Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hımm gelmiştir belki:))ben iyiyim balım ve buyüzden accuk ihmallerdeyim galiba doktor kontrolüme gitmedim muayeneden öğhhh geldi ondan heraldesenin tarafta durumlar nasıl kürler işe yaradı mı varmı gelişmeler,,sen bide tahlilleri doktora gösterdinmi geç oldu ama merak ettim??

merhaba canlarımmm
eşimin ailesi kahvaltıya geldi anca girebildim
nasılsınız napıyosunuz, haftasonu nasıl geçiyor
hoş geldin canımmm,,iyiyiz canım çok şükür bende memlekete gidicem yarın ordan ist. a geçicem bi süre belki giremeyebilirim...ama bugün fırsat buldukça buralardayım:)))

slmm kızlarrr nbrrrrr yhhaa eskisi gibi kimse olmuyoo artık bnde bakıyorum geri cıkıorummmm ...

iyiyiz canım sen nasılsın, valla öyle diyorum ki denk gelemedik bi türlü şöyle topluca
best de istanbula geldi sanırım sesi çıkmıyo.. salıya kadar kalırsa onunla da buluşcaz inşallah

istanbula ne zaman gelicen canım, eğer salı günü falan müsaitsen besteyle buluşcaz, sen de gelirsin

slmm kızlarrr nbrrrrr yhhaa eskisi gibi kimse olmuyoo artık bnde bakıyorum geri cıkıorummmm ...

hemen hemen hepimiz o durumdayız canım, herkes kendine uygun zamanda giriyor, kimse olmayınca da çıkıyor :))

ellerine sağlık

tabi tabi dr gittiğim gün gösterdim, ben sana yazmıştım galiba ama tam hatırlamıyorum, tahlil sonuçlarım güzelmiş çok şükür ultrasonla ve alttan da muayene oldum onlarda da bi sorun çıkmadı Allah ıma şükürler olsun ayın 25 inde yumurtlamaayla ilgili bi değer var ya progestan galiba onun için test yaptırccam bakalım inşaallah o da iyi çıkar ecrinim :) kür işe yaradı galiba :) adetim ilk defa 28. günde geldi genelde 30-33 gün de bir gelirdi.
istanbula gidecek olman iyi olmuş canım değişiklik olur, belki kızlarla da buluşursun ne güzel

iyiyiz canım sen nasılsın, valla öyle diyorum ki denk gelemedik bi türlü şöyle topluca
best de istanbula geldi sanırım sesi çıkmıyo.. salıya kadar kalırsa onunla da buluşcaz inşallah

evet best istanbulda canım sevgililer günü istanbulda olacağım demişti en son konuştuğumuzda, ayy ne güzel buluşursunuz yine ecrin de gelecekmiş

ya aslında o kadar çok istiyorum ki hepinizle görüşmekkk çok merak ediyorum nasip olur mu acaba bi gün ah ahhhh

ya aslında o kadar çok istiyorum ki hepinizle görüşmekkk çok merak ediyorum nasip olur mu acaba bi gün ah ahhhh

evvelsi gün elab la da konuştuk aynı şeyi, ben de çok istiyorum bi yerde buluşup bi kahve keyfi yapsak ne güzel olurdu hatta acaba aynı mı olurdu muhabbetimiz yoksa ilk karşılaşıyormuşuz gibi bi tuhaflık hissedermiydik yoksa yıllarca tanışıyormuş gibi burda olduğu gibi mi olurduk diye yorum da yaptık elabla

istanbula ne zaman gelicen canım, eğer salı günü falan müsaitsen besteyle buluşcaz, sen de gelirsin

hopeforummm inş.hayırlısıyla onuda atlatırsın sonuç güzel gelir ve tez zamanda tiyje oluruz inş.güzel haberler bulurum inş. döndüğümde...gerçi dayanamayıp arada kaçamak da girebilirimm özlerimm benn sizii

valla ben inanmıyorum böyle soğukluk olucana biz besteyle buluştuğumuzda hatta onada dedim sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim diye
bence süper olur , kaynatırdık bi güzel, dertleşirdik

inşaallah ecrinim inşaallah
öyle bi imkanın olursa gir tabi özletme kendini

valla ben inanmıyorum böyle soğukluk olucana biz besteyle buluştuğumuzda hatta onada dedim sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim diye
bence süper olur , kaynatırdık bi güzel, dertleşirdik

valla bence de süper olurdu yasemin :) artık sizler buluşunca sizin için mutlu olcaz bizde

tşk ler cnm benm evet içine doğmuştuu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…