- 8 Mart 2010
- 110
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım biraz tuzlu bir miktar istiyo ben ankarada lina kadın sağlığı diye bir merkeze gittim 5 saatlik yoldan 3 seansta çözdüler ve senin vericegin paranın 4 de 1 kadar bir ücret ödedim karar senin kararın allah yardımcın olsun bende çektim 7 ay bu illeti Allah biran önce kurtulmayı nasip etsin
ne kadarlık evlisin canım hiç parmak egzersizi falan yaptınmı burda vajınusmusu tecrübelerimizle yenelim diye bir bölüm var orda birçok kişi hatta dün biri kendi kendine yendi o sayfaları hiç inceledinmi?
pekii canımm bekliyorum güzel haberlerini.inşallah en yakın zamanda sende yenceksin bunu:)
5 yıllık evlıyım parmak egzersizı mum bunları cok denedım 5 yıldan beri tukendım artık bu iş için çok paralar harcadık olmuyor son ulusoyu cok övdüler son care dedım
bn bide kendimden bahsedeyim sana.bnde 2 yıllık evliyim daha 2 ay önce çözdüm bu sorunumu bn parmak egzersizi falan hiçbişeyi yapamıodum elleyemiodum çünkü hiç.hatta dediğim gibi ulusoya gtmeyi düşündük ama oda çok tuzlu geldi.derken bi anestezi dryla konuştum ve belden anestezi ile bu şekilde birçok hastayı iyileştirdiğini söledi.banada cazip geldi bu fikir çünkü bn ilk andan çok korkuodum.ve yaptırdım anesteziyi ilk ilişkimiz o şekilde oldu sonraki denemelerimizde yavaş yavaş kasılmalarım kesildi şuanda yenmiş durumdayım.hatta allah izin ederse hamile kalmayı istiorum inşş sende yenceksin :))
arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım.fıkırlerınıze ihtiyacım var yarın sabah dr ulusoya gıdıyorum ama cok korkuyorum muthıs heyecanlıyım ya basaramazsam korkusu var 5 yılllık evlıyım bu arada aranızda ulusoyla bu işi basaran varmı :çok üzgünüm:
tedavı ıcın cok pahalı bır para ıstıyor 4 mılyar.ama gercekten basaran ınsanlar var.senın adına sevındım bende gıtmeyı kafama koydugum gun vajıyı yendım.vajısız saglıklı gunler senı beklıor yarından ıtıbaren
ahhh kıyamamm yaa canım.gerçekten merak ediorum sonucunu ne olcak die mutlaka paylaş olurmu bol şanslar sana:teselli: