Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

bu elabın söyleyeceği yok kızlar bana müsade acıktım. bi de azcık ekrandan gözüm uzaklaşsın çalışmam lazım....
hepinizi çooooooook öpüyorum uzun süre sonra bu sohbet iyi geldi

kız dur gitme iş yerindeyim iş çıktı yazamadım

vaaaayy buram buram romantizm kokuyor çok beğendim

Harika kızımmmm süper fikir bak aklımda olsun belki bi ara bende yaparım

Harika kızımmmm süper fikir bak aklımda olsun belki bi ara bende yaparım

bana da çok farklı geldi ve çaldım fikri hemen yapmak istedim en yakın zamanda sevgililer günü olunca yapayım dedim yap bencede süper olcak arkadaşıma söylemiştim oda yaptı eşine çok beğenmiş şaşırmış

:103:
benimki böyle özel günde yapınca sevmiyor , herhangi bir günde pat diye yapınca hoşuna gidiyor,ilginç koca benimkisi:103::103:

Son düzenleme:
selamlar kızlar ne var ne yok...bir çoğunuzla nedense hiç denk gelemez olduk...

elab ne yapyon kızzz selamı sabahı kestin yahu... hadi ayberkece hamiş oldu yoksa sen demi .....

hopefor nirelerdesin yahuuuuuuuu...

yeteramabukadar nasılsın bacım...

jesminle görüşürz zaten

hoşgeldin kgokce

jesmin hep buralarda bi gün grmesem elim ayağım titriyo yeminlen:26:

yok canım keser miyim slmı denk gelmiyoz galiba hamiş falan değilim kız daha var bana sen ne yapıyon nasılsın gökçecim

jesmin hep buralarda bi gün grmesem elim ayağım titriyo yeminlen:26:
farkındayım bacım..... senin beslenme gibi oldu kk .....

ardından geliyorum bende çok buralarda durur oldum... kitap okumamm gerekkk ... her nedense buraya girince feci hızlı geçiyor zaman ve kopamıyorummm ve işlerimi erteliyorum.. en önemlisi okumamm gereknleri... buna bir çözüm bulsakkkkkkkkkk bende işlermi yapsammm ne olurki....
aslında elab öyle bir linkin yönetici olsa böyle ayarlasaaa bizi... ben daha çok vaji topicinde yazılanlara cvb veryorummm ....öyleeeee ufffffffffff nedense sonra neti kapayınca pişmanlık olyor keşke hem nete girip hem okumalarmı yapsaydım diye... ama kesinlikle yazdığım paylaşımlardan pişmanlık yaşamıyorum yanlış anlaşılmasın kendime kızıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ne olucak jesmiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…