Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hi hi hi hi :78: :79:
ben geldimmmm
topic avına çıktlar genelde hayatın içindendeler daha ilginç konular var oralarda hepsi için demiyorum ama sanki çogu uydurulmuş gibi ben burdaki samimiyet için burdayım................................
günaydın kızlar ayyy uyuya uyuya şiştim gerçi gece geç yattım ama film izledik ahmetle.. herkesin beğendiği filmleri ben niye beğenemiyorum anlamadım:26: dövüş kulübunu seyrettik aşırı saçma geldi.. bilmem izleyen var mı ama, ben pek beğenmedim:26:
ee siz neler yapıyosunuz
nasılsınız hanımlar bakalım,
hopefor canım sen nasılsın görüşemiyoruz seninlede hiç??
ben de seni görünce biizmki yeni uyanmış dedim uykucu böcük seniiii ben de izlemedim ama çok methederler onu, pek de sıcak gelmiyor uzaktan açıkcası...
nolsun arada iş arada laf
topic avına çıktlar genelde hayatın içindendeler daha ilginç konular var oralarda hepsi için demiyorum ama sanki çogu uydurulmuş gibi ben burdaki samimiyet için burdayım................................
iyiyim bıstığım, nolsun giremedim ben de uzun süre ara ara baktım ama uzun kalamadım... sen naptın sınavlar da bitti rahatladın artık dimi. kötü gelecek olan yoktur umarım
kızlarrrr nasılsınız canlarım kimseler uğramıyodu topiğe
bende arada takılıyorum o topiklerde.. inandırıcı gelenlere yorum yapıyorum.. çünkü gerçekten fikre ihtiyacı olanlar da oluyor.. ama o kadar saçma şeyler de var kiii
aynen bizim topiğimiz daha samimi yaşasınnn