benimkide kızıyo hem kulüptesin diye bende o olmayınca yada markete falan gitse arada bakıyomben eşim geldiğinde giremiyorum maalesefkızıyo onla ilgilenmiyom diye
farkındayım bacım..... senin beslenme gibi oldu kk .....
ardından geliyorum bende çok buralarda durur oldum... kitap okumamm gerekkk ... her nedense buraya girince feci hızlı geçiyor zaman ve kopamıyorummm ve işlerimi erteliyorum.. en önemlisi okumamm gereknleri... buna bir çözüm bulsakkkkkkkkkk bende işlermi yapsammm ne olurki....
aslında elab öyle bir linkin yönetici olsa böyle ayarlasaaa bizi... ben daha çok vaji topicinde yazılanlara cvb veryorummm ....öyleeeee ufffffffffff nedense sonra neti kapayınca pişmanlık olyor keşke hem nete girip hem okumalarmı yapsaydım diye... ama kesinlikle yazdığım paylaşımlardan pişmanlık yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın kendime kızıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ne olucak jesmiiinnn
çok çok şükür ne olsun inişli çıkışlı dalgalı yeryer yağışlı geçiyor bizde de....hayat güzel halde seyir etmekte bende sizde ne var ne yok asıl
bizim adamda al arkdşlrnın telefonunu ara konuş uzatma diyorrben eşim geldiğinde giremiyorum maalesefkızıyo onla ilgilenmiyom diye
bizim geçen ne oldu kızkardeşim arıyor telefonumu odada telefonum eşime sen aç dedim ben burda laflıyordumm... bacım sormuş gökçe nerde diye o da ablan kulüpde diye dalga geçyordu... kızkardeşim ne kulübü diye sorup durdu... meğersem kadınlar kulübünü benim geçen yıl gittiğim pilates havuz spora yönelik hanımlar kulübü sanmış ne güldü... dalga geçip durdular eşimleeeebenimkide kızıyo hem kulüptesin diye bende o olmayınca yada markete falan gitse arada bakıyom
evet yahu beraycık yok ortalardaa.. tatilemi gitti yahuvalla burası bağımlılık yapıyo yani istesende kopamıyon ben kopamıyom şahsen bu aralar berayıda göremiyom pek
valla burası bağımlılık yapıyo yani istesende kopamıyon ben kopamıyom şahsen bu aralar berayıda göremiyom pek
benimki alıştı :103::103::103:
hatta kulup demio yine mi pembe sayfadasın diyor
bizim geçen ne oldu kızkardeşim arıyor telefonumu odada telefonum eşime sen aç dedim ben burda laflıyordumm... bacım sormuş gökçe nerde diye o da ablan kulüpde diye dalga geçyordu... kızkardeşim ne kulübü diye sorup durdu... meğersem kadınlar kulübünü benim geçen yıl gittiğim pilates havuz spora yönelik hanımlar kulübü sanmış ne güldü... dalga geçip durdular eşimleeee
benimki alıştı :103::103::103:
hatta kulup demio yine mi pembe sayfadasın diyor
farkındayım bacım..... senin beslenme gibi oldu kk .....
ardından geliyorum bende çok buralarda durur oldum... kitap okumamm gerekkk ... her nedense buraya girince feci hızlı geçiyor zaman ve kopamıyorummm ve işlerimi erteliyorum.. en önemlisi okumamm gereknleri... buna bir çözüm bulsakkkkkkkkkk bende işlermi yapsammm ne olurki....
aslında elab öyle bir linkin yönetici olsa böyle ayarlasaaa bizi... ben daha çok vaji topicinde yazılanlara cvb veryorummm ....öyleeeee ufffffffffff nedense sonra neti kapayınca pişmanlık olyor keşke hem nete girip hem okumalarmı yapsaydım diye... ama kesinlikle yazdığım paylaşımlardan pişmanlık yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın kendime kızıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ne olucak jesmiiinnn
çok hoşmuşşşşşşş yaaaa baya hoşmuş pembe sayfa :)
iyiyim tatlisimmmmkuşum hoşgeldin sende nasılsın ???
ay bende burdayim misafir varbest yasemin ece hoşgeldiniz kızlar ama gitmişsiniz sanki ben yemekten gelene kadar herkesler kaçmış mı
ben de baktım bi ara dediğin gibi gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar belli oluyor zaten tatlım
içinin rahatlığı daha önemli, halledilmeyecek şeyler değil Allah ın izniyle
ece hanım, siz hamiş olup kasım dı galiba kasım anneleri topicindesin, burda görmek şaşırttı beninasıl gidiyor tatlım, yigenimiz nasıl
yaaa oyle demeeeebebis iyi cok sukur yarin ilk kontrolumuz var :)
oy oy oy docası kızartma makinesi almışşşşşş,, nedense bizim adamda tost makinesi almıştı geçen yıl ancakkkk ben tost yemem kahvaltısız adım atmam düzenli yemeği severim meğer kendisi için almışşşş bendeee doğum gününe eşim için yani o bana tost makinesi alınca bende madem öyle mikser alayım dedimyok şimdilik, hem benim docam bana geçen hafta ekmek kızartma makinesi almış çok şaşırdımhiç de bi şey yoktu halbuki ortada sevindirdi beni çok gerekli olmasa da hep istediğim bişeydi o yüzden almaz heralde birşey, işte o sevgililer günü hediyam olmuş olur zaten biz de öyle sevgililer günü şunu yapalım diyenlerdin değiliz, ama ben de geçenlerde bir kaşkol beğendim çok tarz bişeydi çoook büyük değil ama o da sever öyle şeyleri çıkabilirsem onu alıyım diyorum beklemez çünkü normalde almadığımız için bi şaşırtıyım diyorum
oohhhh ne güzel Allah bozmasın inşaallah
deniz kim
oy oy oy docası kızartma makinesi almışşşşşş,, nedense bizim adamda tost makinesi almıştı geçen yıl ancakkkk ben tost yemem kahvaltısız adım atmam düzenli yemeği severim meğer kendisi için almışşşş bendeee doğum gününe eşim için yani o bana tost makinesi alınca bende madem öyle mikser alayım dedimsenmisin bana tost makinesi alırmış sanki ev aleti kadına hediye olur ama erkeğe olmazmış gibi bende öyleee ettim ya çokmu gıcığımm
yoksa best cim eşinin dediği gibi tuzak.. üstelik AZİZ VALENTİNE de kimmiş yahu onun sevgililer günü ile benimki aynı olmasın yahuuuu bu yüzden evet para tuzağı :)
ama ben çok alırım çokda severim yaaa biz dün aldık bu yüzdenkendime bişey aldım ve eşantiyon verdikleri hediyeyide erkek reyonundan seçip paketlettim yeter onaaa
o dert bende de var. hatta geçende konuştuk bestle kitap okuyamıyorum falan dedimboş zamanımı burda değerlendirmek daha cazip geliyo napim:29:
ya işin kötüsü ben bunu boş zamanlarda yapmaz oldum daha ötesi yaa... bizim adam sen en iyisi kk den paaralı maaşlı eleman olarak başvur çalışyon baya diyo uffff gıcık oluyorum o iyice dedikçee....
bak kitap için takıldığm bir topic vardı ama hatunlarla geçen hafta tatilde kızkardeşimdeydim ve söf sınavları vardı girmedim 8 gün hepsi bir afra bir tafraa yok girmişinde onalrın topicne girmemişim çık git vari ifadeler yazınca bende bidaha sizinkine girersem iki olsun dedimmmm.... acaip garipler.. yani vajili topiğimizdeki bacılarla feci bir bağ var ve hiç bir topicde bu bağ oluşmuyor çünkü en mahremini kendini paylaşıyorsun bundan daha doğalı ötesi yok... en sonunda ben yapacam burda kaynaşmalarımız analtyoz ama bu kitap olayına vajililer kitap okuyor diye bir topic kursammm ne dersinizzz...
kimler girer okurmu paylaşırmı
alemsin gökçe kocana mikser mi aldın
bende hediyesini aldım verdim bilebugünde sürprizimi yapcam
heyyyyyyyyyyyy iyde daha var 14 şubata neye hazırlık yapcan anlamadımmm....kızlar ben şimdi gidiyom eve hazırlık yapcam ya bakalım akşam nasıl geçecek hoşçakalın öpüyorum hepinizi