Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kızlarr Hadi Bendee Çıkıyorumm:KK16::KK16:
Öpüyorum Hepinizi. :KK54::KK54: İyi Gecelerr:KK3::KK3:

cnm ben salı gunu öğrendim ilk evde idrar testi yaptım anında çift çizgi belirdi inamadım tabi sabah başka markayla tekrar yaptım yine çıktı ve akşam kan tahlili yaptık 25.18 çıktı değeri daha çok yeniymiş değere göre çarşambaya gel dedi bakalım cnm haber veririm senin ne kadar lık değerin kaç çıktı

Canim bende sali gunu yaptirdim beta hcg benim 3018 cikti ama doktor daha erken kese gorunmez dedi.sat a gore hesapladigimda 5. Haftadayim ama ay sonu gidicem bakalim o zaman doktor ne diyecek.

Kızlarrr Merhaba :KK3::KK3:
Hepinize İyii Günlerr ve mutlu Hafta sonları diliyorumm:KK16::KK16:
Kim Burdaa acabaa ????:13::13:

kimse yok ama ben selamımı vereyim sonra alırsınız :)))) kızlar maaşallah ne güzel haberlerle karşılaştım :KK52: :KK52:

Kızlar Allahın izniyle bebişim olcaka hamileyimmm:KK16::KK16:

nacisimcim çoook tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah, şansını bahtını açık etsin rabbim :KK16: :KK16:

kızlar ozamanda bi guzel haberde benden gelsin size benDe hamileyimmmmm:))))

sevgiiiiii gözün aydın canım :KK16: geçen gün hamilemisin yoksa diye sormuştum yok demiştin :KK9: içime doğmuş demekki :KK52: :KK52: aynı şekilde Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah, şansını bahtını açık etsin rabbim :KK16: :KK16:

darısı elebın hopeforun berayın ecrinin daha ismini hatırlayamadığım isteyenlerin başına

aman aman unutmazmış da arkadaşlarını :KK16: amiiiin canım amiiiiiiiiin :KK16: :KK16: :KK16:

bende giriş yapmadan önca herkes burdaydı ben girdim yoklar beraycım aslında daha öncedende yazmıştım genelde herkes var ama başka topiclere daha fazla takılıyorlar mesela sen ecrin hopefor best falan başka topıklere takılmanıza rağmen burayada mutlaka ugruyosunuz elab hep burda cnm ama diğerleri açık oldugu halde hiç takılmıyorlar buraya

sevgicim burası bizim asli topicimiz, biz birbirimizi nasıl tanıdık, nasıl sevdik, nasıl destek verdik, buraya gelmemek buraya uğramamak nankörlük olur :KK16: :KK16: :KK16: değerlerimize sahip çıktıkça büyürüz En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

bir sen varsın sanırım:))hoşgeldinnn nasılsın??

ben de kimse yok sanıyordum girdiğimde, aşağıda kimse görünmüyordu, burda olmana çok sevindim canım arkadaşım :KK16: iyiyim canım ne olsun, çok şükür, bi giriyim bakıyım napıyo bizimkiler dedim ama hafta sonnu ya kimse yok, gerçi gökçe girerdi ama mesgul galiba, docası yurtdışına çıkacaktı ama bu hafta mı gelecek hafta mı hatırlamıyorum :)
sen nasılsın tatlım, var mı bi gelişme kontrole gidebildin mi ?

merhaba canlarımmm:KK16::KK16::KK16:
eşimin ailesi kahvaltıya geldi anca girebildim:KK1:
nasılsınız napıyosunuz, haftasonu nasıl geçiyor:KK23:

bende giriş yapmadan önca herkes burdaydı ben girdim yoklar beraycım aslında daha öncedende yazmıştım genelde herkes var ama başka topiclere daha fazla takılıyorlar mesela sen ecrin hopefor best falan başka topıklere takılmanıza rağmen burayada mutlaka ugruyosunuz elab hep burda cnm ama diğerleri açık oldugu halde hiç takılmıyorlar buraya

ama ben de burdayım:KK50: yazıyorum kimse yazmayınca çıkıyorum napimmm:KK50: hiç denk gelemedik ki bu aralar:KK17:

merhaba canlarımmm:KK16::KK16::KK16:
eşimin ailesi kahvaltıya geldi anca girebildim:KK1:
nasılsınız napıyosunuz, haftasonu nasıl geçiyor:KK23:

hoşgeldin tatlı cimcime :KK16: aman aman kv sine kp ine kahvaltıda hazırlarmış :)) değişik güzel şeyler yaptıysan tarifini ver bu tarif canavarına :KK52::KK52:
docasız haftasonu nasıl geçerse öyle geçiyor işte :KK43:

slmm kızlarrr nbrrrrr yhhaa eskisi gibi kimse olmuyoo artık bnde bakıyorum geri cıkıorummmm ...

hoşgeldin tatlı cimcime :KK16: aman aman kv sine kp ine kahvaltıda hazırlarmış :)) değişik güzel şeyler yaptıysan tarifini ver bu tarif canavarına :KK52::KK52:
docasız haftasonu nasıl geçerse öyle geçiyor işte :KK43:

valla mozaik kekimi çok beğendiler ( benim kekim güzel olur da ayıptır söylemesi:KK1:) sonra börek çörek farklı bişşey yoktu:KK1:
kayınpederim gelmedi. eşimin halası babannesi ablası annesi vardı:KK8: 8 kişi falandık toplam:KK1:

X