Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Canlarımm Ben Geldimm Hepinizee Bir Merhaba Diyim dedimm Hadi sohbet edelimm ben burdayımm bugünn
Kocamda Nöbetçi Biraz ağrım var sadece amaa idaree ederimm:26::26::26:

Canlarımm Ben Geldimm Hepinizee Bir Merhaba Diyim dedimm Hadi sohbet edelimm ben burdayımm bugünn
Kocamda Nöbetçi Biraz ağrım var sadece amaa idaree ederimm:26::26::26:

hoşgeldin beroş nasılsın neyin var hayırdır

eee biraz sohbet edelim dün ne yaptın beroş sevgililer gününde

Valahi Ne Yapim Canım. Dün Eşim 1 Saat Gecikti Şimdi
Bende sinirlendim aradım. Nerdesin dedimm ? Geldim Canım Aşağıdayım dedi.
Neyse Çıktı Yukarıya.Kapıyı Bir açtım Elinde Kafesle Birlikte Muhabbet kuşu Çok İstiyodum. Oda İstediğimi Biliyodu.
Gitmiş,Almış Canım Benimm Sonra Oturduk Güzel Bir yemek yedik
Ondan sonrada Arkadaşlarımız çağırdılar Onlarla Birlikte Gezmeye Gittikk Öylee yanii

Kızlar Allahın izniyle bebişim olcaka hamileyimmm

canımmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına kavuşttursun bebişini inş..

ve sevgmmmm nihayet bombayı patlattın....sende hayırla sağlıkla kavuşursun inş.bebişine canımm..

ve hamişlerrr ,çiçeği burnunda anne adayları kendinize bebişlere çoooooookkkkkkkk dikkat edin....

iyi bakalım bizimki de güzel geçti ben zaten öncesinde sürprizi mi yapmıştım oda dün yaptı yemeğe sinemaya gittik istediğim hediyeyi de almış

Sevgicim Canımm. Ağrım var. Böylee inceden inceden sızlıyo.
Valahi Canım Bu bende 2 aydır var. Sebebi belli aslında.KoRunmuyoruz 2 aydır o yüzden yumurtalarımda ağrı var.

beroşum geçmiş olsun tatlımmm kasık ağrısı ve adet gibi ağrılar gebelikdede oluyor canımm haberin olsunnn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…