- 21 Kasım 2011
- 3.223
- 0
Bestcim senin ne sınavın vardı canım?
kuzum finaller vardı yüksek lisans yapıyorum ya ben burada bitti çok şükür işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bestcim senin ne sınavın vardı canım?
heyooo ben geldimmmm
geçmişi bilem okumadım daldım öylece valla
hoşgeldin nerelerdeydin
slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım hamilelik
bende iiyim çok şükür...hamilelik şimdilik ii gidiyo ya bulantı falan yok acaba erken farkettiğim içinmi bilemedim:44:bugünde annemlere kv lere söledik tutamadık kendimizierken oldu sanki ama napiiim...p.tesi randevu aldım dra gitcem inş bakalım. ay ne çok yazdım sanki birinin sormasını bekliyomuşum sen neler yapıyosun
anlat anlat ben de merak ediyodum , dün yazdım burdan sana ama gözünden kaçtı heralde nasılsın diye yazdım
söylemişsiniz iyi olmuş boşver, herkes el üstünde tutar seni ohhhh beni hamilelikte en çok bulantı korkutuyor ya anlatamam sana ben hayatımda hiç de kusmadım artık bebek kusturcak beni
ben de evdeyim ütüm vardı onları hallettim, şimdi yemek yapıcaktım işte eşim diyete başladı sebze yemeği yapıcam akşamada kayınpederimin doğum günü var oraya gitcem eşim de gece gelicek beni alıcak çalıştığı için:18: sıkıcııı ya kocasız bi yere gtmek
görmedim yazdığını görsem cvp yazardım.bende kusmayı sevmiyorum hiç,bakalım daha ozamanlar gelmedi.bende ozamanlar gelmeden yavaş yavaş evi temizliyom,bigün bi oda bigün bi odaşimdi bulantım çok olursa arkadaşlar falan yardıma gelir evim temiz dursun
ya evet bende eşim olmadan eşimin akrabalarına yada ailesine gidesim gelmio,canım sıkılıyo o olmadan Allah kolaylık versin
ayyy bendede çok ütü birikti bide benim eşim işi gereği hep gömlek kumaş pantolon.ben hamişim şimdi sen bi el atsan
valla yakın olsak gelirdim şipşak yapardık beraber evin işini benimkide hep gömlek ve kumaş pantolon giyiyor hep ütü hep ütü valla bıktım ütüden
eşimin ailesi iyi hoş eğlencelidir de ben gene eşim olsun istiyorum yapışık ikiz gibi gezcez illaaa
ya ama insan eşiyle daha rahat oluyo.ya işte işten geliyorum hergün bi oda yapayım diyorum ama daha ikinci odadayımütülerde birikti belki naz yaparsam eşime yaptırırımya açıkçası birazda korkuyorum bebeğe bişi olacak die daha tam tutunmadıya
Allah korusun canımmm , hiç bişey olmaz Allahın izniyle eşin yardım eder merak etme, dayanamaz yavaş yavaş yaparsın kasma kendini hepsini bi anda yapıcam diye.. kullandığın yerler temzi olsun yeter
ya zaten öle yapıyorum içime sinmiyo ama olsun okadar işte.ben viledayla falan hayatta temizlik yapamazdım illaki eğilip silicem dipköşe.tabi şimdi mecbur eğilmeden öle yapıyorum...birde bende başka bi rahatsızlık var hamileliğin onu etkilemesindende korkuyorum:18::18nun içinde tedirginim biraz...
sen düşünmüyomusun hala gerçi erken sanki sana
dikkat et kuzum boşver dip köşe temizliği bebiş olunca yaparsın artık rahatsızlığın ne merak ettim:26:
yok canım daha çok erken bi buçuk 2 yıl sonra anca düşünürüz, benimki şimdiden istiyor ama olmaz diyom valla
bende hep bi buçuk iki yıl sonra derdim bizimkide öle isterdi.vaji sayesinde beklemiş oldukrahatsızlığımı özelden yazayım