Vajinismus nolur yardımcı olun :(

Dnzaysednz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
300
388
53
30
Merhaba arkadaşlar
Artık dayanamıyorum bu sorunla başa çıkmak zor geliyor bana evleneli 24 ay oldu hala aynı yerde debelenip duruyorum . Özel hastaneye de devlet hastanesine de gittim iş parmak egzersizine gelince orda kalıyorum bana akıl verin kimseye derdimi anlatamıyorum çok zordayım

merhaba arkadaşım bende evleneli neredeyse 14 ay oldu,bu illeti bir türlü yenemedim. parmak egzersizleri yaptım ama ama sonuç aynı. bu işin bı mantığı, belirli bir programı varmıdır ne olur yardımcı olun

Bende çok çaresizim . Bize umut olacak kimse yokmu

Vajinismus adında bi ton konu var hatta hepsinde de binlerce mesaj var oralara bakın derim

Kızlar kendinize güvenin ortamı hazırlayın kadıniz biz güçlü varlıklarız unutmayın .. parmak p.. ten daha rahatsız edici emin olun yinede egzersiz sizi rahatlatır ama ama parmakta ki gibi onda kemik yok sadece orası için yaratıldı bunu düşünün ikinin nefes alın eşinizle konuşun birlikte gülün tutun p.. Si siz yönlendirin eşinizi. Oda yatay pozisyon da olsun p.. eğik olsun ki daha rahat girer. Ve siz zevke gelmeden orası genişleme z ve sulanma buda zorlaştırır bunu hiç unutmayın bu hep böyledir. İlişki esnasında orası 2 kat buyur incelir zevk almaya bakın.
Pozisyon tamamsa tutun üstten p..Si . Ikinin ve nefes alın düzenli baktınız bacaklar titriyor ara vermeden şekli bozmadan konuşun gülün unutmayın vücut bu gülmeye çabuk kanar
Sonra yine ikinin devam etmeye çalışın zar zar diye düşündüğünüz küçük bir sızlama dan ibaret! Unutmayın ve sadece 1mm cik yer kapliyor inanın p.. tamamen girince daha rahat. O girişte ki vajinal da bir darlık eğik lik varya orayı ikinin yeter sonra eşiniz e söyleyin ufak ufak git gel yapsın çok ufak alıştirsin. O 1 mm lik yeri geçtiğiniz de sonrası dümdüz yol baştaki eğik lik sadece başta bir kandırmaca size
Dediklerimi düşünün ve benim kadar beklemeyin ben çok ağladım

Ben de çok ağlıyorum her deneme ağlama krizleri ile bitiyor eşim çok anlayışlı ama ben artık kaldıramıyorum bu problemi ve bi çözüm bulamıyorum yok olmuyor o ana geldiğim anda itmeye başlıyorum

Ben de çok ağlıyorum her deneme ağlama krizleri ile bitiyor eşim çok anlayışlı ama ben artık kaldıramıyorum bu problemi ve bi çözüm bulamıyorum yok olmuyor o ana geldiğim anda itmeye başlıyorum
Canim yeni mi evlisin? Bak ağlama tam tersi kötü de hissetsem gülümse vücut psikolojik olarak buna hemen kanıyor mumlar yak ılık duş al en güzel kıyafetlerini giy o iş sadece birleşme den ibaret değil on sevişmeyi uzun tut ve iyice sulu olduğunda denemeye başla esinde islatabilir ama kendi islakligin daha iyi çünkü daha kaygan ve vajinanın büyüyüp ilişkiye hazır olduğunu gösterir
Hadi denemeye devam lütfen pes etme zaman kaybetmeye son

Ah ne zor zamanlardı Ne duyduysam denedim ama olmadı.En son gidip tedavi oldum.Güvenilir ellere kendini emanet etmeni tavsiye ederim.Ben yaparım herşeyi denerim inat ederim diyorsan kendin uğraş ama bir şey yapmayarak kendiliğinden çözülmesini bekleme.Ben sadece 10 ay geçirdim bu illetle ama insan yıpranıyor evlilik yıpranıyor.Hele bir de etraftan çocuk yok mu soruları gelmeye başladıysa kavgalar da başlıyor sonrası her gece ağlayarak uyumak

Yeni değilim 2 sene oldu evleneli ya herşeyi deniyorum ama o an kitleniyorum resmen doktor parmak egzersizi verdi onu yapamadım mesela ve daha sonra gitmedim doktora . Saniyelik bir olay biliyorum ama elimde değil

Kesinlikle herkes çocuk diyor benden sonra evlenenler bile çocuk sahibi oldu ben daha yolun en önemli kısmını bile geçemedim

Yeni değilim 2 sene oldu evleneli ya herşeyi deniyorum ama o an kitleniyorum resmen doktor parmak egzersizi verdi onu yapamadım mesela ve daha sonra gitmedim doktora . Saniyelik bir olay biliyorum ama elimde değil
Olsun bak şöyle düşün hani kulağına parmak sokarsın ilk başı eğik ve dardır psikolojik men de sana rahatsızlık hissi verir ya heh aynı öyle işte. . Ben ilk parmak soktuğum da hadi dedim acı da duysam zevk alıcam bundan ayna karşısında yaptım sonda işi büyüttüm mum aldım sardım dezenfekte ettim üstünü strecle sarıp onu yapmaya başladım parmakta n daha rahat ve uzun
Denemeye devam biliyorum yaparsın ara verme lutfen
Kesinlikle herkes çocuk diyor benden sonra evlenenler bile çocuk sahibi oldu ben daha yolun en önemli kısmını bile geçemedim

Canim benim yazdıklarımı okuyun deneyin orası 1mm yer kaplayan bir darlık geri geniş ve tünel gibi inan. Hep olumlu dusun

ebru zülfikaroğluna gidin ankarada bu işte on numara

Bende eski vajinismuslardan biriyim 4 aylıkken yendim şükür. Ilk başta psikoloğa gittim orda bana anlatımlarda bulundu egzersizler verdi bi kac kere gittikten sonra gitmedim kendim evde yapıp yendim

Bende 2 ugrastm bu belayla ccoksukur yendim bana ulasin bunjnla mucadelee edenler size yardmci olmak istyrm. Bu cok carrsizce bi durum sizlere yardmci olmak icin uye ooldumsayfaua

Cevrimici oldugnzda cevap verin bende .2 sene bu belaula ugrastim size yardmci olmak istyrm

Bence bir de esra çabuk comerte git.Benim arkadaşım 3 yıl yenememişti sonra doktora ben götürdüm 4 seans yetti onlar için şuanda durumu gayet normal.Hala kasılmaları oluyormuş ama çok nadir.

Çok zor çeken anlar gerçekten . Ankara Hera klinik kesin cozum ağrısız acisiz hemde . Ben ki Canik o kadar tatlı birisiyim 3gunde başarılı çalışmalar sonrası vajinismus illetinden kurtuldum. Hiç zaman kaybetmeyin derim . Kesin çözüm hem . Yapana kadar uğraşıyorlar

Bende çok çaresizim . Bize umut olacak kimse yokmu
Bakın geçen zaman ve en önemlisi psikolojiniz bozuluyor . Bi An önce bu işin uzmanına bırakın teslim edin kendinizi. Ankara Hera klinik ben 3 günde yendim bu illeti gidin ertelemeyin özgür olun . Hayatımda olmadiğim kadar özgür oldum ben

Aynen ben de ayni durumdayim simdi. Doktora gitmeye ramak kaldi. Daha gecen gun bu yuzden esimle tartistik. Anladim ki artik tahammulu kalmamis 13 ay oldu

Aynen ben de ayni durumdayim simdi. Doktora gitmeye ramak kaldi. Daha gecen gun bu yuzden esimle tartistik. Anladim ki artik tahammulu kalmamis 13 ay oldu
En anlayışlı eş de olsa bi yerde patlak veriyor.En ufak şeylerden kavga etmeye başladığında evliliğini sorgulamaya başlıyorsun.Siz de ertelemeyin lütfen çaresine bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…