- 10 Nisan 2012
- 2.910
- 52
- 30
cnm fotonu sayfana ekleyebilirmisin mümkünse tabi sonrada olabilir bende göreyim seni herkes görmüş
Tamam Canımm Al Bak Sana Fotomm
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm fotonu sayfana ekleyebilirmisin mümkünse tabi sonrada olabilir bende göreyim seni herkes görmüş
kız sen ne afet şeymişsin gerçekten çok cicisin yurekten söyluyorum
Teşekkür ederim Tatlımm Sildim Fotoyu Bu aradaa
ii yaptın cnm bende benmkini uyutup tekrar gelcem sen uyuyacanmı
hamile olan arkadaşları tebrikk ederim arkadaşlar saglıklı bi şekilde alın kucagınıza inş rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hepimize bebişler versinn
cnm ben salı gunu öğrendim ilk evde idrar testi yaptım anında çift çizgi belirdi inamadım tabi sabah başka markayla tekrar yaptım yine çıktı ve akşam kan tahlili yaptık 25.18 çıktı değeri daha çok yeniymiş değere göre çarşambaya gel dedi bakalım cnm haber veririm senin ne kadar lık değerin kaç çıktı
sanırım kimsecikler yok berayyy
Kızlar Allahın izniyle bebişim olcaka hamileyimmm
kızlar ozamanda bi guzel haberde benden gelsin size benDe hamileyimmmmm:))))
darısı elebın hopeforun berayın ecrinin daha ismini hatırlayamadığım isteyenlerin başına
bende giriş yapmadan önca herkes burdaydı ben girdim yoklar beraycım aslında daha öncedende yazmıştım genelde herkes var ama başka topiclere daha fazla takılıyorlar mesela sen ecrin hopefor best falan başka topıklere takılmanıza rağmen burayada mutlaka ugruyosunuz elab hep burda cnm ama diğerleri açık oldugu halde hiç takılmıyorlar buraya
bir sen varsın sanırım:))hoşgeldinnn nasılsın??
bende giriş yapmadan önca herkes burdaydı ben girdim yoklar beraycım aslında daha öncedende yazmıştım genelde herkes var ama başka topiclere daha fazla takılıyorlar mesela sen ecrin hopefor best falan başka topıklere takılmanıza rağmen burayada mutlaka ugruyosunuz elab hep burda cnm ama diğerleri açık oldugu halde hiç takılmıyorlar buraya
merhaba canlarımmm
eşimin ailesi kahvaltıya geldi anca girebildim
nasılsınız napıyosunuz, haftasonu nasıl geçiyor
hoşgeldin tatlı cimcime aman aman kv sine kp ine kahvaltıda hazırlarmış :)) değişik güzel şeyler yaptıysan tarifini ver bu tarif canavarına
docasız haftasonu nasıl geçerse öyle geçiyor işte