• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus nolur yardımcı olun :(

Bende doktora gittim 4.000 tl fiyat verdi açïkçası o kadar para vermek istemedim. Bundan 2 ay kadar önce bu siteden okuduklarımla kas gevşeltici ve uyuşturucu sprey alıp denedik eşimle oldu az kanamam oldu acida duymadım aslında ama devamı gelmedi yine kasılmalar ve ilişkiye izin vermemeler başladı ve internetten dilator seti siparişi verdim şimdi en Büyük boyunu dniyecegim

Bende doktora gittim 4.000 tl fiyat verdi açïkçası o kadar para vermek istemedim. Bundan 2 ay kadar önce bu siteden okuduklarımla kas gevşeltici ve uyuşturucu sprey alıp denedik eşimle oldu az kanamam oldu acida duymadım aslında ama devamı gelmedi yine kasılmalar ve ilişkiye izin vermemeler başladı ve internetten dilator seti siparişi verdim şimdi en Büyük boyunu dniyecegim
Bende kas gevşeticiler ve sprey krem kayganlaştırıcı herşeyi deniyorum ama başaramıyorum arttık iyice bitti umıtlarım parmak veya dilatörü hiç yapamam

Olsun bak şöyle düşün hani kulağına parmak sokarsın ilk başı eğik ve dardır psikolojik men de sana rahatsızlık hissi verir ya heh aynı öyle işte. . Ben ilk parmak soktuğum da hadi dedim acı da duysam zevk alıcam bundan ayna karşısında yaptım sonda işi büyüttüm mum aldım sardım dezenfekte ettim üstünü strecle sarıp onu yapmaya başladım parmakta n daha rahat ve uzun
Denemeye devam biliyorum yaparsın ara verme lutfen

Canim benim yazdıklarımı okuyun deneyin orası 1mm yer kaplayan bir darlık geri geniş ve tünel gibi inan. Hep olumlu dusun
Kendimi her türkü sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum acının çok olmayacağını ama sanki orası kapalıymış gibi hissediyorum

Kendimi her türkü sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum acının çok olmayacağını ama sanki orası kapalıymış gibi hissediyorum
Zeytinyagi birebir ne vazalin ne kayganlastiricilar kaldi denemedigim ama zeytinyagi ile yendim cok sukur ve hicbirsey anlayamadim bile bumuymus dedim bence ertelemeyin birde zeytinyagi ile deneyin gorceksiniz hicbirsey yok kasacak

Anlıyorum sizleri bende çok üzgündüm hep çaresiz gibi hissederdim ama 1mm cik yer kaplayan bir darlık inanki gerisi yol😁
Bunu inanmanın tek yolu da ufak ufak gidip gelmesi p.. tut yatarken sen telkin ver eşine ufak haraketlerle git gel yapsın nefes al ve ıkın
İnan bana yapcaksın
Senin sulanman yeterli

Bende kas gevşeticiler ve sprey krem kayganlaştırıcı herşeyi deniyorum ama başaramıyorum arttık iyice bitti umıtlarım parmak veya dilatörü hiç yapamam
Spreyi sıktigim gun eşimde zorladi biraz öylece oldu ama bi daha da olmadi.. Dilatoru almadan once parmakla calişmak istedim yapamadim belki 1 saat serce parmagimi sokmaya çalişmisimdir ama elim bi turlu oraya gitmedi huylandim tedirgin oldum sonrasinda dilator siparişi verdim ama onuda 2 hafta yapamadim bi turlu cesaret edemedim sonrasinda kendimi motove ede ede en kucuk boyuna streç sarip bol kayganlastiriciyla denemeye calistim zaten sorun ilk giriste ama kayganlastiriciyi bol kullanirsan en kucuk boyu cok rahat giriyo. Hic ileri geri yapmadan biraz beklettim alisana kadar sonra ileri geri yaypip bir ust boyuna ilerledim.. Doktorada gitsen aynilarini yaptiracak. Belki biraz daha motive konusunda yardimci olur. Dusun kizliğimi eşim bozdugu halde içime p... Girdigi halde en kucuk boyunda bile cesaret edememistim. Sadece biraz motive et kendini

Merhaba arkadaşlar
Artık dayanamıyorum bu sorunla başa çıkmak zor geliyor bana evleneli 24 ay oldu hala aynı yerde debelenip duruyorum . Özel hastaneye de devlet hastanesine de gittim iş parmak egzersizine gelince orda kalıyorum bana akıl verin kimseye derdimi anlatamıyorum çok zordayım
Merhaba arkadaşlar
Artık dayanamıyorum bu sorunla başa çıkmak zor geliyor bana evleneli 24 ay oldu hala aynı yerde debelenip duruyorum . Özel hastaneye de devlet hastanesine de gittim iş parmak egzersizine gelince orda kalıyorum bana akıl verin kimseye derdimi anlatamıyorum çok zordayım

Merhaba arkadaşlar
Ben de 2 yıllık evlıyım sizle aynı durumdayım ne denediysem olmadı yapamıyorım😢

Merhaba arkadaşlar
yani ne bileyim kuzum bEnde korktum ilk gece hallettik hemde kayganlaştırıcı kullanmadan o kadar korkulacak bise değil zor sizin için biliyorum ama kayganlaştırıcı kullanarak deneyin ve kendinizi kasmayın o zaman olmuyor çünki

Bende yaşadım bu sorunu malesef. Psikolog Miraç Sağlam Hanım sayesinde hipnoz yöntemiyle bir günde kurtuldum. Evet bir günde 🤗 Netten doktoru araştırıp iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Bulunduğunuz şehirde değilse bu yöntemi uygulayan başka doktorlar araştırabilirsiniz
En kısa zamanda bu illetten kurtulmanız duasıyla 🙏

Bende yaşadım bu sorunu malesef. Psikolog Miraç Sağlam Hanım sayesinde hipnoz yöntemiyle bir günde kurtuldum. Evet bir günde 🤗 Netten doktoru araştırıp iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Bulunduğunuz şehirde değilse bu yöntemi uygulayan başka doktorlar araştırabilirsiniz
En kısa zamanda bu illetten kurtulmanız duasıyla 🙏

Merhaba,
Hipnoz yöntemini çok duydum acaba mantığı nedir ? İnternetten okudum araştırdım fakat birinci ağızdan duymak isteriz biraz bahsedebilir misiniz rica etsek 🙏

Merhaba,
Hipnoz yöntemini çok duydum acaba mantığı nedir ? İnternetten okudum araştırdım fakat birinci ağızdan duymak isteriz biraz bahsedebilir misiniz rica etsek 🙏
4 asamadan oluşuyor
1. Vücudunu gevşetiyor hipnozla rahatlıyorsun sonra biraz ara
2. Kendi kendine parmak egzersizi yapacak seviyeye hazırlıyor seni yine hipnozla. Ara veriyor ve sen orada parmak egzersizi yapıyorsun ki ben asla ama asla yapamam deyip en çok bu aşamadan korkuyordum ama hiçbir sıkıntı çıkmadı bu muymuş dedim.
3. Eşinin parmak egzersizi yapabilmesi için yine hipnozla seni hazırlıyor doktor. Ara veriyor ve o arada egzersizi yapıyorsunuz.
4. Son aşamada birliktelik için hazırlıyor ve seans bitmiş oluyor.
Birkaç kural var eşinin gölgesi üzerine düşmeyecek, eve kosullanma olduğu için ilk geceyi mümkünse otelde geçirmenizi istiyor vs doktor detaylı bilgilendiroyor zaten.
O gece diyelim ki bir sorun çıktı sabaha kadar telefonum senin için açık hemen beni ara asla erteleme sabahı bekleme demişti ve ben aramıştım. Bir de parmağın ile nefes egzersizi öğretiyor sana diğer elini de hissizlestiriyor mesela seans sonrası bir elimi sıkıyorum acıyor diğerini sıkıyorum his yok 😊 zorlandin acı duydun diyelim o elini değdiriyorsun ve acı geçmiş oluyor.
Başta bunları bana anlatınca açıkçası saçma geldi ve umudum yoktu. Ama bizzat yaşadım kızlar inanın o akşam sorun ortadan kalkmış oldu.

Back