kızlar ozamanda bi guzel haberde benden gelsin size benDe hamileyimmmmm:))))
Canımm Benim Çok Tebrik ederimmAllahım Sağsalim Kucağına Almayı nasip etsin bebeğini [/B
Sevgi Canım benim senide Çook Tebrik ederim. Allahım sağsalim Kucağına almayı nasip etsin meleğini
hamile olan arkadaşları tebrikk ederim arkadaşlar saglıklı bi şekilde alın kucagınıza inş rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hepimize bebişler versinn
canımmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına kavuşttursun bebişini inş..
ve sevgmmmm nihayet bombayı patlattın....sende hayırla sağlıkla kavuşursun inş.bebişine canımm..
ve hamişlerrr ,çiçeği burnunda anne adayları kendinize bebişlere çoooooookkkkkkkk dikkat edin....
Canim bende seni tebrik ediyorum.senin ne kadarlik bebisin?
Amin canim Allahim isteyen herkese versin.
Kızlarr Bizim Bu Topiğimize Nazar değdii cidden diyorum. Öncedenn Nasıldıı ?? Şimdi Nasıll yaaa:26::26::26:
canımmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına kavuşttursun bebişini inş..
ve sevgmmmm nihayet bombayı patlattın....sende hayırla sağlıkla kavuşursun inş.bebişine canımm..
ve hamişlerrr ,çiçeği burnunda anne adayları kendinize bebişlere çoooooookkkkkkkk dikkat edin....
bende giriş yapmadan önca herkes burdaydı ben girdim yoklar beraycım aslında daha öncedende yazmıştım genelde herkes var ama başka topiclere daha fazla takılıyorlar mesela sen ecrin hopefor best falan başka topıklere takılmanıza rağmen burayada mutlaka ugruyosunuz elab hep burda cnm ama diğerleri açık oldugu halde hiç takılmıyorlar buraya
edelim tatlım neyapayı boğazım ağrıyo hastalandım sıkıntı var üzerimde deliye döncem sen ne yapıyon senin kociş nöb mi evde tek kalmaktan korkmuyormusun
gerçi alışıyo insan ben tam alışamadım azcık korku var ışklar falan açık kalıyo geç uyumaya çalışayım diye