tesadüfe bak
kim o arkadaşlar merak ettimkeşke görüşebilseydik gerçektennn
biz eşimle ünide tanıştık ikimizde çok severiz aydını keşke orda yaşasak deriz bazen
Günaydıııııııınnnnn huhuuuuu kimse yok mu
Kader arkadaşım hihihi geldik yine işteyizofff sabah sabah gerildim yeterrrrr uleynnn diye bağırasım var
günaydııııııııııııııııııııııııın
ama kimse yok ki
elab la althea da yoksa artık ben bişey demiyorum
iyice kaçak oldun sen göruyorum ona göre :))))))))))))))))))))))
ben varımmmm naber tatlımmmm
günaydııııııııııııııııııııııııın
ama kimse yok ki
elab la althea da yoksa artık ben bişey demiyorum
ben varımmmm naber tatlımmmm
zaten zor ve kısıtlı giriyorum, girdiğim zaman kimse olmuyor ben de oraya bakıp çıkıyorum.... al işte şimdi de yok kimse... sonra da bana tehditler savruluyorsen nerdesin bakalım hanımefendi
zaten zor ve kısıtlı giriyorum, girdiğim zaman kimse olmuyor ben de oraya bakıp çıkıyorum.... al işte şimdi de yok kimse... sonra da bana tehditler savruluyorsen nerdesin bakalım hanımefendi
iyiyim çok şükür bestimarada girmeye çalışıyorum. çünkü girdimmi çıkamıyorum
bu arada heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum... bana dua edin ne olur bu kez tutmuş olsun bebişimiz
sen nasılsın tatlım, nasıl gidiyor
iyiyim çok şükür bestimarada girmeye çalışıyorum. çünkü girdimmi çıkamıyorum
bu arada heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum... bana dua edin ne olur bu kez tutmuş olsun bebişimiz
sen nasılsın tatlım, nasıl gidiyor
ayy kuzum hadi bakalım inşş tutmuşturrr dualarımız seninle canımmmm
iyiyim canım evdeyim bugün işte haftasonu ufak bi kaçamak yapıcaz Bolu'ya bugün hazırlık yapacağım
ya bir yandan da kafam karışık 7 gün oldu hastalığım gecikeli şüphelenmeye başlıyorum daha çokda erken hopefor ya :18::18::18:
ooooo kimler gelmiş hoşgeldiniz hanfendiler görüşemiyoruz ayran içtik ayrı düştük galibahopefor ne yapim canım bende bakıyom kimse yok kendi kendime konuşmakta olmuyo sayfa açık oluyo işe falan dalıyom öyle atıyo sayfa beni dışarı yoksa ben hep buralardayım
kızlarr hepınız hos geldınız yazdıkların goremedım bı tost yaptım ora kalkmıstım ama hıc bırınız gece gırmıyosunuz kı bn sabah pek yokum gece acgım ama kımse yok
ayy kuzum hadi bakalım inşş tutmuşturrr dualarımız seninle canımmmm
iyiyim canım evdeyim bugün işte haftasonu ufak bi kaçamak yapıcaz Bolu'ya bugün hazırlık yapacağım
ya bir yandan da kafam karışık 7 gün oldu hastalığım gecikeli şüphelenmeye başlıyorum daha çokda erken hopefor ya :18::18::18:
Allahım inş hopefor hamiledir ona sağlıklı bir bebiş nasip et Allahımve bütün isteyenlere
best sende mi hamilesin yoksa
ay ne güzel ya yakınlarda güzel yerler olunca kaçın bacım kaçın
inşallah bestim ya inşallah hayırlısıyla birlikte
kız nasıl durdun bir hafta bir test yap da öyle git bolu ya. sen durmazsın hoplar zıplarsın bebiş de varsa mazallah
hi hi hi :))) hoşbuldum :))) ya biliyosun elabım giremiyorum çok fazla... ben de o hevesle girmiştim kimse yoksa elabım vardır diye
inşaallah hayırlısıyla birlikte elabım kader arkadaşlarımbenim. sen nasılsın daha iyisin mi ?
evet ya iş ev iş ev offf ne sıkıcı ay gerçekten biizm işimizde zor ya canım valla ben evlendim evleneli sanki hiç dinlenmiyom işe gel sonra eve git yemek yap sofrayı kur topla bulaşık sonra çay sonra onları kaldır meyve sonra hergün olmasa da ama çamaşır at makinaya çıkar ser katla zaten cumartesi öğlene kadar evi temizle çarşı işimi bile zor hallediyom pazar bi bana kalıyo onunla da eşimle ya bişeyler yaparız evde olsakta ben ütü yaparım off yazarken bile bunaldım hahaarada misafir ağırla haftaiçi gelen misafiride hiç anlamam zaten çalışıyom dimi bunaldın mı okurken