• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus nolur yardımcı olun :(

Arkadaşlar demin deneme yaparken tam girişte eşim içime girmeye çalışırken boşaldı ovulasyın döneminde değilim ama hamile kalmam değil mi çünkü bu sorunu yenmeden hamile kalmak istemiyorum

Arkadaşlar demin deneme yaparken tam girişte eşim içime girmeye çalışırken boşaldı ovulasyın döneminde değilim ama hamile kalmam değil mi çünkü bu sorunu yenmeden hamile kalmak istemiyorum

Kalamazsin hamile oyle insanlar hamuda kalkiyo hamile kalnak icin metak etme. 2 yil once dr saygin micozkadioglu na gittin ve 15 gunde yendim bu tamamen vajinayi bilmedigimizden sagdan soldan duyulan haberlerden yillarca sakladigimiz seyin kaybolmasi bize aci verecek hissinden gibi bir cok sebep var bu konuda uzmanlasmis doktorlara gidin normal doktor yada psikiyatri bisi yapamaz.

Bende doktora gittim 4.000 tl fiyat verdi açïkçası o kadar para vermek istemedim. Bundan 2 ay kadar önce bu siteden okuduklarımla kas gevşeltici ve uyuşturucu sprey alıp denedik eşimle oldu az kanamam oldu acida duymadım aslında ama devamı gelmedi yine kasılmalar ve ilişkiye izin vermemeler başladı ve internetten dilator seti siparişi verdim şimdi en Büyük boyunu dniyecegim
Merhaba senin için bi Metin buldum sorununla alakalı öncelerden başka bi hanımefendi yazmış

Bende yeni durumdayım canım olmuyor olmıyor olmuyır
5 yil sonra doktor tedavisi parmak egzersiyle yendim olsem yapamam derdim yapiliyormus ustune hamile kalıp kurtaj bile olmam gerekti olmaz diye birsey yokmus. Mesaj atarsaniz doktor tedavisinde neler yaptim yardimci olurum isteyenlere yuzde yuz kesin sonuc okaar diyorum

Aynen ben de ayni durumdayim simdi. Doktora gitmeye ramak kaldi. Daha gecen gun bu yuzden esimle tartistik. Anladim ki artik tahammulu kalmamis :KK43: 13 ay oldu :KK43:
Şükür benimki sabırlıydı ilk pkiloloğa gittik olmadı yapamıycaz dedim çok uğraştık ama bilgili bir doktora gitseymişim keşke başından.Durumunuz varsa beklemeyin cidden yorum eski ama gözüme takıldı sen hangi ildesin bilmiyorum ama ben esra çabuk cömerte Ankara da.Şimdi biri sorunca direk gönderiyorum doktora gitmeden geçmiyormuş şükür şuan iyiyim.Darısı bu sıkıntıyı çeken herkesin başına inşallah:dua:

Back