Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hamile olan arkadaşları tebrikk ederim arkadaşlar saglıklı bi şekilde alın kucagınıza inş rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hepimize bebişler versinn:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Eki Görüntüle 634046 $si5.gif $18f21e043a709036c920c450b17969e4.gif

Eki Görüntüle 634051 $6c4e45df2c6e.gif

Kızlarrr Bakınn Çook Tatlı Değillermii yaaa:KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
kızlar ozamanda bi guzel haberde benden gelsin size benDe hamileyimmmmm:))))

Canim bende seni tebrik ediyorum.senin ne kadarlik bebisin?

Canımm Benim Çok Tebrik ederimm:KK16::KK16: Allahım Sağsalim Kucağına Almayı nasip etsin bebeğini:KK16::KK16:[/B

Sevgi Canım benim senide Çook Tebrik ederim. Allahım sağsalim Kucağına almayı nasip etsin meleğini:emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49:

Amin canim Allahim isteyen herkese versin.

Son düzenleme:
Kızlarrr Kuşumm İlk Defaa Öttüü:KK52::KK52::KK52: Ohh Beee Dünden Beri Ne sesini Çıkardı Ne yemini yedii. Çok Üzülmüştümm:KK14:
Amaa Az Öncee Hem Ötüp Hemdee Yemini Yedii Ohh Beee:KK9::KK9::KK9: Alışıyoo Artıkk Banaa:KK9::KK9::KK9::KK9:

canımmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına kavuşttursun bebişini inş..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ve sevgmmmm nihayet bombayı patlattın....sende hayırla sağlıkla kavuşursun inş.bebişine canımm..

ve hamişlerrr ,çiçeği burnunda anne adayları kendinize bebişlere çoooooookkkkkkkk dikkat edin....:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Tesekurler ecrincim darisi sana ve isteyen herkese Allahim isteyen herkese nasip etsin

Kızlarr Bizim Bu Topiğimize Nazar değdii cidden diyorum. Öncedenn Nasıldıı ?? Şimdi Nasıll yaaa:26::26::26:

Canim bende seni tebrik ediyorum.senin ne kadarlik bebisin?

Amin canim Allahim isteyen herkese versin.

cnm ben salı gunu öğrendim ilk evde idrar testi yaptım anında çift çizgi belirdi inamadım tabi sabah başka markayla tekrar yaptım yine çıktı ve akşam kan tahlili yaptık 25.18 çıktı değeri daha çok yeniymiş değere göre çarşambaya gel dedi bakalım cnm haber veririm senin ne kadar lık değerin kaç çıktı

Kızlarr Bizim Bu Topiğimize Nazar değdii cidden diyorum. Öncedenn Nasıldıı ?? Şimdi Nasıll yaaa:26::26::26:

bende giriş yapmadan önca herkes burdaydı ben girdim yoklar beraycım aslında daha öncedende yazmıştım genelde herkes var ama başka topiclere daha fazla takılıyorlar mesela sen ecrin hopefor best falan başka topıklere takılmanıza rağmen burayada mutlaka ugruyosunuz elab hep burda cnm ama diğerleri açık oldugu halde hiç takılmıyorlar buraya

canımmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına kavuşttursun bebişini inş..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ve sevgmmmm nihayet bombayı patlattın....sende hayırla sağlıkla kavuşursun inş.bebişine canımm..

ve hamişlerrr ,çiçeği burnunda anne adayları kendinize bebişlere çoooooookkkkkkkk dikkat edin....:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

evet cnm aslında doktora gidip öylece söylemek istedim ama naciss verince dayanamadım bende verdim

bende giriş yapmadan önca herkes burdaydı ben girdim yoklar beraycım aslında daha öncedende yazmıştım genelde herkes var ama başka topiclere daha fazla takılıyorlar mesela sen ecrin hopefor best falan başka topıklere takılmanıza rağmen burayada mutlaka ugruyosunuz elab hep burda cnm ama diğerleri açık oldugu halde hiç takılmıyorlar buraya

Evett Canımm aynen Öylee . Doğru söylüyosunn:KK16::KK16:
Neyse Biz Sohbet edelimm:KK34::KK34: Napıyosunn ?? Nasılsın ??

edelim tatlım neyapayı boğazım ağrıyo hastalandım sıkıntı var üzerimde deliye döncem sen ne yapıyon senin kociş nöb mi evde tek kalmaktan korkmuyormusun

edelim tatlım neyapayı boğazım ağrıyo hastalandım sıkıntı var üzerimde deliye döncem sen ne yapıyon senin kociş nöb mi evde tek kalmaktan korkmuyormusun

Hmm Geçmiş Olsun Canım Benimm:KK16::KK16:
Bende Evdeyim Oturuyorum Öyle Kuşumla Birliktee:KK9::KK9:
Evet kocamda Nöbetçi Bugünn. Napim artık alıştım yalnız kalmaya. korkmuyorumm Yani:KK15::KK15:

gerçi alışıyo insan ben tam alışamadım azcık korku var ışklar falan açık kalıyo geç uyumaya çalışayım diye

gerçi alışıyo insan ben tam alışamadım azcık korku var ışklar falan açık kalıyo geç uyumaya çalışayım diye

Öyle Canım. Mesela Ben İlk evlendiğim zamanlarda Hiç uyuyamazdım.:KK9::KK9::KK9:
Sonra Oturma Odasında tv,ışıklar açık uyuyodum.:KK24::KK24:
Biraz daha zaman geçti. Tv'yide Kapattım.:nazar::nazar:
Biraz daha zaman geçti yatak odasında yatmaya başladım.
Şuan da yatak odasında Işık açık şekilde uyuyorum. Öylee rahat oluyo.:KK15::KK15:
Yakında Işığıda Kapatırım kesinn:KK9::KK9:

cnm fotonu sayfana ekleyebilirmisin mümkünse tabi sonrada olabilir bende göreyim seni herkes görmüş

X