Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Günayyyyyyyyyydııııııııınnnnnnnnnnnnnn ben geldiiiiiimmmmmm

selamlar bacım... sorun olmamasına sevindim... okudum bazı bölgelerde sorun varmış acaba bir gitsenmi dr a bacım.. derinlerde acı olamması gerek artıkımmmm

Kızlarr Merhabaa Hepinizee
Ben Geldimm Giremiyorum Bayadır.
Misafirim Vardı. Kaynım Geldi.O Yüzden girme İmkanım olmadı fazla.:2::2:
Neyse az önce Gİtti
Sizler Ne yapıyosunuzz ??

Elab Kuzumm Çok Sağol Mesaj atmışsın
Geldim artık Burdayımm bebemm. Sohbetlere Kaldığımız Yerdenn Devam edelimm haydeeeeee

selamlar bacım... sorun olmamasına sevindim... okudum bazı bölgelerde sorun varmış acaba bir gitsenmi dr a bacım.. derinlerde acı olamması gerek artıkımmmm

canımm bize de müfettişle geldi bayaa uğraştım evraklarla gerçi teftiş olmadık ama olsun en azından evraklarım tam artık.bu hafta sonu da ile gittik satranç turnuvasına çocuklarla..burada bulamamıştım ovulasyon testi.oraya gidince aldım.bugün de folik asite başladımm.bakalım arrtık bu aya inşallah olur.yoksa doktora gitmeye karar verdim kasımdan beri korunmuyorum..artık gün sayar oldum,sanki bişey bekleyince geçmiyor zaman...benim kocam da hasta olduğunu kabul ediyor ama tedaviyi reddediyor.o çok memnunmuş halinden.:)tabi şimdi ilçedeyiz kolundan tutup götüremiyorum daa.bakalaım bbüyük bir yere gidersek ilk işim onu psikoloğa götürmk
eee sen naptın ..ikna edebildin mi seninkini bebek konusunda..

hoşgeldin canımmm

hoşgeldin canım seni aramızda tekrar görmek güzel özletmiştin kendini

oo iymiş bizede yakında gelir müfettiş amcalar....

iyi hadi bakalım ovulasyon testi ile iyi takip etde anla da yapdaaa bakalım bebişi
bendede bir numara yok.... bizim adam kahhh yurt dışında kah burdaa
zaten köpek isterrr çocukla işi yok ..... geçen arkdşlr gelmiş ti onalrın çocuğnu sevdi bissürü resim çekildik amaa nafilee o anlık etkiliyorr bende banane diyorum o istesin anlayacağın bende hayatıma bakıyorummmm umrumda değil onlaaa bu noktada ısrarcı olmayacamm allah korusn bişey gelir başımızaa benim yakama yapışır.... ufff iki tarafında istemesi gerek hani bacım....

bak folik aside geç bilene kalmışın bacım... iyi amaaa başla tabi....

bizim adamı götürdük psikologada o psikiyatra sevk etti ilaçlı tedavi göryor bu ilaçda acaip geç boşalmaa yapyorrrrrr uffffffff bende bu yüzden iyice yoruluyorum ve cinsellikden feci soğudum....

birde sanki eskiden vajiliyken daha çok bana hitap ediyordu ruhuma şimdi çok berbattt ufffffff ne bilem sürekli başka alemler sıkıntılar çıkyorr ufffffffff adeta görev gibi görüyorum artıkkk

kızlar merhaba ben geldimm nasılsınız?
ben size bişi sormam lazım benim dünden beri midem bulanıyo çok fazla degil ama bulanıyo ama öle kokudan tiskinme yok bugünde feci bi şekilde midem yandı kahvaltı yaptım öle agır şeylerde yemedim ama yandı bayaa sizce hamilelik belirtisi olurmu bu yaaa valla adet zamanı mı bekliyemicemm ya bu ay çok heycanlıyım inş hamile kalmışımdır ama içimden bi ses var dio kendimi kaptırmak da istemiyorum ama çok dikkat ediyorumm her ilişki sonrası ayaklarımı dikip 1 saat bekliyorum hemen banyoda yapmıyorum bide bal tarçın çörek otuna başladım incir yiyorum ne bilim iş yapmamaya agır kaldırmamaya dikkat ediyorumm bakalım inş rabbim bana da veriri

bak yaaa hamişmisin kıssssssssssss sennn
hadi güzel haberlerle gelll bakalım yap bir test

inş. hamilesindir..adetine ne kadar var..kanda çıkar belki..

Son düzenleme:
bak yaaa hamişmisin kıssssssssssss sennn
hadi güzel haberlerle gelll bakalım yap bir test

inş. hamilesindir..adetine ne kadar var..kanda çıkar belki..

cnm bilmiyorum daha adetime var aslında çok erken ama dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı ..ama diyorumya zaten çok erken yaptım mide yanması hala devam ediyo 10 gün sonra tekrar yapıcam test çünkü kızlar kasıklarım agrı yapıyo degişik bişiler oluyo karnımda anlamış degilim pskolojikmi bilmiyorumm ama bakalım ahyırlısı

erken kalkıyorum artık kitap okumaya başladım öyle işte
sen napıyosun nasılsın

hım iyiymiş gökçenin kurduğu topicle beraber mi okuyon bende okusam iyi olcak ama bakalım inş başlarım
bende ne yapim canım işteyim her zaman ki gibi iş yapıyom arada buraya bakıyom öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…