Herkese merhaba, bende 17.06.2013'te gittim murat beye. yani geçen hafta. 6 yıldır yapmadığım bir şey kalmamıştı. saçma olduğunu bildiğim pek çok şeyi bile bir çare olur diye denedim. ama olmadı. yaşım 38 ve artık herkesin bebek soran sözlerinden nefret eder olmuştum. hatta 1 enjeksiyon denedim. ama bebek olmadı. zaten çok düşük bir ihtimal. ama ben narkosla bu işlemi yaptırabildim, kolay bir süreci daha da zorlaştırdım. tutmaması bende çok üzüntü yarattı. tekrar denersin olur diye bir şansım yoktu benim. sonunda karar verdik ve gittik murat beye. sadece gözünüzü karartıp başarmaya niyetli olmalısınız. sadece irade gerekiyor. pes etmemek. murat bey size cesaret veriyor, nefes alıp vermenin bu konuda ne kadar önemli olduğunu gördük eşimle. biz başaramazmışız onu anladık.
yıllardır bu sorunu yaşayıp çözen insanlarla konuştum, ama tanıdıklarım, ama internetten tanımadıklarım. maalesef bu sorun kimseye söyle yaparsan olur, böyle yaparsan olur diye anlatılamıyor. bu hızlandırılmış 1.5 gün birbirine zincirleme bağlı işlemlerden oluşuyor. ertelemeyin, egzersizlerden korkmayın. ben yıllar önce korkup bıraktım. orada bir duvar yok. ben başardıysam sizde başarırsınız. Murat Bey'e çok çok teşekkür ediyorum, onu biraz uğraştırdım ama sonunda başardık. benimle irtibata geçmek isteyen herkese telefonumu verebilirim. kafanıza ne takılırsa sorun. ama ertelemeyim. yıllık iznimin 1.5 gününü feda ettim ama geri kalan günler 2.balayımıza olanak sağladı. gerçekten çözmek isterseniz fırsat yaratırsınız. her konuda destek ve bilgilendirmelere hazırım.
böyle bir sorunu neden siz yaşıyorsunuz diye üzmeyin kendinizi. o kadar çok yaşayan var ki.
görüşmek dileğiyle.