Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Canlarımm Ben Geldimm Hepinizee Bir Merhaba Diyim dedimm:KK16::KK16: Hadi sohbet edelimm ben burdayımm bugünn:KK76::KK76:
Kocamda Nöbetçi Biraz ağrım var sadece amaa idaree ederimm:26::26::26:

eee biraz sohbet edelim dün ne yaptın beroş sevgililer gününde:KK19:

Valahi Ne Yapim Canım. Dün Eşim 1 Saat Gecikti Şimdi:KK47:
Bende sinirlendim aradım. Nerdesin dedimm ? Geldim Canım Aşağıdayım dedi.:KK9::KK9:
Neyse Çıktı Yukarıya.Kapıyı Bir açtım Elinde Kafesle Birlikte Muhabbet kuşu :KK16::KK16: Çok İstiyodum. Oda İstediğimi Biliyodu.
Gitmiş,Almış Canım Benimm:KK16::KK16::KK16: Sonra Oturduk Güzel Bir yemek yedik:KK56:
Ondan sonrada Arkadaşlarımız çağırdılar Onlarla Birlikte Gezmeye Gittikk Öylee yanii:KK9::KK9:

Kızlar Allahın izniyle bebişim olcaka hamileyimmm:KK16::KK16:

canımmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına kavuşttursun bebişini inş..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ve sevgmmmm nihayet bombayı patlattın....sende hayırla sağlıkla kavuşursun inş.bebişine canımm..

ve hamişlerrr ,çiçeği burnunda anne adayları kendinize bebişlere çoooooookkkkkkkk dikkat edin....:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Valahi Ne Yapim Canım. Dün Eşim 1 Saat Gecikti Şimdi:KK47:
Bende sinirlendim aradım. Nerdesin dedimm ? Geldim Canım Aşağıdayım dedi.:KK9::KK9:
Neyse Çıktı Yukarıya.Kapıyı Bir açtım Elinde Kafesle Birlikte Muhabbet kuşu :KK16::KK16: Çok İstiyodum. Oda İstediğimi Biliyodu.
Gitmiş,Almış Canım Benimm:KK16::KK16::KK16: Sonra Oturduk Güzel Bir yemek yedik:KK56:
Ondan sonrada Arkadaşlarımız çağırdılar Onlarla Birlikte Gezmeye Gittikk Öylee yanii:KK9::KK9:

iyi bakalım bizimki de güzel geçti :KK16::KK16: ben zaten öncesinde sürprizi mi yapmıştım oda dün yaptı yemeğe sinemaya gittik istediğim hediyeyi de almış :KK19::KK19:

Sevgicim Canımm. Ağrım var. Böylee inceden inceden sızlıyo.
Valahi Canım Bu bende 2 aydır var. Sebebi belli aslında.KoRunmuyoruz 2 aydır o yüzden yumurtalarımda ağrı var. :KK31:

beroşum geçmiş olsun tatlımmm kasık ağrısı ve adet gibi ağrılar gebelikdede oluyor canımm haberin olsunnn:26::KK34::KK34::KK34:

X