best yasemin ece hoşgeldiniz kızlar ama gitmişsiniz sanki ben yemekten gelene kadar herkesler kaçmış mı
bir ara bende baktım maşallah yasemin her topikte birşeyler yazmış yasemin topikler diyarında
best yasemin ece hoşgeldiniz kızlar ama gitmişsiniz sanki ben yemekten gelene kadar herkesler kaçmış mı
ben burdayımnaber canım nasılsınnnn
can sıkıntısı işte naparsınburalar boş olunca oralara dalıyorum
iyiyim canımmsen nasılsın doğru diyon canı sıkılınca insan nereye takılacağını bilemiyo
ben iyiyim canım nolsungece geç yattım gözüme perdeler iniyor
kızlar sevgililer günü de yaklaştı var mı bir organizasyonunuz falan
geç yattığın kadar geçte kalktın niye iniyo o perdeler
bende arada takılıyorum o topiklerde.. inandırıcı gelenlere yorum yapıyorum.. çünkü gerçekten fikre ihtiyacı olanlar da oluyor.. ama o kadar saçma şeyler de var kiii
aynen bizim topiğimiz daha samimi yaşasınnn
canım 2 taneden hepimiz kaldık ama sorunn değil veririm sonra dert etmiyorum ben elimden geleni yaptım çünkü
kızlarrrr nasılsınız canlarım kimseler uğramıyodu topiğe
bir ara bende baktım maşallah yasemin her topikte birşeyler yazmış yasemin topikler diyarında
biz birşey yapmayacağız zaten hergün güzel geçiyor sevgili modunda takılıyoruz, denizin dediği gibi birazda para tuzağı bu, hediye falan almıcaz kutlamayızda sanmam ben İstanbul'a gideceğim zaten 14 ünde
valla benim yokzaten 8 gün sonra doğum günüm o daha önemli şimdilik
ama 14 şubatta ben eşime alıcam o bana doğum günümde alıcak öyle anlaştık
iyi bakem bende eşime uzun zamandır yapmak istediğim sürprizi yapcam bu akşam yapcam çünkü anladığım kadarıyla o beni 14ünde çıkaracak dışarı bende bugün yapayım dedim hediyemi de aldımbakalım o bana ne alcak gerçi bizim için hergün sevgililer günü
kızlar sevgililer günü de yaklaştı var mı bir organizasyonunuz falan
biz birşey yapmayacağız zaten hergün güzel geçiyor sevgili modunda takılıyoruz, denizin dediği gibi birazda para tuzağı bu, hediye falan almıcaz kutlamayızda sanmam ben İstanbul'a gideceğim zaten 14 ünde
yok şimdilik, hem benim docam bana geçen hafta ekmek kızartma makinesi almış çok şaşırdımhiç de bi şey yoktu halbuki ortada sevindirdi beni çok gerekli olmasa da hep istediğim bişeydi o yüzden almaz heralde birşey, işte o sevgililer günü hediyam olmuş olur zaten biz de öyle sevgililer günü şunu yapalım diyenlerdin değiliz, ama ben de geçenlerde bir kaşkol beğendim çok tarz bişeydi çoook büyük değil ama o da sever öyle şeyleri çıkabilirsem onu alıyım diyorum beklemez çünkü normalde almadığımız için bi şaşırtıyım diyorum
oohhhh ne güzel Allah bozmasın inşaallah
deniz kim
süprizin ne dicem anlatmıcaksınmerak ettimmmm
ben de merak ettiiiiiiiiiim