Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

heyyyy ben geldim hatunlarrrr, hepinizi çok özledimmmmmm:KK16::KK16::KK16:

Selamlar ben de katıldım aranıza :KK3: 20 yaşındayım. Mersin'de yaşıyorum.. Imm konuşalımm kaynaşalım :KK16: :KK16:

Merhabaa Lida'cım:KK16: Hoşgeldin aramızaa:KK54:
Konuşalım,kaynaşalım tabi ki:KK16:
Bende Beray. Antalya'da yaşıyorum. Aslen Adanalıyım ama. Mersindede yazlığımız var:KK34:
Yazın mersine geliriz hep. Ayrıyeten Adanaya giderken de Mersin den hep geçiyoruz:KK9::KK9:

Bestemm bebeğim:KK16::KK16: Yüzünü gören cennetlik tatlım. Nerelerdesin yahuu:KK54::KK54:

sınavlardan giremiyordum sonra ben bi ara geldim takıldım burda ama, sen yoktun o zamanlarda beroş:KK8:

hoşgeldin bestim :KK16: :KK16: biz de özledik seni :KK16: ben de tam çıkmak üzreydim, erken dönmüşsün yaseminle buluştunuz mu

Hoşbulduk canım :KK16: evet dün ders kayıdı yapmak zorunda idim o nedenle döndüm pazar günü. Buluşamadık canım kararlaştırdığımız günde yaseminin işi çıktı :26:

Bende Beray. Antalya'da yaşıyorum. Aslen Adanalıyım ama. Mersindede yazlığımız var:KK34:
Yazın mersine geliriz hep. Ayrıyeten Adanaya giderken de Mersin den hep geçiyoruz:KK9::KK9:

Hoşbulduukk ..Ovv desene yarı hemşeri çıktık benim annemde Adanalı :KK9: Antalya'da yaşıyosun Adana'lısın. Mersin'de yazlık var iyiymiş :KK16: yazlığınız neredee

Son düzenleme:
Hoşbulduukk ..Ovv desene yarı hemşeri çıktık benim annemde Adanalı :KK9: Antalya'da yaşıyosun Adana'lısın. Mersin'de yazlık var iyiymiş :KK16: yazlığınız neredee

Yazlığımız Mersin Ayaş'ta tatlım. Yani benim babamın yazlığı oluyo.
BUndan 8 ay önce bekardım da ben:KK9::KK9:
Mersini çok severim:KK16::KK16: Zaten Adanay'la mersin bir bütün halinde:KK16::KK16:
Ben şuan Antalya gazipaşa'dayım:nazar: Mersin Anamur'dan sonra gelen ilk ilçedeyim yani:KK16::KK16:

Yazlığımız Mersin Ayaş'ta tatlım. Yani benim babamın yazlığı oluyo.
BUndan 8 ay önce bekardım da ben:KK9::KK9:
Mersini çok severim:KK16::KK16: Zaten Adanay'la mersin bir bütün halinde:KK16::KK16:
Ben şuan Antalya gazipaşa'dayım:nazar: Mersin Anamur'dan sonra gelen ilk ilçedeyim yani:KK16::KK16:

Çok güzel bir yerdeymiş yazlığınız canımm. Ben de Antalya Alanya'ya kadar gelmiştim Gazipaşa'dan geçtik o yüzden :KK16: Adana-Mersin gerçekten bi bütün yemekleri olsun,insanları iklimi gerçi Antalya'da öylee.. Akdeniz iştee güzel her türlüü :KK16: :KK16:

Çok güzel bir yerdeymiş yazlığınız canımm. Ben de Antalya Alanya'ya kadar gelmiştim Gazipaşa'dan geçtik o yüzden :KK16: Adana-Mersin gerçekten bi bütün yemekleri olsun,insanları iklimi gerçi Antalya'da öylee.. Akdeniz iştee güzel her türlüü :KK16: :KK16:

Evet Canım Kesinlikle Öyle. :KK16::KK16:
Antalya'da yaşamamın sebebi eşimin işinden dolayı. Yoksa Adana dururken niyee burda yaşayım demii amaa:KK9::KK9::KK9:

aman iki çift laf edecek kimse de yok ne bu topicte ne diğerinde hayırdır:KK53::KK53: yasemin buralarda ama başka topiclerde:KK19::KK19: yasmin takipçinim:KK9::KK9::KK9: özel msj attım canım ama kutun dolu :nazar:

aman iki çift laf edecek kimse de yok ne bu topicte ne diğerinde hayırdır:KK53::KK53: yasemin buralarda ama başka topiclerde:KK19::KK19: yasmin takipçinim:KK9::KK9::KK9: özel msj attım canım ama kutun dolu :nazar:

aaa ben buralardayım hep bakıyorum var mı biri diye:KK1::KK1:
temizlik yaptım açıktı, şimdi de yemek yedim:KK31:
dur boşaltim tekrar at mesajı canım:KK19:

aaa ben buralardayım hep bakıyorum var mı biri diye:KK1::KK1:
temizlik yaptım açıktı, şimdi de yemek yedim:KK31:
dur boşaltim tekrar at mesajı canım:KK19:

bende bakıyom demek denk gelmedik ama geziyodun gördüm seni:KK9::KK9:arkandaydım :KK9: attım canım msj

mrb kızlar bugun doktordan geldim kan verdim değerim çok düşüktü 25 falan bugünde 719 kusurlere ulaşmış şuan sağlıklı bir gebelikmiş haftayada kesesini ve inş kalp atışlarını duymaya gitcez sizlerede bildireyim dedim:))

mrb kızlar bugun doktordan geldim kan verdim değerim çok düşüktü 25 falan bugünde 719 kusurlere ulaşmış şuan sağlıklı bir gebelikmiş haftayada kesesini ve inş kalp atışlarını duymaya gitcez sizlerede bildireyim dedim:))

ayy süper bi haber..:KK16::KK16:
kalp atışını duymak en merak ettiğim şeylerden biridir ya kesin ağların o an ben:KK5:

X