- 14 Mart 2011
- 346
- 0
canım endişeye kapılmana gerek yok.vajinusmus tedavisi geciren arkadaslarda özellikle tedaviden sonra söyle bi düşünce oluyo.acaba unuturmuyum,eve gidince yapabilirmiyim? gibi...hersey zamanla yola girecektir unutma.daha yeni atlatmışın bu durumu.yanlış okumadıysam tedavinin ilk günü p....ile egzersiz önermiş doktor.biraz garip geldi bana neyse .ilk denemelerde kasılmada normal giriş kısmının yanmasıda normal.cünkü yeni yeni alışıyosun,tahminimce kayganlaştırıcı kullanıyorsundur,belinin altına minik bi yastık koymakta seni rahatlatabilir.20 gün sonra o ağrılarıda hissetmiceksin 3 ay sonundada tamamen ilişki olgunlaşma seviyesine ulaşmış olacak.
canım murat bey hiçbir hastasını ilk gün penis deneyimine göndermiyo öncelikle onu belirtim. ilk gün deneyenler yani bende onlardanım tamamen o cesaretle herşeyi yaparmışsın gibi geliyo ve deniyosun. murat bey normalde ertesi günkü seanstan sonra penise yönlendiriyo. düşüncesi sadece şu eğer ilk deneme başarısız olursa bütün gece o moral bozukluğunu insanlar yaşamasın sabaha kadar. allahtan benim ilk deneyimimde hiç problem olmamıştıda sabaha kadar huzurla ve mışıl mışıl uymuştum. saygılarrrr