Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hamile kalır mısın kalmaz mısın bilmiyorum canım ama o akıntı yumurtlama akıntısı olabilir keske baksaydın uzuyor mu diye

bişey varsa çıkar canım benimkine bi haftadan fazla vardı.hala daha günüm gelmedi ama çıktı

olabilirde cnm 1 e 2ye bakmıyo olunca oluyo benimde adetime tam 15 gun kala goguslerim şişti pskolojık dediler ama hiçte öyle değil inş hayırlısı

cnm sen hamilemiydin?
bu arada ne bilim ya sonrada diyorumm ki tam 1 hafta olduya yani 14. gün yanii yumurtlama günüm acaba onun belirtisimi diyorum ama gögüslerim nie şiş?
neyse ya ben bunu degerlendiriyim belkide yumurtlama dan dolayı geldii

hamile kalır mısın kalmaz mısın bilmiyorum canım ama o akıntı yumurtlama akıntısı olabilir keske baksaydın uzuyor mu diye

cnm öle çok izceleyemedim açıkcası acelem vardı üstümü degiştirdimm ama uzamıyodu sanki dedigin olabilir tam yumurtlama günüm hesabıma göre olabilirde ben bugün degerlendiriyim o zaman rabbim inş hepimize veriri bebiş

Son düzenleme:
kızlar geçmiş sayfalara baktım acıyo falsn yazmışsınız.zamanla düzelir ve alışmak için sık sık yapmak lazım.vaji olmayanlarda aynı yani birden zevk almaya başlamıyosun bi arkadaşım görev niyetiyle yapıyodum başlarda demişti.birde beyinde bitiyo hepsi.zevk almıyorum acıyo die düşünürsenz öle olur.ben zevk gözümü kapatıp zevk aldığımı düşünüyorum ve işe yarıyo.hem yenemeyenler yanlış anlayabilir aslında yazmasak böle daha ii olur

offfffffff sizinkide daha bir başka cadıymış deseneee

ecrincim bacım özledik seni inşlh iyi olda gel

Bugün ben de sana bakındım görmedim topiclerde.geçmiş olsun canımen kısa zamanda aramıza dönersin inşallah
althea sende pek yoksun gibi nerelerdesin nasılsın bacım yahuuu

muhtem yumurtlama gününü belirten akıntıdır... ha daha sonra koyu kahvelik akıntı oluyorsa ve sol kasıkda ağrı batma oluyorda onada yerleşme akıntısı deniyor ve spermle birleşen yumurtanın rahme giderek döllenmesi olduğnu ispatlıyorrr öyle bişiler bacımmm

ooo hadi bakalım bacım hayırlı haberler alasın emiiiiiii vede bizede tarafından hayırlı haberler veresinnnnnnn bekliyozzz

yerim seni ben canım benm adetime 4 gun varken çıktı hem korkma uzulmede kimlerinkinde geç çıkıyor benim adetime 15 gun varken goguslerime agrı girdi karnım agırmaya başladı ve kasıgımda dahıl benim 3. denememde tuttu inş en kısa zamanda hamile kalırsın inş :))))))))) şimdi evet belirtidir desem çıkmazsa uzulecen cnm

aslında doğru ama herkes acı çekcek diye bişey yok sadece yazıldı hem vajılıler gırmıyo diye yazmıştım yanlış anlaşılmasın illaki yeniyız diye sızlama oluyo alışana kadar zamanla geçerr sonuçta zevk alınmak için yapılıyo acı çekmek için değil değilmi:)))))))

ben anestol kullanıyordum bunun için ama yara falan varsa kaplamasından korkuyorum.senin uyguladığın bir yöntem var mı?ben de girişte problem olmuyor derinlerde p...s hareket edince sanki içim tırmalanıyor çok canım acıyor normlade orda hiçbir his olmaması gerekiyor.bence sen de bir an önce doktora git beklemekle geçmiyor ben neler denedim aynı

karamsarcım ben vajiyi yeneli neredyse 6 ay olacak.benim acıyo dediğim çok daha farklı bir yerde girişte acı hissetmiyorum.çok derinlerde birşey hissetmemem gereken bir yerde böyle bir sorunum var.vajideki gibi kendimi sıkmayla alakalı değil acı olunca zevki düşünemiyorum maalesef.benim bahsettiğim sorun girişte vs. değil bir rahatsızlıktan dolayı böyle,normalde böyle birşey olmaması gerektiği için çözüm aramaya çalışıyorum.vajiyle uğraşmakta olan arkadaşlar yanlış anlamasın.zaten vajidaşlarla konuşmak için açılmış bir topic ben paylaşıp fikir ve çözüm arıyorum amacım kimseyi korkutmak değil

göçeciğim ben yıllık izine çıkmıştım o sürede pcyi elime alamadım.işe döndüm ve haliyle birikmiş bir sürü şeyle uğaraştım eskisi kadar sık girmedim canım yoksa bir sorun yok çok şükür.sen neler yaptın umarım iyisindir?ben de seni ve daha bir çok müdavimi göremiyorum.herkes nerde ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…