Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kızlar şu topik eski haline dönsün ya canlansın azcıkk önceden girmek için can atardım şimdi giriyorum çıkıyorum bişi yok tmm 15 tatildi ama bitti dönsün artık hrkes gerii:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlar şu topik eski haline dönsün ya canlansın azcıkk önceden girmek için can atardım şimdi giriyorum çıkıyorum bişi yok tmm 15 tatildi ama bitti dönsün artık hrkes gerii:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben hep burdayım ama giren olmayınca ben de bakıp çıkıyorum napim:KK31:
evet bi an önce canlanmalıyız:KK19::KK19::KK19:

karamsar althea nerelerdeler ya gerçi althea izinde :44: öyle demişti karamsar en son şehir dışına çıkacaktı ne yaptı acaba

darısı elebın hopeforun berayın ecrinin daha ismini hatırlayamadığım isteyenlerin başına

Kızlar Allahın izniyle bebişim olcaka hamileyimmm:KK16::KK16:

Canımm Benim Çok Tebrik ederimm:KK16::KK16: Allahım Sağsalim Kucağına Almayı nasip etsin bebeğini:KK16::KK16:

kızlar ozamanda bi guzel haberde benden gelsin size benDe hamileyimmmmm:))))

Sevgi Canım benim senide Çook Tebrik ederim. Allahım sağsalim Kucağına almayı nasip etsin meleğini:emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49:

Canımm Benim Çok Tebrik ederimm:KK16::KK16: Allahım Sağsalim Kucağına Almayı nasip etsin bebeğini:KK16::KK16:

Sevgi Canım benim senide Çook Tebrik ederim. Allahım sağsalim Kucağına almayı nasip etsin meleğini:emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49:

amin cnm darısı inş sana hemdeeeee buu ayyy çünküsende çok ıstıyordunnnn

X