hımm gelmiştir belki:))ben iyiyim balım ve buyüzden accuk ihmallerdeyim galiba doktor kontrolüme gitmedim muayeneden öğhhh geldi ondan heraldeben de kimse yok sanıyordum girdiğimde, aşağıda kimse görünmüyordu, burda olmana çok sevindim canım arkadaşımiyiyim canım ne olsun, çok şükür, bi giriyim bakıyım napıyo bizimkiler dedim ama hafta sonnu ya kimse yok, gerçi gökçe girerdi ama mesgul galiba, docası yurtdışına çıkacaktı ama bu hafta mı gelecek hafta mı hatırlamıyorum :)
sen nasılsın tatlım, var mı bi gelişme kontrole gidebildin mi ?
hoş geldin canımmm,,iyiyiz canım çok şükür bende memlekete gidicem yarın ordan ist. a geçicem bi süre belki giremeyebilirim...ama bugün fırsat buldukça buralardayım:)))merhaba canlarımmm
eşimin ailesi kahvaltıya geldi anca girebildim
nasılsınız napıyosunuz, haftasonu nasıl geçiyor
slmm kızlarrr nbrrrrr yhhaa eskisi gibi kimse olmuyoo artık bnde bakıyorum geri cıkıorummmm ...
iyiyiz canım sen nasılsın, valla öyle diyorum ki denk gelemedik bi türlü şöyle topluca
best de istanbula geldi sanırım sesi çıkmıyo.. salıya kadar kalırsa onunla da buluşcaz inşallah
slmm kızlarrr nbrrrrr yhhaa eskisi gibi kimse olmuyoo artık bnde bakıyorum geri cıkıorummmm ...
valla mozaik kekimi çok beğendiler ( benim kekim güzel olur da ayıptır söylemesi) sonra börek çörek farklı bişşey yoktu
kayınpederim gelmedi. eşimin halası babannesi ablası annesi vardı8 kişi falandık toplam
hımm gelmiştir belki:))ben iyiyim balım ve buyüzden accuk ihmallerdeyim galiba doktor kontrolüme gitmedim muayeneden öğhhh geldi ondan heraldesenin tarafta durumlar nasıl kürler işe yaradı mı varmı gelişmeler,,sen bide tahlilleri doktora gösterdinmi geç oldu ama merak ettim??
iyiyiz canım sen nasılsın, valla öyle diyorum ki denk gelemedik bi türlü şöyle topluca
best de istanbula geldi sanırım sesi çıkmıyo.. salıya kadar kalırsa onunla da buluşcaz inşallah
ya aslında o kadar çok istiyorum ki hepinizle görüşmekkkhemen hemen hepimiz o durumdayız canım, herkes kendine uygun zamanda giriyor, kimse olmayınca da çıkıyor :))
ellerine sağlık
tabi tabi dr gittiğim gün gösterdim, ben sana yazmıştım galiba ama tam hatırlamıyorum, tahlil sonuçlarım güzelmiş çok şükür ultrasonla ve alttan da muayene oldum onlarda da bi sorun çıkmadı Allah ıma şükürler olsunayın 25 inde yumurtlamaayla ilgili bi değer var ya progestan galiba onun için test yaptırccam bakalım inşaallah o da iyi çıkar ecrinim :) kür işe yaradı galiba :) adetim ilk defa 28. günde geldi genelde 30-33 gün de bir gelirdi.
istanbula gidecek olman iyi olmuş canım değişiklik olur, belki kızlarla da buluşursun ne güzel
evet best istanbulda canım sevgililer günü istanbulda olacağım demişti en son konuştuğumuzda, ayy ne güzel buluşursunuz yine ecrin de gelecekmiş
istanbula ne zaman gelicen canım, eğer salı günü falan müsaitsen besteyle buluşcaz, sen de gelirsin
ist.a muhtemelen hafta sonuna doğru gelicem canım güzel olurdu
ya aslında o kadar çok istiyorum ki hepinizle görüşmekkkçok merak ediyorum nasip olur mu acaba bi gün ah ahhhh
istanbula ne zaman gelicen canım, eğer salı günü falan müsaitsen besteyle buluşcaz, sen de gelirsin
evvelsi gün elab la da konuştuk aynı şeyi, ben de çok istiyorum bi yerde buluşup bi kahve keyfi yapsak ne güzel olurduhatta acaba aynı mı olurdu muhabbetimiz yoksa ilk karşılaşıyormuşuz gibi bi tuhaflık hissedermiydik yoksa yıllarca tanışıyormuş gibi burda olduğu gibi mi olurduk diye yorum da yaptık elabla
hopeforummm inş.hayırlısıyla onuda atlatırsın sonuç güzel gelir ve tez zamanda tiyje oluruz inş.güzel haberler bulurum inş. döndüğümde...gerçi dayanamayıp arada kaçamak da girebilirimm özlerimm benn sizii
valla ben inanmıyorum böyle soğukluk olucanabiz besteyle buluştuğumuzda hatta onada dedim sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim diye
bence süper olur , kaynatırdık bi güzel, dertleşirdik
diğer hafta mı gelicen yani:26: gene de geldiğinde haberim olsun da ikimiz buluşuruz olmazsa[/QUOTE
tamam canımm inş.kaçak maçak girerim siteye haberleşiriz:)))
size bi link veriyorum mutlaka girin.:)))eşine ilk nezaman rezil oldun diye bir konu...komik anlar paylaşılmış
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-650.html
güzel hikayeler var :))
kızlar bana müsade ikinizi de çok öpüyorum, yasemin görüşürsen beste selam söyle tatlım, ecrincim kendine iyi bak arkadaşım görüşmek üzre
kimse yok ama ben selamımı vereyim sonra alırsınız :)))) kızlar maaşallah ne güzel haberlerle karşılaştım
nacisimcim çoook tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah, şansını bahtını açık etsin rabbim
sevgiiiiii gözün aydın canımgeçen gün hamilemisin yoksa diye sormuştum yok demiştin içime doğmuş demekki aynı şekilde Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah, şansını bahtını açık etsin rabbim
aman aman unutmazmış da arkadaşlarınıamiiiin canım amiiiiiiiiin
sevgicim burası bizim asli topicimiz, biz birbirimizi nasıl tanıdık, nasıl sevdik, nasıl destek verdik, buraya gelmemek buraya uğramamak nankörlük olurdeğerlerimize sahip çıktıkça büyürüz
ama ben de burdayımyazıyorum kimse yazmayınca çıkıyorum napimmm hiç denk gelemedik ki bu aralar
cnm benm herkes için söylemedim yanlış anlaşılmasın
alınmadım canım merak etmee
ee napıyosun nasılsın, bu saatte ne geziyosun buralarda bakim