Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ay kuzum bilmiyorum ki benimde hiç gecikmez hastalığım biliyormusun hep aynı gün olurum yıllardır :KK17:

bişeyler yaptıysan bilirsin yani olup olmayacağını:KK52: sen yine de dikkat et belli olmaz canım boluya kayağa gidiyosan dikkat et belkide bebiş vardır:emir_bebek:

senin en azından c.ertesin var benim bir pazarım var ve hergün 3 saat yolum var:KK52: ve ayda 1 kere eşimle aynı gün izin kullanabiliyoruz oynatmaya az kaldı yani.:KK52:bunalmak ne kelime kendimi gördüm sen de

Allah yardımcımız olsun :KK52::KK52:

althea nereye gittin kız

offff deliricem diyorum ya sabahtan beri genel müdür ve yardımcısıyla uğarşıyorum.çıkıcam ya sezon açılmadan işleri yetiştirmem gerek çok sıkıldım:KK52:koskoca otel bir oraya bir buraya parçalandım ama burda sizlerle konuşmadan olmuyor onu da araya sıkıştırmadan içim rahat değil:KK9:

bişeyler yaptıysan bilirsin yani olup olmayacağını:KK52: sen yine de dikkat et belli olmaz canım boluya kayağa gidiyosan dikkat et belkide bebiş vardır:emir_bebek:

ya aslında dikkat ediyoruz hani öyle bir ortam olmadı şüphelenmemi gerektirecek ama yıllardır gecikmezken bir anda gecikince hastalığım kocaman soru işareti oluştu kafamda vala acaba mı diye , zaten ben kayak yapmayı bilmiyorum hani denermiyim onuda bilmem:KK1:

offff deliricem diyorum ya sabahtan beri genel müdür ve yardımcısıyla uğarşıyorum.çıkıcam ya sezon açılmadan işleri yetiştirmem gerek çok sıkıldım:KK52:koskoca otel bir oraya bir buraya parçalandım ama burda sizlerle konuşmadan olmuyor onu da araya sıkıştırmadan içim rahat değil:KK9:

kuzum senle hiç görüşemiyoruz ne zamandır nasılsın ?

yavrular tam topic hareketlendi benim işim çıktı buralardayım ama az biraz bana müsade

kuzum senle hiç görüşemiyoruz ne zamandır nasılsın ?

iyiyim canımcım sen nasılsın?ben de seni soracaktım.izine ayrılmıştım da uzunca bir süre nete girme imkanım olmadı.ayyyy eğer istiyorsan inşallah hamişsindir:KK16:

ya aslında dikkat ediyoruz hani öyle bir ortam olmadı şüphelenmemi gerektirecek ama yıllardır gecikmezken bir anda gecikince hastalığım kocaman soru işareti oluştu kafamda vala acaba mı diye , zaten ben kayak yapmayı bilmiyorum hani denermiyim onuda bilmem:KK1:

insan psikolojikmen etkileniyo valla benimde adetime var bir kaç gün geçer mi diye düşünüyom :KK52: hayırlısı artık olsada yapacak bişey yok teyze oluruz :emir_bebek: bizde erzuruma kayağa gitmiştik bende kayamamıştım:KK9: kızaklar vardı onlarla kaymıştım dene güzel oluyo:KK9:

iyiyim canımcım sen nasılsın?ben de seni soracaktım.izine ayrılmıştım da uzunca bir süre nete girme imkanım olmadı.ayyyy eğer istiyorsan inşallah hamişsindir:KK16:

bende sınavlardan gelemedim uzun bir süre , sonrada ara ara geldim ama artık burdayım kuzu:KK16: bakalım canımcım hayırlısı diyorum artık ben vala :KK9:

insan psikolojikmen etkileniyo valla benimde adetime var bir kaç gün geçer mi diye düşünüyom :KK52: hayırlısı artık olsada yapacak bişey yok teyze oluruz :emir_bebek: bizde erzuruma kayağa gitmiştik bende kayamamıştım:KK9: kızaklar vardı onlarla kaymıştım dene güzel oluyo:KK9:

heheh bende kızakla kayim o zaman harika fikir kuzu:KK34:

hehehe zıplamam kız yok , ya 10 gün gecikmeden testte de belli olmaz dediler 10 gün beklemek istiyorum

adete 10 gün kala bile belli olmuş bazı kızlarda, ben de zor tutuyorum kendimi yapmamak için :KK9:

senin en azından c.ertesin var benim bir pazarım var ve hergün 3 saat yolum var:KK52: ve ayda 1 kere eşimle aynı gün izin kullanabiliyoruz oynatmaya az kaldı yani.:KK52:bunalmak ne kelime kendimi gördüm sen de

canım benim seni anlayabiliyorum, bizim de tek bi günümüz var, ve eğer işim olur da çalışmaya başlarsam bizim de denk gelmeyecek tatillerimiz :KK43:( bi yandan çalışmak istiyorum bi yandan için burkuluyor :KK43:((

hehehe biz topiğin gündüz bekçileri demirbaşlarıyız artık:KK53:

:KK9: en azından ayarlayıp girebilirsek sizi burda bulacağımızı biliriz :KK9:

kızlar bi çamaşır asmya gittim maaşallah 2-3 sayfa ilerletmişsiniz :KK9:

adete 10 gün kala bile belli olmuş bazı kızlarda, ben de zor tutuyorum kendimi yapmamak için :KK9:

[/B]

hehehe sen bekle bekle yapma inşallah güzel haberler alırsın :KK8: annemlede konuştum dedi 5 6 gün daha bekle kan testi yaptırırsın gidip dedi

öncelikle tünaydın kızlar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
bana da dua edin bu ay bende hamiş kalıyım :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
beraber kalalımm kızlar
inşşşşşşşşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

heheh bende kızakla kayim o zaman harika fikir kuzu:KK34:

güzel oluyo canım eşim kayak yaptı bana sen yapma düşer bir yerini kırarsın dedi:KK9::KK9: zaten bende yapamazdım:KK1: kızağa bindim sonra eşimle de bindik çok eğlenceliydi :KK52::KK52:

elab sen gelin var diyince güldüm :KK9: hani bir mahalleye gelin gelir de herkes pencereye hani hani diye çıkar ya :KK9: (ben sevmem bakmayı o ayrı da) onun gibi hissettim :KK9:

güzel oluyo canım eşim kayak yaptı bana sen yapma düşer bir yerini kırarsın dedi:KK9::KK9: zaten bende yapamazdım:KK1: kızağa bindim sonra eşimle de bindik çok eğlenceliydi :KK52::KK52:

eminim çok eğlencelidir küçükken kayardır bizde ahh ahh plastik birşeyler bulur üzerine otururduk :KK9:

X