerçekten mi vari şeyler söylüyorum. dr heyecan var galiba, sakin ol heyecan yapma dedi,
nasıl yapmam elabım, yaseminim nasıl yapmam

canlarım benim canım kardeşlerim size yazarken bir daha ağıt çöktübana :KK9: kızlar galiba hamileyim yani dr aa göre pozitif :KK52: :KK52:
netten lab. sonuçlarına baktım dr u aradım 65.8 dedim evet dedi pozitif dedi :KK52: :KK52: :KK52: ben tabi ağlar modda dr a gerçekten mi vari şeyler söylüyorum. dr heyecan var galiba, sakin ol heyecan yapma dedi,

ay canım ya tekrar hayırlı olsun yaa ağla ağla içini dök çok şükür ya biri daha hamile :nazar::nazar::nazar:

yapma yapma inşallahhhhhh çokk güzel olcakkkk içini ferah tutttt:KK16::KK16:
seni seviyoruzzzzzz

ay canım ya tekrar hayırlı olsun yaa ağla ağla içini dök çok şükür ya biri daha hamile :nazar::nazar::nazar:

yemeğe gidiyom gelene kadar çıkmazsın umarım canım

seni takip ettim ve buldum hamilelik topiğinde yazmışsın ayy gerçekten hamişsin sen şimdi kendim gibi sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK76::KK76::KK76:

elabım Allah razı olsun Allah ım sana da nasipp etsin zamanı geldiğinde inşaallah :KK16: amiiin amiiin.
evet oraya belirtiler için yazmıştım sağolsun kızlar da karşılıksız bırakmadı. haber bekliyorlardı :KK9:

:nazar: yaşasınnnnnn hopeforummmmmm çok çok çok çok sevindimmmmmm inşallah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eder Rabbimmm :KK52: :nazar:

tebrikler hopeforcum darısı bize inşallah:KK49::nazar:
sağol minacım inşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah

kuzummmm hayırlı olsunnnnnn çok sevindim yaaaaa :KK16::KK16::KK16::KK16:

bestiiiiiiiiiiiiiiiiiim amin canım çok teşekkür ederim...

:nazar: yaşasınnnnnn hopeforummmmmm çok çok çok çok sevindimmmmmm inşallah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eder Rabbimmm :KK52: :nazar:

eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem arkandan geldim bacım :KK9: amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiin inşaallah Allahtan en büyük dileğim o :KK16:
ecem ben henüz dr a gidemedim telden öğrendim dr pozitif dedi. değerim betahcg : 65.8 netten öğrendiğime göre 2-2.5 haftalık kesindir dimi ya kan testinde kesin belli olur dimi. gerçi dr da pozitif dedi ama ben inanamıyorum

sağol minacım inşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah

bestiiiiiiiiiiiiiiiiiim amin canım çok teşekkür ederim...

eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem arkandan geldim bacım :KK9: amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiin inşaallah Allahtan en büyük dileğim o :KK16:
ecem ben henüz dr a gidemedim telden öğrendim dr pozitif dedi. değerim betahcg : 65.8 netten öğrendiğime göre 2-2.5 haftalık kesindir dimi ya kan testinde kesin belli olur dimi. gerçi dr da pozitif dedi ama ben inanamıyorum
kesin canım benimmmm 7ve üzeri hamilelik benimkide ilk 79cıkmıstı hemen hemen aynı rakamlar :KK52: kendine çok dikkat et ağır iş yapma ve kendini zorlama hemen dr.a gitmene gerek yok iki hafta kadar falan bekle inşallah o zaman keseyi de görürsün :KK52:

elabım Allah razı olsun Allah ım sana da nasipp etsin zamanı geldiğinde inşaallah :KK16: amiiin amiiin.
evet oraya belirtiler için yazmıştım sağolsun kızlar da karşılıksız bırakmadı. haber bekliyorlardı :KK9:

amin canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin valla sana çok mutlu oldum:KK76::KK76: msnden yazmışın bişeyler ama ben yemeğe gitmiştim geldim sen yoksun:KK50:

kesin canım benimmmm 7ve üzeri hamilelik benimkide ilk 79cıkmıstı hemen hemen aynı rakamlar :KK52: kendine çok dikkat et ağır iş yapma ve kendini zorlama hemen dr.a gitmene gerek yok iki hafta kadar falan bekle inşallah o zaman keseyi de görürsün :KK52:

ece hamile oldun bırakıp gittin buraları vefasız senii:KK9::KK9:

ece hamile oldun bırakıp gittin buraları vefasız senii:KK9::KK9:

canım valla ne desen haklısın ama bir gözüm kulağım hep burda güzel bir haber görür görmez soluğu burda alıyorum kopmadım sizlerden

kızlar uzun bir ağlama molasından sonra ben geldim :KK9:

ne biliyim yarın gel bakalım dedi... şimdi bu ara ne yapıp ne yapmayım ecem ya... ara ara karnıma sancıları giriyor normalmi bunlar

amin canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin valla sana çok mutlu oldum:KK76::KK76: msnden yazmışın bişeyler ama ben yemeğe gitmiştim geldim sen yoksun:KK50:

Allah razı olsun elabım. yazdım baktım yoksun çıktım... sonra da tel trafiği, arayan herkesle bi ağıt faslı :KK9: anca dönebildim

ne biliyim yarın gel bakalım dedi... şimdi bu ara ne yapıp ne yapmayım ecem ya... ara ara karnıma sancıları giriyor normalmi bunlar

Allah razı olsun elabım. yazdım baktım yoksun çıktım... sonra da tel trafiği, arayan herkesle bi ağıt faslı :KK9: anca dönebildim

evet bende yemeğe gitmiştim geldim gitmişsin ağıt yakma kız yeter bebeişi üzme sıkma :KK20:

ay valla gözler doldu benim de senin bu mutluluğunu görünce :KK43: canım kasık ve bel ağrıları çok normal sanki adet olacakmıscasina ağrılar olur ama Allah korusun kan gelmedigi sürece hiç bir sorun olmaz hormonlar yukseldikce akıntı olur o da normal akıntının rengi yesile veya kahverengiye dönerse hemen doktorunu ara yeşile dönük akıntı genellikle idrar yollarında olan enfeksiyon yüzünden olur onu engellemek için de bol bol su iç ve eğer kullanmıyorsan doktoruna danisarak folikasite basla ayy cok mutlu oldum yaaaa :KK16:

X