- 4 Kasım 2019
- 300
- 388
- 53
- 30
- Konu Sahibi Dnzaysednz
-
merhaba arkadaşım bende evleneli neredeyse 14 ay oldu,bu illeti bir türlü yenemedim. parmak egzersizleri yaptım ama ama sonuç aynı. bu işin bı mantığı, belirli bir programı varmıdır ne olur yardımcı olunMerhaba arkadaşlar
Artık dayanamıyorum bu sorunla başa çıkmak zor geliyor bana evleneli 24 ay oldu hala aynı yerde debelenip duruyorum . Özel hastaneye de devlet hastanesine de gittim iş parmak egzersizine gelince orda kalıyorum bana akıl verin kimseye derdimi anlatamıyorum çok zordayım
Bende çok çaresizim . Bize umut olacak kimse yokmumerhaba arkadaşım bende evleneli neredeyse 14 ay oldu,bu illeti bir türlü yenemedim. parmak egzersizleri yaptım ama ama sonuç aynı. bu işin bı mantığı, belirli bir programı varmıdır ne olur yardımcı olun
Merhaba arkadaşlar
Artık dayanamıyorum bu sorunla başa çıkmak zor geliyor bana evleneli 24 ay oldu hala aynı yerde debelenip duruyorum . Özel hastaneye de devlet hastanesine de gittim iş parmak egzersizine gelince orda kalıyorum bana akıl verin kimseye derdimi anlatamıyorum çok zordayım
Kızlar kendinize güvenin ortamı hazırlayın kadıniz biz güçlü varlıklarız unutmayın .. parmak p.. ten daha rahatsız edici emin olun yinede egzersiz sizi rahatlatır ama ama parmakta ki gibi onda kemik yok sadece orası için yaratıldı bunu düşünün ikinin nefes alın eşinizle konuşun birlikte gülün tutun p.. Si siz yönlendirin eşinizi. Oda yatay pozisyon da olsun p.. eğik olsun ki daha rahat girer. Ve siz zevke gelmeden orası genişleme z ve sulanma buda zorlaştırır bunu hiç unutmayın bu hep böyledir. İlişki esnasında orası 2 kat buyur incelir zevk almaya bakın.merhaba arkadaşım bende evleneli neredeyse 14 ay oldu,bu illeti bir türlü yenemedim. parmak egzersizleri yaptım ama ama sonuç aynı. bu işin bı mantığı, belirli bir programı varmıdır ne olur yardımcı olun
Ben de çok ağlıyorum her deneme ağlama krizleri ile bitiyor eşim çok anlayışlı ama ben artık kaldıramıyorum bu problemi ve bi çözüm bulamıyorum yok olmuyor o ana geldiğim anda itmeye başlıyorumKızlar kendinize güvenin ortamı hazırlayın kadıniz biz güçlü varlıklarız unutmayın .. parmak p.. ten daha rahatsız edici emin olun yinede egzersiz sizi rahatlatır ama ama parmakta ki gibi onda kemik yok sadece orası için yaratıldı bunu düşünün ikinin nefes alın eşinizle konuşun birlikte gülün tutun p.. Si siz yönlendirin eşinizi. Oda yatay pozisyon da olsun p.. eğik olsun ki daha rahat girer. Ve siz zevke gelmeden orası genişleme z ve sulanma buda zorlaştırır bunu hiç unutmayın bu hep böyledir. İlişki esnasında orası 2 kat buyur incelir zevk almaya bakın.
Pozisyon tamamsa tutun üstten p..Si . Ikinin ve nefes alın düzenli baktınız bacaklar titriyor ara vermeden şekli bozmadan konuşun gülün unutmayın vücut bu gülmeye çabuk kanar
Sonra yine ikinin devam etmeye çalışın zar zar diye düşündüğünüz küçük bir sızlama dan ibaret! Unutmayın ve sadece 1mm cik yer kapliyorinanın p.. tamamen girince daha rahat. O girişte ki vajinal da bir darlık eğik lik varya orayı ikinin yeter sonra eşiniz e söyleyin ufak ufak git gel yapsın çok ufak alıştirsin. O 1 mm lik yeri geçtiğiniz de sonrası dümdüz yol baştaki eğik lik sadece başta bir kandırmaca size
Dediklerimi düşünün ve benim kadar beklemeyin ben çok ağladım
Canim yeni mi evlisin? Bak ağlama tam tersi kötü de hissetsem gülümse vücut psikolojik olarak buna hemen kanıyor mumlar yak ılık duş al en güzel kıyafetlerini giy o iş sadece birleşme den ibaret değil on sevişmeyi uzun tut ve iyice sulu olduğunda denemeye başla esinde islatabilir ama kendi islakligin daha iyi çünkü daha kaygan ve vajinanın büyüyüp ilişkiye hazır olduğunu gösterirBen de çok ağlıyorum her deneme ağlama krizleri ile bitiyor eşim çok anlayışlı ama ben artık kaldıramıyorum bu problemi ve bi çözüm bulamıyorum yok olmuyor o ana geldiğim anda itmeye başlıyorum
Yeni değilim 2 sene oldu evleneli yaCanim yeni mi evlisin? Bak ağlama tam tersi kötü de hissetsem gülümse vücut psikolojik olarak buna hemen kanıyor mumlar yak ılık duş al en güzel kıyafetlerini giy o iş sadece birleşme den ibaret değil on sevişmeyi uzun tut ve iyice sulu olduğunda denemeye başla esinde islatabilir ama kendi islakligin daha iyi çünkü daha kaygan ve vajinanın büyüyüp ilişkiye hazır olduğunu gösterir
Hadi denemeye devam lütfen pes etme zaman kaybetmeye son
Kesinlikle herkes çocuk diyor benden sonra evlenenler bile çocuk sahibi oldu ben daha yolun en önemli kısmını bile geçemedimAh ne zor zamanlardıNe duyduysam denedim ama olmadı.En son gidip tedavi oldum.Güvenilir ellere kendini emanet etmeni tavsiye ederim.Ben yaparım herşeyi denerim inat ederim diyorsan kendin uğraş ama bir şey yapmayarak kendiliğinden çözülmesini bekleme.Ben sadece 10 ay geçirdim bu illetle ama insan yıpranıyor evlilik yıpranıyor.Hele bir de etraftan çocuk yok mu soruları gelmeye başladıysa kavgalar da başlıyor sonrası her gece ağlayarak uyumak
Olsun bak şöyle düşün hani kulağına parmak sokarsın ilk başı eğik ve dardır psikolojik men de sana rahatsızlık hissi verir ya heh aynı öyle işte. . Ben ilk parmak soktuğum da hadi dedim acı da duysam zevk alıcam bundan ayna karşısında yaptım sonda işi büyüttüm mum aldım sardım dezenfekte ettim üstünü strecle sarıp onu yapmaya başladım parmakta n daha rahat ve uzunYeni değilim 2 sene oldu evleneli yaherşeyi deniyorum ama o an kitleniyorum resmen doktor parmak egzersizi verdi onu yapamadım mesela ve daha sonra gitmedim doktora . Saniyelik bir olay biliyorum ama elimde değil
Kesinlikle herkes çocuk diyor benden sonra evlenenler bile çocuk sahibi oldu ben daha yolun en önemli kısmını bile geçemedim
ebru zülfikaroğluna gidin ankarada bu işte on numaraMerhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşım bende evleneli neredeyse 14 ay oldu,bu illeti bir türlü yenemedim. parmak egzersizleri yaptım ama ama sonuç aynı. bu işin bı mantığı, belirli bir programı varmıdır ne olur yardımcı olun
Bence bir de esra çabuk comerte git.Benim arkadaşım 3 yıl yenememişti sonra doktora ben götürdüm 4 seans yetti onlar için şuanda durumu gayet normal.Hala kasılmaları oluyormuş ama çok nadir.Merhaba arkadaşlar
Çok zor çeken anlar gerçekten . Ankara Hera klinik kesin cozum ağrısız acisiz hemde . Ben ki Canik o kadar tatlı birisiyim 3gunde başarılı çalışmalar sonrası vajinismus illetinden kurtuldum. Hiç zaman kaybetmeyin derim . Kesin çözüm hem . Yapana kadar uğraşıyorlarMerhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
Bakın geçen zaman ve en önemlisi psikolojiniz bozuluyor . Bi An önce bu işin uzmanına bırakın teslim edin kendinizi. Ankara Hera klinik ben 3 günde yendim bu illeti gidin ertelemeyin özgür olun . Hayatımda olmadiğim kadar özgür oldum benBende çok çaresizim . Bize umut olacak kimse yokmu
Aynen ben de ayni durumdayim simdi. Doktora gitmeye ramak kaldi. Daha gecen gun bu yuzden esimle tartistik. Anladim ki artik tahammulu kalmamisAh ne zor zamanlardıNe duyduysam denedim ama olmadı.En son gidip tedavi oldum.Güvenilir ellere kendini emanet etmeni tavsiye ederim.Ben yaparım herşeyi denerim inat ederim diyorsan kendin uğraş ama bir şey yapmayarak kendiliğinden çözülmesini bekleme.Ben sadece 10 ay geçirdim bu illetle ama insan yıpranıyor evlilik yıpranıyor.Hele bir de etraftan çocuk yok mu soruları gelmeye başladıysa kavgalar da başlıyor sonrası her gece ağlayarak uyumak
En anlayışlı eş de olsa bi yerde patlak veriyor.En ufak şeylerden kavga etmeye başladığında evliliğini sorgulamaya başlıyorsun.Siz de ertelemeyin lütfen çaresine bakınAynen ben de ayni durumdayim simdi. Doktora gitmeye ramak kaldi. Daha gecen gun bu yuzden esimle tartistik. Anladim ki artik tahammulu kalmamis13 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?