Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

valla burası bağımlılık yapıyo yani istesende kopamıyon ben kopamıyom şahsen bu aralar berayıda göremiyom pek

hayat güzel halde seyir etmekte bende sizde ne var ne yok asıl
çok çok şükür ne olsun inişli çıkışlı dalgalı yeryer yağışlı geçiyor bizde de....

ben eşim geldiğinde giremiyorum maalesef kızıyo onla ilgilenmiyom diye
bizim adamda al arkdşlrnın telefonunu ara konuş uzatma diyorr

geçende diyor çocuk olsa demek hiç ilgilenmeyecen benle diye.... vay anası dedimmmmm.... aman tanrım bunlarıda duydum yaaa bizimkindennn

benimki alıştı :103::103::103:
hatta kulup demio yine mi pembe sayfadasın diyor

benimkide kızıyo hem kulüptesin diye bende o olmayınca yada markete falan gitse arada bakıyom
bizim geçen ne oldu kızkardeşim arıyor telefonumu odada telefonum eşime sen aç dedim ben burda laflıyordumm... bacım sormuş gökçe nerde diye o da ablan kulüpde diye dalga geçyordu... kızkardeşim ne kulübü diye sorup durdu... meğersem kadınlar kulübünü benim geçen yıl gittiğim pilates havuz spora yönelik hanımlar kulübü sanmış ne güldü... dalga geçip durdular eşimleeee

o dert bende de var. hatta geçende konuştuk bestle kitap okuyamıyorum falan dedim boş zamanımı burda değerlendirmek daha cazip geliyo napim:29:

kuşum hoşgeldin sende nasılsın ???
iyiyim tatlisimmmm
best yasemin ece hoşgeldiniz kızlar ama gitmişsiniz sanki ben yemekten gelene kadar herkesler kaçmış mı
ay bende burdayim misafir var

oy oy oy docası kızartma makinesi almışşşşşş,, nedense bizim adamda tost makinesi almıştı geçen yıl ancakkkk ben tost yemem kahvaltısız adım atmam düzenli yemeği severim meğer kendisi için almışşşş bendeee doğum gününe eşim için yani o bana tost makinesi alınca bende madem öyle mikser alayım dedim senmisin bana tost makinesi alırmış sanki ev aleti kadına hediye olur ama erkeğe olmazmış gibi bende öyleee ettim ya çokmu gıcığımm

yoksa best cim eşinin dediği gibi tuzak.. üstelik AZİZ VALENTİNE de kimmiş yahu onun sevgililer günü ile benimki aynı olmasın yahuuuu bu yüzden evet para tuzağı :)
ama ben çok alırım çokda severim yaaa biz dün aldık bu yüzden kendime bişey aldım ve eşanti
yon verdikleri hediyeyide erkek reyonundan seçip paketlettim yeter onaaa

kızlar ben şimdi gidiyom eve hazırlık yapcam ya bakalım akşam nasıl geçecek hoşçakalın öpüyorum hepinizi

alemsin gökçe kocana mikser mi aldın

bende hediyesini aldım verdim bile bugünde sürprizimi yapcam

Son düzenleme:
o dert bende de var. hatta geçende konuştuk bestle kitap okuyamıyorum falan dedim boş zamanımı burda değerlendirmek daha cazip geliyo napim:29:

ya işin kötüsü ben bunu boş zamanlarda yapmaz oldum daha ötesi yaa... bizim adam sen en iyisi kk den paaralı maaşlı eleman olarak başvur çalışyon baya diyo uffff gıcık oluyorum o iyice dedikçee....

bak kitap için takıldığm bir topic vardı ama hatunlarla geçen hafta tatilde kızkardeşimdeydim ve söf sınavları vardı girmedim 8 gün hepsi bir afra bir tafraa yok girmişinde onalrın topicne girmemişim çık git vari ifadeler yazınca bende bidaha sizinkine girersem iki olsun dedimmmm.... acaip garipler.. yani vajili topiğimizdeki bacılarla feci bir bağ var ve hiç bir topicde bu bağ oluşmuyor çünkü en mahremini kendini paylaşıyorsun bundan daha doğalı ötesi yok... en sonunda ben yapacam burda kaynaşmalarımız analtyoz ama bu kitap olayına vajililer kitap okuyor diye bir topic kursammm ne dersinizzz...

kimler girer okurmu paylaşırmı

ayy bi de öyleleri var, sanki topiklerini yiyoz.. o kadar benimsemişler kiii
canım valla hiç bilemicem topic kurma olayını oylama yap

alemsin gökçe kocana mikser mi aldın

bende hediyesini aldım verdim bile bugünde sürprizimi yapcam

niye o bana tost makinesi alıyorda.... hem mutfağa kalabalık ediyor makine hemde ben tost yapmam düzenli kahvaltı yaparım sabah 6 da kalkarım 8 de ders başlar bizimmm o derece düzenliyim yemek en düzenli olduğum noktammm ....
dolap elbise katlamam ise en fiyasko düzensiz olduğum alan.... hep kızkardeşim yapardı... lisede üniversitede evde hatta bekarken evimdeee şimdii yakın olsa o yapsa katlasa jilet gibi ederdiiiii ufff duygulandım bak

sen ne aldın haa birde süprizin var futtttthhh futtthhhh (ıslıkda çaldım hani)

herkesler toplaşmış gene oh be sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…