Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

sanırım elebe yazmışsın belli belli zaten bende üzerime alındımmm:)))))))))))

belli değil daha cnm hem bebiş için demedim takıldım kızz hem ilk önce darısı sana bebiş için :))))))

kızlar burası neden boşaldı biliyormusunuz herkes başka topiclerde ondan buraya giren pek olmuyo

topic avına çıktlar genelde hayatın içindendeler :KK9::KK9: daha ilginç konular var oralarda :KK35::KK35: hepsi için demiyorum ama sanki çogu uydurulmuş gibi :KK36::KK36::KK36: ben burdaki samimiyet için burdayım................................

topic avına çıktlar genelde hayatın içindendeler :KK9::KK9: daha ilginç konular var oralarda :KK35::KK35: hepsi için demiyorum ama sanki çogu uydurulmuş gibi :KK36::KK36::KK36: ben burdaki samimiyet için burdayım................................

aynen cnm sana katılıyorummmm

günaydın kızlar:KK16::KK16: ayyy uyuya uyuya şiştim:KK31::KK9::KK9: gerçi gece geç yattım ama:KK1::KK1: film izledik ahmetle.. herkesin beğendiği filmleri ben niye beğenemiyorum anlamadım:26: dövüş kulübunu seyrettik aşırı saçma geldi.. bilmem izleyen var mı ama, ben pek beğenmedim:26:
ee siz neler yapıyosunuz:KK52::KK52:

günaydın kızlar:KK16::KK16: ayyy uyuya uyuya şiştim:KK31::KK9::KK9: gerçi gece geç yattım ama:KK1::KK1: film izledik ahmetle.. herkesin beğendiği filmleri ben niye beğenemiyorum anlamadım:26: dövüş kulübunu seyrettik aşırı saçma geldi.. bilmem izleyen var mı ama, ben pek beğenmedim:26:
ee siz neler yapıyosunuz:KK52::KK52:

ben de seni görünce biizmki yeni uyanmış dedim :KK9::KK9: uykucu böcük seniiii:KK9::KK9: ben de izlemedim ama çok methederler onu, pek de sıcak gelmiyor uzaktan açıkcası...
nolsun arada iş arada laf :KK6::KK6::KK6:

nasılsınız hanımlar bakalım,
hopefor canım sen nasılsın görüşemiyoruz seninlede hiç??

nasılsınız hanımlar bakalım,
hopefor canım sen nasılsın görüşemiyoruz seninlede hiç??

iyiyim bıstığım, nolsun giremedim ben de uzun süre ara ara baktım ama uzun kalamadım... sen naptın sınavlar da bitti rahatladın artık dimi. kötü gelecek olan yoktur umarım:KK34:

kızlar ben kaçtım öptum hepinizi hoşçakalınn ayrıca ecrin özelden msj atamıyorum sana

bende arada takılıyorum o topiklerde.. inandırıcı gelenlere yorum yapıyorum.. çünkü gerçekten fikre ihtiyacı olanlar da oluyor.. ama o kadar saçma şeyler de var kiii:KK4:
aynen bizim topiğimiz daha samimi yaşasınnn:KK76::KK76:

iyiyim bıstığım, nolsun giremedim ben de uzun süre ara ara baktım ama uzun kalamadım... sen naptın sınavlar da bitti rahatladın artık dimi. kötü gelecek olan yoktur umarım:KK34:

canım 2 taneden hepimiz kaldık ama sorunn değil veririm sonra dert etmiyorum ben elimden geleni yaptım çünkü:KK1:

bende arada takılıyorum o topiklerde.. inandırıcı gelenlere yorum yapıyorum.. çünkü gerçekten fikre ihtiyacı olanlar da oluyor.. ama o kadar saçma şeyler de var kiii:KK4:
aynen bizim topiğimiz daha samimi yaşasınnn:KK76::KK76:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bir ara bende baktım maşallah yasemin her topikte :KK1::KK1::KK1: birşeyler yazmış yasemin topikler diyarında :KK52::KK52:

X