eminim çok eğlencelidir küçükken kayardır bizde ahh ahh plastik birşeyler bulur üzerine otururduk
leğende falanevet ya bize de üstü tahtadan altına da demir yerleştirilerdi kızak yaparlardı onlarla kayardık vah çoçukluk yıllarımız
heheh siz olayı profesyonelleştirmişsiniz kızımmmm
ee ne yapalım karın alası vardı bizde o zamanlarleğenler falan yetmiyodu büyüklerimizde bize kızak yapıyodu şimdi de eşim yeğenlerine yapıyo kocaman bazen bende kayayım diyorum
hehehe sen bekle bekle yapma inşallah güzel haberler alırsınannemlede konuştum dedi 5 6 gün daha bekle kan testi yaptırırsın gidip dedi
öncelikle tünaydın kızlar
bana da dua edin bu ay bende hamiş kalıyım
beraber kalalımm kızlar
inşşşşşşşşş
deli elabkay kuzum kay gençken tadını çıkar bak ben istiyorum diye eşim doğum günümde bana paten aldı ben kayıyorum
ne dil çıkarıyon kız al sana dilben kayamam kesin hatay da arkadaşlarla buz patenine gittik hahaha çok komiktik düşe kalka öldükk ayy hatırladım da şimdi
deli elabkay kuzum kay gençken tadını çıkar bak ben istiyorum diye eşim doğum günümde bana paten aldı ben kayıyorum
he he elab biz de çokk kaydık leğende :))))) hatta poşetlerin üstünde
best ben de paten yapmak istiyorum ama buz pateni çok zevkli gözüküyor bi de korkarım ama at binmek istiyorum yaaa
kızlar sizinle konuşmak o kadar iyi geldi ki özlemişim sizi
ama çıkıyım artık da biraz çalışıyım sonra vicdan azabı çekiyorum
kendinize dikkat edin, docalarmız bizi çok sevsin biz de docalarımızı çok sevelim, bi de bebişlerimiz olsun sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla birlikte inşaallahsizi çok seviyoruuuuuuuuum ve kocaman öpüyorum
he he elab biz de çokk kaydık leğende :))))) hatta poşetlerin üstünde
best ben de paten yapmak istiyorum ama buz pateni çok zevkli gözüküyor bi de korkarım ama at binmek istiyorum yaaa
kızlar sizinle konuşmak o kadar iyi geldi ki özlemişim sizi
ama çıkıyım artık da biraz çalışıyım sonra vicdan azabı çekiyorum
kendinize dikkat edin, docalarmız bizi çok sevsin biz de docalarımızı çok sevelim, bi de bebişlerimiz olsun sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla birlikte inşaallahsizi çok seviyoruuuuuuuuum ve kocaman öpüyorum
huhuuuuu ben geldim demirbaşınız burda siz nerdesiniz
huhuuuuu ben geldim demirbaşınız burda siz nerdesiniz
adet günün mü yaklaştı?havalardan da olablir benimde oluyor bazen.hamilelikten falan mı şüpheleniyorsun?