ay kuzum bilmiyorum ki benimde hiç gecikmez hastalığım biliyormusun hep aynı gün olurum yıllardır
senin en azından c.ertesin var benim bir pazarım var ve hergün 3 saat yolum varve ayda 1 kere eşimle aynı gün izin kullanabiliyoruz oynatmaya az kaldı yani. bunalmak ne kelime kendimi gördüm sen de
althea nereye gittin kız
bişeyler yaptıysan bilirsin yani olup olmayacağınısen yine de dikkat et belli olmaz canım boluya kayağa gidiyosan dikkat et belkide bebiş vardır
günaydııııııııııııııııııııııııın
ama kimse yok ki
elab la althea da yoksa artık ben bişey demiyorum
offff deliricem diyorum ya sabahtan beri genel müdür ve yardımcısıyla uğarşıyorum.çıkıcam ya sezon açılmadan işleri yetiştirmem gerek çok sıkıldımkoskoca otel bir oraya bir buraya parçalandım ama burda sizlerle konuşmadan olmuyor onu da araya sıkıştırmadan içim rahat değil
kuzum senle hiç görüşemiyoruz ne zamandır nasılsın ?
ya aslında dikkat ediyoruz hani öyle bir ortam olmadı şüphelenmemi gerektirecek ama yıllardır gecikmezken bir anda gecikince hastalığım kocaman soru işareti oluştu kafamda vala acaba mı diye , zaten ben kayak yapmayı bilmiyorum hani denermiyim onuda bilmem
iyiyim canımcım sen nasılsın?ben de seni soracaktım.izine ayrılmıştım da uzunca bir süre nete girme imkanım olmadı.ayyyy eğer istiyorsan inşallah hamişsindir
insan psikolojikmen etkileniyo valla benimde adetime var bir kaç gün geçer mi diye düşünüyomhayırlısı artık olsada yapacak bişey yok teyze oluruz bizde erzuruma kayağa gitmiştik bende kayamamıştım kızaklar vardı onlarla kaymıştım dene güzel oluyo
hehehe zıplamam kız yok , ya 10 gün gecikmeden testte de belli olmaz dediler 10 gün beklemek istiyorum
senin en azından c.ertesin var benim bir pazarım var ve hergün 3 saat yolum varve ayda 1 kere eşimle aynı gün izin kullanabiliyoruz oynatmaya az kaldı yani. bunalmak ne kelime kendimi gördüm sen de
hehehe biz topiğin gündüz bekçileri demirbaşlarıyız artık
adete 10 gün kala bile belli olmuş bazı kızlarda, ben de zor tutuyorum kendimi yapmamak için
[/B]
heheh bende kızakla kayim o zaman harika fikir kuzu
öncelikle tünaydın kızlar
bana da dua edin bu ay bende hamiş kalıyım
beraber kalalımm kızlar
inşşşşşşşşş
güzel oluyo canım eşim kayak yaptı bana sen yapma düşer bir yerini kırarsın dedizaten bende yapamazdım kızağa bindim sonra eşimle de bindik çok eğlenceliydi
elab sen gelin var diyince güldümhani bir mahalleye gelin gelir de herkes pencereye hani hani diye çıkar ya (ben sevmem bakmayı o ayrı da) onun gibi hissettim