yahu hopeforcumm iyi fikir ona para biriktirmem gerek ya mutfak robotumda yok evet :123::123: onu para biriktirimde evlilik yıl dönümüne alayım ben bu yıl mikser aldımm bacım.. bizim adam yaş pastayı sever kremayı elimde çırpamıyordum mikser iyi olduyani kendim için aldıysam namerdim dermişim bacımmmm.... mutfak robotunuda aldım listeyee sağolasın
ayrıca erken kapamışın tükanııı ya denk gelemedik ufffffffffff
hopefor yakaladım seni girmişsin topiğe hoşgeldin
hoşgeldin bacım... evet feci bir ilham verdin...geelcek evlililk yıldönümüne alacam...ohhh ohhh pi sayımızda gelmiş :) çok yakışmış gökçem sana bu avatar ben de sırıtırdıbu arada hediyeleri karıştırmışım olsun ama bak sana ilham vermiş oldum bi dahaki için nasılsın dili şenliklim
hoşbulduuum tatlım seni buldum hoşbuldum
hopefor bacım nerelerdesin 2 çift laflaycazz çıkıp belki pazara giderimmm hava da azcık güzel buralardaa
ama 3 buton geziyorum yazmıyon ne okuyosan böyleee
valla tam da yazmaya geçecektim bi bakıyım bişey yazan var mı diyesabahtan beri saç tarayacağım elim değmedi tam başlıcam sana yazacağım tuttu gör bak ne kadar eğliyorsunuz beni
valla şşöye gönlüme göre bi avatar bulamadım ya ben de bıraktım araştırmayışimdilik bunla idare etcez :) ya ben de bi ara dışarı çıkıyım diyorum ama üşenmezsem bakalım
ne yapcan akşama, docana özel bişey hazırlıcan mı
yok öyle okuduklarından yorm yaparsın ama haftalık okuma hesabı alacamm.. açarsam şayetttt:)bu arada gökçe, kitap topici açıyımmı demişsin, aç bacım aç ben bu ara okuyamıyorum ama okuduklarımdan yazarım
vallaaa hiç bişey yapacak halde değilim... ne yapsamki erinyorum amannnn kaç yıl oldu üstelik evlilik yıl dönümü yok doğumgünü yok 14 şubat yok yılbaşı yok söz yok mözz banane yaaa o yapsınnnnnnnnnn...
akşama menüm bile yok... ıspanak yahut karnıbahar olabilir... çorbaaa yapsammı ne etsemmm.. kurabiye yaparımyemek adına bişeyler yaparım özel olursaaa başka hiç bir şey yokkk ne etsemmm...
bugun boşum diye yatağı çarşafı nevresimi değiştirip yıkadım ascam şimdi onlarıı evi süpürcemmmmmmmmm bulaşıklar dizilcek makineyee kahvaltıdan kalannn.... başkaaa ne etsemmmmuffffffff yaaa
ha birdeeee
yemeği mi yedim ve geldim gökçe hoşgeldin canım
yok öyle okuduklarından yorm yaparsın ama haftalık okuma hesabı alacamm.. açarsam şayetttt:)
ona göre ettik 2
bakalım daha kaç kişi katılacak ona göre açacam 10 kişiye ulaşırsakkkk
yaaa çok şükürr... neyse şu uzmanlığını aldıııı acaip rahatladım haftayada yok yurt dışındaa olucakkkk heyy heyyy heyyyyyy bana haftaya bayram asıl :)oooo siz iyisin bu ara anlaşılannapcam ne uğraşçamla başlayıp söylenmeye başlamadğına göre, enişte gönlünü hoş ediyor anlaşılan
aynı işler beni de bekliyor gökçe yaa
olsun ünvsden yahut kütüphaneden ödünç alırsınnnn... artık burda dedikodu gibi çok dururu oldum kitap okuma hızım azaldııı son 1 ayda 2 kitap okumuşum sadeceeebende katılırım ama bende öyle çok fazla kitap yok evde çok sevmem ondan galiba bir kaç tane var onlarıda okudum ama bazen bir eksiklik diye düşünüyom
sağol canım git alışverişini yap banada bir karnıbahar al ya bu ara acayip canım istiyo yapcam en kısa zamanda.afiyet olsunnn.. bende bir dedim sosyete pazarına gidim sezon bitiyor ya indirimdedirr ama bak şimdi erinyorummm uffff
yaaa çok şükürr... neyse şu uzmanlığını aldıııı acaip rahatladım haftayada yok yurt dışındaa olucakkkk heyy heyyy heyyyyyy bana haftaya bayram asıl :)
olsun ünvsden yahut kütüphaneden ödünç alırsınnnn... artık burda dedikodu gibi çok dururu oldum kitap okuma hızım azaldııı son 1 ayda 2 kitap okumuşum sadeceee
kendime kızıyorum artıkım... hem bana destek hemde sizleride vaji egzersizinden sonra sözde yaşadığınız egzersiz boşluğunugidermek adınaaaa hesap verebileceğiniz bir okuma topici ne derseniz artıkım
bende katılırım ama bende öyle çok fazla kitap yok evde çok sevmem ondan galiba bir kaç tane var onlarıda okudum ama bazen bir eksiklik diye düşünüyom
yaaa çok şükürr... neyse şu uzmanlığını aldıııı acaip rahatladım haftayada yok yurt dışındaa olucakkkk heyy heyyy heyyyyyy bana haftaya bayram asıl :)
sağol canım git alışverişini yap banada bir karnıbahar al ya bu ara acayip canım istiyo yapcam en kısa zamanda.
bak bak neler diyokocan okumasın burayı uzmanlığıda hayırlı olsun
iyii o haldeeeaaa evet burda kütüphaneden alırım iyi fikir ben varım o zaman
tamam hopefor sen şu işlerni hallet listelerde ser geçersin tmmm.... ha ayrıca senin docada başkaymışş haaa başkasından aldığınıda kütüphaneye koymasına gülümsedimm...bizdekileri bir görsen 3 kitaplık dolu valla iki tane daha olsa anca alır... bide benim docam öyle bi kitap manyağı ki başkasından alıp okuduklarını bile alıp kütüphaneye koymak istiyorvalla maaşaallah o en az bir kitap bitirir haftada ama ben bu ara okuyamam gökçeee çok özledim aslına bişeyler almayı elime bana biraz izin verin ben de başlarım okumaya aç sen ya gelen gelir bak elabçığım da gelcek
hayırlı olsun bacım, geçmiş de olsun aynı zamandabak ya bayrama bak bayrama