Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi tamam cnm net beni sinir etti bende uyuyayım azcık sabahlara jadar uyumazdım evdeyken ama bu bilgisayar gıcık ya bende bu arada memleketteyım
Günayyyyyyyyyydııııııııınnnnnnnnnnnnnn ben geldiiiiiimmmmmm
göçeciğim ben yıllık izine çıkmıştım o sürede pcyi elime alamadım.işe döndüm ve haliyle birikmiş bir sürü şeyle uğaraştım eskisi kadar sık girmedim canım yoksa bir sorun yok çok şükür.sen neler yaptın umarım iyisindir?ben de seni ve daha bir çok müdavimi göremiyorum.herkes nerde ki:26:
selamlar bacım... sorun olmamasına sevindim... okudum bazı bölgelerde sorun varmış acaba bir gitsenmi dr a bacım.. derinlerde acı olamması gerek artıkımmmm
Kızlarr Merhabaa Hepinizee
Ben Geldimm Giremiyorum Bayadır.
Misafirim Vardı. Kaynım Geldi.O Yüzden girme İmkanım olmadı fazla.:2::2:
Neyse az önce Gİtti
Sizler Ne yapıyosunuzz ??
Elab Kuzumm Çok Sağol Mesaj atmışsın
Geldim artık Burdayımm bebemm. Sohbetlere Kaldığımız Yerdenn Devam edelimm haydeeeeee
Kızlarr Merhabaa Hepinizee
Ben Geldimm Giremiyorum Bayadır.
Misafirim Vardı. Kaynım Geldi.O Yüzden girme İmkanım olmadı fazla.:2::2:
Neyse az önce Gİtti
Sizler Ne yapıyosunuzz ??
Elab Kuzumm Çok Sağol Mesaj atmışsın
Geldim artık Burdayımm bebemm. Sohbetlere Kaldığımız Yerdenn Devam edelimm haydeeeeee
canımm bize de müfettişle geldi bayaa uğraştım evraklarla gerçi teftiş olmadık ama olsun en azından evraklarım tam artık.bu hafta sonu da ile gittik satranç turnuvasına çocuklarla..burada bulamamıştım ovulasyon testi.oraya gidince aldım.bugün de folik asite başladımm.bakalım arrtık bu aya inşallah olur.yoksa doktora gitmeye karar verdim kasımdan beri korunmuyorum..artık gün sayar oldum,sanki bişey bekleyince geçmiyor zaman...benim kocam da hasta olduğunu kabul ediyor ama tedaviyi reddediyor.o çok memnunmuş halinden.:)tabi şimdi ilçedeyiz kolundan tutup götüremiyorum daa.bakalaım bbüyük bir yere gidersek ilk işim onu psikoloğa götürmk
eee sen naptın ..ikna edebildin mi seninkini bebek konusunda..
kızlar merhaba ben geldimm nasılsınız?
ben size bişi sormam lazım benim dünden beri midem bulanıyo çok fazla degil ama bulanıyo ama öle kokudan tiskinme yok bugünde feci bi şekilde midem yandı kahvaltı yaptım öle agır şeylerde yemedim ama yandı bayaa sizce hamilelik belirtisi olurmu bu yaaa valla adet zamanı mı bekliyemicemm ya bu ay çok heycanlıyım inş hamile kalmışımdır ama içimden bi ses var dio kendimi kaptırmak da istemiyorum ama çok dikkat ediyorumm her ilişki sonrası ayaklarımı dikip 1 saat bekliyorum hemen banyoda yapmıyorum bide bal tarçın çörek otuna başladım incir yiyorum ne bilim iş yapmamaya agır kaldırmamaya dikkat ediyorumm bakalım inş rabbim bana da veriri
kızlar merhaba ben geldimm nasılsınız?
ben size bişi sormam lazım benim dünden beri midem bulanıyo çok fazla degil ama bulanıyo ama öle kokudan tiskinme yok bugünde feci bi şekilde midem yandı kahvaltı yaptım öle agır şeylerde yemedim ama yandı bayaa sizce hamilelik belirtisi olurmu bu yaaa valla adet zamanı mı bekliyemicemm ya bu ay çok heycanlıyım inş hamile kalmışımdır ama içimden bi ses var dio kendimi kaptırmak da istemiyorum ama çok dikkat ediyorumm her ilişki sonrası ayaklarımı dikip 1 saat bekliyorum hemen banyoda yapmıyorum bide bal tarçın çörek otuna başladım incir yiyorum ne bilim iş yapmamaya agır kaldırmamaya dikkat ediyorumm bakalım inş rabbim bana da veriri
bak yaaa hamişmisin kıssssssssssss sennn
hadi güzel haberlerle gelll bakalım yap bir test
inş. hamilesindir..adetine ne kadar var..kanda çıkar belki..
günaydın canımmmmm
erkencisin hayırdır
erken kalkıyorum artık kitap okumaya başladım öyle işte
sen napıyosun nasılsın