Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

özlemez miyiz canım benim
iyiyiz işte bi burdayız , bi vajinismus konusunda
geçinip gidiyoz
Allah daim etsinn kuzummm hep iyi olun inşaallah:)))

oy oy tribini de atarmış özlemezmiyim canım seni biz iyiyiz işte sen nasılsın bakem

tribimi atarımmm sevgimide sunarımmm bende iyiyim canım sizi gördüm daha iyi oldum

Bir yalan eksik, bir yalan fazla
Nasıl olsa döner dünya
İster inan, ister inanma
Yalnızlığın çaresini bulmuşlar

kızlar selaaam nasılsınız elabııın yapmışın sürprizi ohhh ohhhh
best, yasemin beray başka kim var bilmiyorum ama hepinize merhaba
ama ecrin çıkmış yaaa
,

yine güzel bir şarkıyla giriş seviyom seni kız
hoşgeldin bebek sefalar getirdin ya gelmeseydin yetişemeseydin ne yapardı topic yalnız kalırdı topic
yaptım tabi ki de sürprizimi kocacığıma çook güzel oldu

hi hi hi ben de seviyoooruuuum seni
hoşbulduuum sefalar buldum hem de ne güzel buldum
ohhh ne güzel gözlerinizdeki o sevinci hisseder gibi oldum Allah ım eksik etmesin inşaallah sonsuza kadar

eee kimse yok yine. kızlar bu işe bi çare bulalım tabi siz de ben gibi o curcunalı, herkesin bir ağızdan bir şey dediği günleri özlüyorsanız

merhaba canımmm hoşgeldin benim eşim gelicek şimdi çıkmak üzereyim valla

hoşbulduk bıstığım ama sen çıkıyomussun ( ama docalar evdeyken girmeyin zaten ama bi saat belirlesek hep birlikte laflalasak ne güzel olur dimi

kuzum valla saat kaçtan beri burdayım işte eeşler evdeyken girilmiyo.. o da vardiyalı çalıştığı için benim girmem karışık oluyor böyle

şekerlerim benim mesai bitti sizleri seviyorum hoşçakalın iyi akşamlar öpüldünüz

valla ben buralardayım ara ara bi türlü denk gelemiyoruz yaa ( üzülüyorum valla...
kız gökçe alemsin valla ya bi de diyosun ki sen bana çok gülüyosun, nasıl gülmeyim baksana yazdıklarına(kocana mutfak robotu almandan bahsediyorum) deli kız yaaa ama seni seviyorum ben arada hayatı tiye almak lazım bazen

kızlar sizden ses seda yok benim çıkıyım bari docamın gelmesine var ama yemeği ayarlıym erkenden
öpüyorum hepinizi

yahu hopeforcumm iyi fikir ona para biriktirmem gerek ya mutfak robotumda yok evet :123::123: onu para biriktirimde evlilik yıl dönümüne alayım ben bu yıl mikser aldımm bacım.. bizim adam yaş pastayı sever kremayı elimde çırpamıyordum mikser iyi oldu yani kendim için aldıysam namerdim dermişim bacımmmm.... mutfak robotunuda aldım listeyee sağolasın
ayrıca erken kapamışın tükanııı ya denk gelemedik ufffffffffff

Canlarımm Günaydınn Hepinizee

SevgiLiler Gününüz Kutlu Olsunnn Aşk DoLu Yıllaraaaa:119::119::119::119::118::118::118::118::118::123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124:

teşekkür ederim böyle baktığın için
teşekkürler aklımda kaldığın için
karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi
senin yanın en aydınlık beyaz benim için

herkese günaydııııııııııııın sevgililer gününüz kutlu olsun Allah docalarımızın ellerini ve yüreklerini ayrımasın bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…