- 14 Mart 2013
- 118
- 55
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.701
ben de bir buçuk yıldır vajinusmus hastasıyım.vajinusmus tedavisi yapan ancak çok para isteyen doktorlara gitmek istemiyorum,yine başaramazsam ve boşu boşuna onca parayı harcarım diye.ben parmak egzersizleri bile yapamıyorum kusmak geliyor hemen bırakıyorum.ne yapmam lazım bundan kurtulmak için?
eşime çok güvebnmeme rağmen ben de altta yapamıyorum, hep üstte deniyorum, sen de öyle dene bence6 yildir birlikteyiz 26 nisanda evlendk yuzeysel birseyler yasadik ama ilk gun baya zorladik cok cok az bi kan geldi. Ondan snra 2 3 gun sonra adet gordum korkudan erken oldum.. hrsey yolunfa basliyo o is oraya gelince bacaklarm istrmsiz kasiliyorrr .. canim yaniyor. Esimde bilmiyor anlatmadim anlatamafim
sen baya aşmışsın, peki bu duruma ne kadar sürede geldin ve de eş denemesine ne zaman geçeceksin?Canimm bizee oyle geliyo istee beynimiz kabul etmeden once cok dar kucucuk yere nasi girecek bu diyoruzz ikininca acildigini goruyoruz ama yinede ikna olmuyoruz istee ben ilk bes tane kulak copunu aldim daha fazlasi olmaz dedimm sonra dokuz yaptimm oda olduu olucana inaniyodum artik onbes kulak copunu yaptimm hicte zorlanmadimm bes taneyi alirken daha zorlanmistim cunku inanmiyodum hakkatenn once beyni buna inandiracaksin evet oraya ne girsee orasii onun seklini aliyo onun kadar aciliyoo
APARAT İSTEYENE ÜCRETSİZ APARAT GÖNDEREBİLİRİM ....İSTEYENE ÜCRETSİZ GÖNDERECEK ARKADAŞLARIM VARRR... Güven konusuna gelince hülyaya gönderdim bütün adres telefon bilgilerini sildim...geçmiş yazılarımı okuyunnnn ne sapığım ne kötü niyetliyimm ...
İSTEYEN VARSA ÖZELDEN GÖRÜŞELİM ADRES TELEFON AD SOYAD BİLGİLERİNİ VERMESİ YETERLİİİİİİİİİ🌹
ins ervaa test yaptin mu bi yapsana :) bi de burda eslerine hamile olduklarini supriz bi sekilde soyleyenlerin hikayelerini okdum dun cok etkilendim bence sen de oku ve bir suprizle haber ver :)Allah yardımcınız olsun canlar.. gün gelecek burada her birimiz bebişlerimiz hakkında konuşacağız Allah'ın izni ile :)
sen baya aşmışsın, peki bu duruma ne kadar sürede geldin ve de eş denemesine ne zaman geçeceksin?
yok yapmadım canım.. adet olmazsam öyle yaparım belirti de kalmadı zaten sanırım olmadı :) Şuan çok başka bir telaşımız var. Kv ile yaşıyordum ev bulduk ev taşıyoruz.. Sonunda benimde bir yuvam olacak :) Linki atarmısın bakıyımda fikir edineyim her ihtimale karşı :))ins ervaa test yaptin mu bi yapsana :) bi de burda eslerine hamile olduklarini supriz bi sekilde soyleyenlerin hikayelerini okdum dun cok etkilendim bence sen de oku ve bir suprizle haber ver :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=152295&page=39 ben de bunlari okuyunca cok heyecanlandimcok duygulandim sen de oku :) bu arada kendi evine cikmana sevindim:) ne zamandir birlikteydinizyok yapmadım canım.. adet olmazsam öyle yaparım belirti de kalmadı zaten sanırım olmadı :) Şuan çok başka bir telaşımız var. Kv ile yaşıyordum ev bulduk ev taşıyoruz.. Sonunda benimde bir yuvam olacak :) Linki atarmısın bakıyımda fikir edineyim her ihtimale karşı :))
Canim ben 18 nisanda yendimm şükür. Ama ben iki gün egzersiz yaptimm iki hafta içimden gelmedi bugun yaparim yarinn yaparimm derken hep boyle gecti zamanim hic istikrarli davranmadim. Taaki birgun esimi ağlarken görene kadar ondan sonraa hiç yapamam dedigim 10 cmi yaptimm 10 cmlik aparati yaparken faha en basinda yirtilcakmis gibi oluyodu aninda birakiyodumm ogun sabrettim ikindim orda gecti sadece hafif bi yanma burda sorrup duruyodum 8 cm yaptim 10 cm yapamiyom diyee hakkatenn o 10 cmden sonrada ikna oldum evett orasi giren sey kdar genisliyo ozamana kadar ufacik sey bile gozume kocaman geliyodu buyuttkce buyutuyodum ha es denemesindede oyle hemen aa beynimi ikna ettim hemen girdi degil ondada pes etmiyceksun yinde sikinti cektim heycan yaptim iikinamadim ama esim sagi
olsunn ogun ilk kezz ikin dedi cunku yapmadan birlikte burda yazanlari okumustuk bide onlarda su pisikoliji olusuyo yapsakta olmuycak uzuleceksin konuyu cok dagittim ama yenemeyenlre belki bi faydam dokunur ama olacakk ben bi ara tamamen vazgecmistim cok korkagim yapamam diyodumm oldu pes etmeyinn once beyninize kabul ettirinn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=152295&page=39 ben de bunlari okuyunca cok heyecanlandimcok duygulandim sen de oku :) bu arada kendi evine cikmana sevindim:) ne zamandir birlikteydiniz
di mi ben de cok heyecanlandim bence burda yenmeye calisan arkadaslar da okumali bunlari kamçı olabilir :)Ayy cok güzel şeylervar yaaa heyecanlandımm :)) canım biz bu sene yazın 2 sene olacak evleneli önce yurt dısındaydık orda annemlerle yaşadık ev nasip olmadı. Tr ye dönüs yaptık 2 ay öncesi ve kv ile yaşıyorduk cok şükür evimiz nasip olduu :))
Kizlar dun elimle egzersiz yaptim biraz daha iyi oranin acilacagi fikrini zihnimin almasi lazim.2.parmagi yine alamadim.zor is eskiden evlenince boyle olacagini hic bilmezdim.
ben de yendiğimi yazcam inş. yakında buraya, ertelemiyorum, çünkü bir yıl dolmadan bu iş olacak diye kendimi şartlandırdım, her an takvime bakıyorum, 1,5 ayım varCanim ben 18 nisanda yendimm şükür. Ama ben iki gün egzersiz yaptimm iki hafta içimden gelmedi bugun yaparim yarinn yaparimm derken hep boyle gecti zamanim hic istikrarli davranmadim. Taaki birgun esimi ağlarken görene kadar ondan sonraa hiç yapamam dedigim 10 cmi yaptimm 10 cmlik aparati yaparken faha en basinda yirtilcakmis gibi oluyodu aninda birakiyodumm ogun sabrettim ikindim orda gecti sadece hafif bi yanma burda sorrup duruyodum 8 cm yaptim 10 cm yapamiyom diyee hakkatenn o 10 cmden sonrada ikna oldum evett orasi giren sey kdar genisliyo ozamana kadar ufacik sey bile gozume kocaman geliyodu buyuttkce buyutuyodum ha es denemesindede oyle hemen aa beynimi ikna ettim hemen girdi degil ondada pes etmiyceksun yinde sikinti cektim heycan yaptim iikinamadim ama esim sagi
olsunn ogun ilk kezz ikin dedi cunku yapmadan birlikte burda yazanlari okumustuk bide onlarda su pisikoliji olusuyo yapsakta olmuycak uzuleceksin konuyu cok dagittim ama yenemeyenlre belki bi faydam dokunur ama olacakk ben bi ara tamamen vazgecmistim cok korkagim yapamam diyodumm oldu pes etmeyinn once beyninize kabul ettirinn