- 4 Kasım 2019
- 300
- 388
- 53
- 30
- Konu Sahibi Dnzaysednz
Arkadaşlar demin deneme yaparken tam girişte eşim içime girmeye çalışırken boşaldı ovulasyın döneminde değilim ama hamile kalmam değil mi çünkü bu sorunu yenmeden hamile kalmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar demin deneme yaparken tam girişte eşim içime girmeye çalışırken boşaldı ovulasyın döneminde değilim ama hamile kalmam değil mi çünkü bu sorunu yenmeden hamile kalmak istemiyorum
Merhaba senin için bi Metin buldum sorununla alakalı öncelerden başka bi hanımefendi yazmışBende doktora gittim 4.000 tl fiyat verdi açïkçası o kadar para vermek istemedim. Bundan 2 ay kadar önce bu siteden okuduklarımla kas gevşeltici ve uyuşturucu sprey alıp denedik eşimle oldu az kanamam oldu acida duymadım aslında ama devamı gelmedi yine kasılmalar ve ilişkiye izin vermemeler başladı ve internetten dilator seti siparişi verdim şimdi en Büyük boyunu dniyecegim
5 yil sonra doktor tedavisi parmak egzersiyle yendim olsem yapamam derdim yapiliyormus ustune hamile kalıp kurtaj bile olmam gerekti olmaz diye birsey yokmus. Mesaj atarsaniz doktor tedavisinde neler yaptim yardimci olurum isteyenlere yuzde yuz kesin sonuc okaar diyorumBende yeni durumdayım canım olmuyor olmıyor olmuyır
Aynen ben de ayni durumdayim simdi. Doktora gitmeye ramak kaldi. Daha gecen gun bu yuzden esimle tartistik. Anladim ki artik tahammulu kalmamis 13 ay oldu
Doktor tedavsiiyle yendim ihtiyaci olanlara tedavide neler yaptim yardimci olabilirim mesaj atin lutfenBende çok çaresizim . Bize umut olacak kimse yokmu
Şükür benimki sabırlıydı ilk pkiloloğa gittik olmadı yapamıycaz dedim çok uğraştık ama bilgili bir doktora gitseymişim keşke başından.Durumunuz varsa beklemeyin cidden yorum eski ama gözüme takıldı sen hangi ildesin bilmiyorum ama ben esra çabuk cömerte Ankara da.Şimdi biri sorunca direk gönderiyorum doktora gitmeden geçmiyormuş şükür şuan iyiyim.Darısı bu sıkıntıyı çeken herkesin başına inşallahAynen ben de ayni durumdayim simdi. Doktora gitmeye ramak kaldi. Daha gecen gun bu yuzden esimle tartistik. Anladim ki artik tahammulu kalmamis 13 ay oldu
Bana da yardımcı olur musun nasıl yaptınBende 2 ugrastm bu belayla ccoksukur yendim bana ulasin bunjnla mucadelee edenler size yardmci olmak istyrm. Bu cok carrsizce bi durum sizlere yardmci olmak icin uye ooldumsayfaua
Hamile kalmissiniz tebrik ederim nasil iyilestiniz?Malesef deneyemedim evde değilim kaç gündür
Merhaba ben burdaki yorumlarla kendimi dinleyerek inceleyerek yendim şuan 5 aylık olmak üzere bebeğimHamile kalmissiniz tebrik ederim nasil iyilestiniz?
Hiç aci duymadan sorunsuz iliskiye giriyorsunuz yani?Merhaba ben burdaki yorumlarla kendimi dinleyerek inceleyerek yendim şuan 5 aylık olmak üzere bebeğim
O acı anında kesilmedi bir kaç ilişkiden sonra oldu amaHiç aci duymadan sorunsuz iliskiye giriyorsunuz yani?