Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

iyii o haldeee

tamam hopefor sen şu işlerni hallet listelerde ser geçersin tmmm.... ha ayrıca senin docada başkaymışş haaa başkasından aldığınıda kütüphaneye koymasına gülümsedimm...

hayııır yanlış anladın başkasından aldığını koymuyor, ödünç alıp okuyup beğendiklerinin aynısını alıp koyuyor kütüphaneye
biz de öyle şeyler olmaz, hakka hukuka riayet düsturdur bizde

ne yaniiiii şimdi ben bazen unutturuyorummm sevdiğim kipatlarııı.. helede bacımdan az araklamadımmm....

dün mrd yardımcım bir yarışma için yanına çağırmıştı gittimmm masasında 3 kitap gördüm ooo hocam bu çok enteresan geldi nerden aldınız dedim GÖKTEKİ Pİ kipatın adı yaa sizin öğretmen odasındaki kitaplıkda çöp gibi duruyordu demezmi ben pek kurcamam oraları toza alerjim var diye...
neyse adam kitah hırsızlığıda günah değil diye esprii yapıncaaa ooo iyi ozaman hocammm siz sevaba girdiniz şimdi çünkü kitap hediye etmek daha sevaptır dimi dedim ve aldım kitabı elinden (mrd yardmcım fıkıh hocasıda) hahahahaaaa yaaaa valla işime yarayacak.. kırkardeşimde tez yazyor zaten matematik tarihi adınaaa... bak bilirsin abcım sende matematiğin tarihine yönelik pek çalışma yokmuşşş yani sen ve benimm karmammm ....

ben yavaş yavaş kaçarrrr... bu arada vanish kosla sevgililer gününe indirim yapmış

kızkardeşin falan olur canıııım hediyeye de amenna ama biz biraz fazla titiziz galiba o konuda, docamın kitapları kıymetlidir, eğilmeyecek bükülmeyecek, arkadaşlarından aldığı kitaplara da öyle davranır, beni de uyarır, hatta ben pek okumak istemem onlardan gelenleri okurken itina etmek zorunda kalıyorum

zormuş bacımmmmm bende elbette ödünç aldıklarımı çok dikkatli okusamdaa yinede yıpranma payı olur kitap bu sonuçta... neciydi ya senin koca da harikaymış haaa...

bu arada ben evlilik sıkıntılarım sürecinde sema maraşlı nın birçok kipatını okudum ve hepsini satın almıştım inan altlarını çize çize adeta çalıştım okumakdan öte bir haldeler... ama ödünçde veriyorummm yineee....

hadi

elab hopefor kocaman muck

harikadır benim docam (maşaallah)
hadi canım bak sen işine burda laf bitmez , öpüyoruz bizde

reklam yok reklam yok valla binerler tepene haaa güzeldi valla iyi oldu böyle karnabahar da al
hahahaha ne reklamı be bacım ben evime 1 kez almışlığım yok o ürünü.. sadece kinayeli geldi sevgililer günüyle ne alakysaa

insana alda kocanın gömlekelrni temizle imajını veryorr ona güldümm yoksaaa ohoo işim yok onumu alacam hahahaaha

bugünde best yasmin beray yok kocacıklarıyla sevgililer günü kutluyolar galiba

bugünde best yasmin beray yok kocacıklarıyla sevgililer günü kutluyolar galiba

ahh ahh nerdeee, bugün kötü geçti.. annemle adliyede bi işimiz vardı, eşim götürdü bizi. işimiz yeni bitti, şimdi de işe gitti gerçi hediyesini almış verdi sabah ama beraber geçiremedik, gece 12 ye kadar vaktimiz var di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…