- Konu Sahibi Dnzaysednz
-
Bende kas gevşeticiler ve sprey krem kayganlaştırıcı herşeyi deniyorum ama başaramıyorum arttık iyice bitti umıtlarım parmak veya dilatörü hiç yapamamBende doktora gittim 4.000 tl fiyat verdi açïkçası o kadar para vermek istemedim. Bundan 2 ay kadar önce bu siteden okuduklarımla kas gevşeltici ve uyuşturucu sprey alıp denedik eşimle oldu az kanamam oldu acida duymadım aslında ama devamı gelmedi yine kasılmalar ve ilişkiye izin vermemeler başladı ve internetten dilator seti siparişi verdim şimdi en Büyük boyunu dniyecegim
Kendimi her türkü sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum acının çok olmayacağını ama sanki orası kapalıymış gibi hissediyorumOlsun bak şöyle düşün hani kulağına parmak sokarsın ilk başı eğik ve dardır psikolojik men de sana rahatsızlık hissi verir ya heh aynı öyle işte. . Ben ilk parmak soktuğum da hadi dedim acı da duysam zevk alıcam bundan ayna karşısında yaptım sonda işi büyüttüm mum aldım sardım dezenfekte ettim üstünü strecle sarıp onu yapmaya başladım parmakta n daha rahat ve uzun
Denemeye devam biliyorum yaparsın ara verme lutfen
Canim benim yazdıklarımı okuyun deneyin orası 1mm yer kaplayan bir darlık geri geniş ve tünel gibi inan. Hep olumlu dusun
Bence zeytinyagi ile deneyin birde ben bu sekilde yendimAynen ben de ayni durumdayim simdi. Doktora gitmeye ramak kaldi. Daha gecen gun bu yuzden esimle tartistik. Anladim ki artik tahammulu kalmamis13 ay oldu
Zeytinyagi birebir ne vazalin ne kayganlastiricilar kaldi denemedigim ama zeytinyagi ile yendim cok sukur ve hicbirsey anlayamadim bile bumuymus dedim bence ertelemeyin birde zeytinyagi ile deneyin gorceksiniz hicbirsey yok kasacakKendimi her türkü sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum acının çok olmayacağını ama sanki orası kapalıymış gibi hissediyorum
Anlıyorum sizleri bende çok üzgündüm hep çaresiz gibi hissederdim ama 1mm cik yer kaplayan bir darlık inanki gerisi yolKendimi her türkü sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum acının çok olmayacağını ama sanki orası kapalıymış gibi hissediyorum
Spreyi sıktigim gun eşimde zorladi biraz öylece oldu ama bi daha da olmadi.. Dilatoru almadan once parmakla calişmak istedim yapamadim belki 1 saat serce parmagimi sokmaya çalişmisimdir ama elim bi turlu oraya gitmedi huylandim tedirgin oldum sonrasinda dilator siparişi verdim ama onuda 2 hafta yapamadim bi turlu cesaret edemedim sonrasinda kendimi motove ede ede en kucuk boyuna streç sarip bol kayganlastiriciyla denemeye calistim zaten sorun ilk giriste ama kayganlastiriciyi bol kullanirsan en kucuk boyu cok rahat giriyo. Hic ileri geri yapmadan biraz beklettim alisana kadar sonra ileri geri yaypip bir ust boyuna ilerledim.. Doktorada gitsen aynilarini yaptiracak. Belki biraz daha motive konusunda yardimci olur. Dusun kizliğimi eşim bozdugu halde içime p... Girdigi halde en kucuk boyunda bile cesaret edememistim. Sadece biraz motive et kendiniBende kas gevşeticiler ve sprey krem kayganlaştırıcı herşeyi deniyorum ama başaramıyorum arttık iyice bitti umıtlarım parmak veya dilatörü hiç yapamam
Merhaba arkadaşlar
Artık dayanamıyorum bu sorunla başa çıkmak zor geliyor bana evleneli 24 ay oldu hala aynı yerde debelenip duruyorum . Özel hastaneye de devlet hastanesine de gittim iş parmak egzersizine gelince orda kalıyorum bana akıl verin kimseye derdimi anlatamıyorum çok zordayım
Merhaba arkadaşlar
Artık dayanamıyorum bu sorunla başa çıkmak zor geliyor bana evleneli 24 ay oldu hala aynı yerde debelenip duruyorum . Özel hastaneye de devlet hastanesine de gittim iş parmak egzersizine gelince orda kalıyorum bana akıl verin kimseye derdimi anlatamıyorum çok zordayım
Ben de 2 yıllık evlıyım sizle aynı durumdayım ne denediysem olmadı yapamıyorımMerhaba arkadaşlar
Bende yeni durumdayım canım olmuyor olmıyor olmuyırBen de 2 yıllık evlıyım sizle aynı durumdayım ne denediysem olmadı yapamıyorım
Hiç doktora gittnzmi hangi yöntemi denıyosunuzBende yeni durumdayım canım olmuyor olmıyor olmuyır
yani ne bileyim kuzum bEnde korktum ilk gece hallettik hemde kayganlaştırıcı kullanmadan o kadar korkulacak bise değil zor sizin için biliyorum ama kayganlaştırıcı kullanarak deneyin ve kendinizi kasmayın o zaman olmuyor çünkiMerhaba arkadaşlar
Bende yaşadım bu sorunu malesef. Psikolog Miraç Sağlam Hanım sayesinde hipnoz yöntemiyle bir günde kurtuldum. Evet bir gündeNetten doktoru araştırıp iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Bulunduğunuz şehirde değilse bu yöntemi uygulayan başka doktorlar araştırabilirsiniz
En kısa zamanda bu illetten kurtulmanız duasıyla
4 asamadan oluşuyorMerhaba,
Hipnoz yöntemini çok duydum acaba mantığı nedir ? İnternetten okudum araştırdım fakat birinci ağızdan duymak isteriz biraz bahsedebilir misiniz rica etsek
Bence birde zeytinyagi ile deneyinnBende yeni durumdayım canım olmuyor olmıyor olmuyır
İşe yaradı mı acabaEvet arkadaşlar bugünde zeytinyağı ile denme yapacam
Malesef deneyemedim evde değilim kaç gündürİşe yaradı mı acaba
Bende denicem inşallahMalesef deneyemedim evde değilim kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?