Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

kızlar ben şimdi gidiyom eve hazırlık yapcam ya bakalım akşam nasıl geçecek hoşçakalın öpüyorum hepinizi:KK16::KK16::KK54::KK54:

ayy bi de öyleleri var, sanki topiklerini yiyoz.. o kadar benimsemişler kiii:KK1::KK1:
canım valla hiç bilemicem topic kurma olayını:KK8: oylama yap :KK1:
işin garip olan yanı topice baya paylaşımlarla girmiştim.. paylaşımlar ve bişeyler katmak ve katılmak amacıyla ona dellendim.... desemde boş... zerre umruma olmadı......

oyluyorummm o haldeeee

ecrin niye yoksun cnm ya bekedim okadarda neyse şimdi dediğin yere gidiyom tamam ayrıca bugün yina aynısı oldu umarım msj mı görursun

özledim sizi beeeeeeeennnnnnnnnnn:KK43:(((gündüz girip çıkıyorum oda bazen akşamları daha fazla zamanım oluyor bu sıraa...

sevgimm aldım mesajını canımmm tamam kendine iyi bak :)))

ecrincm sağol cnm ilgin için özelden atcaktım ama dk dolmamış öptum cnm ii gecele okursan

merhaba canlarım, nasılsınız:KK16::KK16:
elab neler oldu anlatsana, yaptın mı süprizi, eşin ne dedi, ay çok merak ettim:KK19::KK19:

merhaba canlarım, nasılsınız:KK16::KK16:
elab neler oldu anlatsana, yaptın mı süprizi, eşin ne dedi, ay çok merak ettim:KK19::KK19:

yaptım canım çok güzel oldu eşim şok oldu görünce çokkkkk beğendi :KK19::KK19::KK19::KK19: tavsiye ederim ben bile bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim ama herşey bitti tam sofrayı kaldırıyoduk deprem oldu :KK9::KK9: gülermisin ağlar mısın :KK9::KK9:

yaptım canım çok güzel oldu eşim şok oldu görünce çokkkkk beğendi :KK19::KK19::KK19::KK19: tavsiye ederim ben bile bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim ama herşey bitti tam sofrayı kaldırıyoduk deprem oldu :KK9::KK9: gülermisin ağlar mısın :KK9::KK9:
deprem mii oldu, inanmıyorum:KK30::KK53:

yemeğe gidiyorum gelince devamını konuşuruz yasemincim

tamam hadi , çabuk gel:KK19:

X