- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
bu elabın söyleyeceği yok kızlar bana müsade acıktım. bi de azcık ekrandan gözüm uzaklaşsın çalışmam lazım....
hepinizi çooooooook öpüyorum uzun süre sonra bu sohbet iyi geldi
kız dur gitme iş yerindeyim iş çıktı yazamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu elabın söyleyeceği yok kızlar bana müsade acıktım. bi de azcık ekrandan gözüm uzaklaşsın çalışmam lazım....
hepinizi çooooooook öpüyorum uzun süre sonra bu sohbet iyi geldi
meraklılar sizi şimdi bir yerden görmüştüm resmini bulayımda ekleyeyim aynen resimde ki gibi yani ilk girişte koridorda da balonlar olcak mumlar falan koycam koridora da salona doğru tabi ben resim değil uçlarına güzel sözler yazcam güzel bir masa yemek mumlar ve süslenmiş ben müzik dans nasılEki Görüntüle 631186
vaaaayy buram buram romantizm kokuyor çok beğendim
sağol canım yaa eşimde beğenir inş birazdan çıkcam işiten hazırlık yapcam
meraklılar sizi şimdi bir yerden görmüştüm resmini bulayımda ekleyeyim aynen resimde ki gibi yani ilk girişte koridorda da balonlar olcak mumlar falan koycam koridora da salona doğru tabi ben resim değil uçlarına güzel sözler yazcam güzel bir masa yemek mumlar ve süslenmiş ben müzik dans nasılEki Görüntüle 631186
bunu hazırlamak da baya sürer beğenir beğenir merak etme kim beğenmez bunu ya , o kadar emek var işin içinde
Harika kızımmmm süper fikir bak aklımda olsun belki bi ara bende yaparım
bana da çok farklı geldi ve çaldım fikri hemen yapmak istedim en yakın zamanda sevgililer günü olunca yapayım dedim yap bencede süper olcak arkadaşıma söylemiştim oda yaptı eşine çok beğenmiş şaşırmış
:103:
benimki böyle özel günde yapınca sevmiyor , herhangi bir günde pat diye yapınca hoşuna gidiyor,ilginç koca benimkisi:103::103:
sende başka birgün yaparsın canımm
selamlar kızlar ne var ne yok...bir çoğunuzla nedense hiç denk gelemez olduk...
elab ne yapyon kızzz selamı sabahı kestin yahu... hadi ayberkece hamiş oldu yoksa sen demi .....
hopefor nirelerdesin yahuuuuuuuu...
yeteramabukadar nasılsın bacım...
jesminle görüşürz zaten
hoşbuldum bacım... nasılsın durumlar nasılhoşgeldin kgokce
jesmin hep buralarda bi gün grmesem elim ayağım titriyo yeminlen:26:selamlar kızlar ne var ne yok...bir çoğunuzla nedense hiç denk gelemez olduk...
elab ne yapyon kızzz selamı sabahı kestin yahu... hadi ayberkece hamiş oldu yoksa sen demi .....
jesminle görüşürz zaten
selamlar kızlar ne var ne yok...bir çoğunuzla nedense hiç denk gelemez olduk...
jesminle görüşürz zaten
jesmin hep buralarda bi gün grmesem elim ayağım titriyo yeminlen:26:
hoşbuldum bacım... nasılsın durumlar nasıl
ayy bende işte girebildiğim kadar giriyom sonra evde de arada gizli takipçiniz oluyom
farkındayım bacım..... senin beslenme gibi oldu kk .....jesmin hep buralarda bi gün grmesem elim ayağım titriyo yeminlen:26: