Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bikere bak sen yalniz deyilsin mesela bende yeni evliyim evliliyimin 5 ci ayinda ilk iliskimi yasadim canim benim bak korkma sakin cunku korkulacak bisey yok biliyorum gerginsin aile olamiyorum diye eksik hisedebilirsin belki bunlar normal ama biseyi bil korkulacak bisey yok acimiyo da merak etme.ben kadinlarkulubu vajinismusu yenenler ne yazmislarsa sagolsunlar hepsini okudum ve uygulamaya basladim parmak egzersizi yap ilk kucuk parmagini iceriye sokmaya calis yapicaksin yapamasan da pes etmek yok devam bu arada nefes egzersizide arasdir oyren ilk kucuk parmak bakdin giriyo sorun yok isaret parmak ama korkmak yok canim korkarsan sen vajinismusa yenilirsin korkulacak bisey yok herkes iliski yasiyo isaret parmagin girdiyse orta parmak ve hangi parmak girerse girsin iceride parmagini oynat goruceksinki vajiba esnek dusunsene 3 kilo 4 kilo bebek cikiyor ordan penis mi girmicek orta parmaginda girdiyse isaretle orta parmak birlesik iceriye sokmaya calis ve makas gibi hareket etdir tabiki ben etaplari yazdim kendi uyguladigim sende ilerleme benden hizli da olabilir yavasda onemlisi kasma bedenini bu aradada esinle deneme yaptiginda mutlaka bol kayganlasdirici kullanin kolay gelsin canim uzulmeeee ve en esas Allaha bol dua et en onemlisi bu ben hep dua etdim)ELHAMDULILLAH SUKURLER OLSUN RABBIMIMIZE

Güzelim, ben de bu sayfalardan geçmiş eski bir vajiliyim çok şükür bitti gitti. Hepimiiz benzer korkular yaşadık ama ne kadar manasız korkularmış. Ben egzersiz yapamam kendi kendime yenemem diye 3 yıl önce 3,5 milyar bayıldım doktora, k doktora gitmene gerek bile yok. Bu sayfaların bana herşeyden daha fazla faydası oldu. ir kere tam olarak neden korktuğunu söylemelisin kendine. Eline bir ayna alıp organını incele. Eşin destek veriyorsa sana 2 kat şanslısın. Emin ol acı vs hiçbirşey yok, olmuyor da. Olumsuz düşüncelerin hepsi, kafamızda kendi kendimize yarattığımız düşünceler. Dediğim gib ayna ile başla. İk kula çöpü egzrsizini dene. Acı zaten yok ama seni rahatltacaksa emla krem veya anestol alıp sürebilirsin. Bir de iyi bir kayganlaştııcı al.

arkadaşlar parmak egzersizlerinde ıkının diyorsunuz da ne kastediyorsunuz.. sonuçta ıkınınca tam tersi gri itilmez mi parmak. kadınlar doğum yaparken ıkınıyor sonuçta... kafam karıştı.. (( ben hala denemedim .. sadece dokunabildim biraz. biraz baktım vajinama çok zorlanarak. ayna tuttum. cep telefonumla çektim fotoğrafını inceledim.. ama hala hazır değilim parmak egzersizine... korkuyorum tiksinti duyuyorum ((

Canim tiksinti evet olabilir ama olmamasi lazim ikinmaya gelince ikininca vajina agzi aciliyor parmagini iceri rahat alabilirsin ve esini kasma yapcaksin ama erteleme egzersizlerini parmak egzersizi basladiginda gunde 2 kez 3 kez devam ...

Canim hayir geri itmez tabiki ikindiginda orasi aciliyor zaten dogumdada ikin diyorlar acilsin diye sen aynayla bak orayaikininca acilgidigi goreceksin bu arada tiksinme arkadasim bnde aynen oyleydim parmakla yapamadim tiksndm mumdan yaptim onla calustim bi sure sonra set aldm bnce bian onve basla egzersizlere baslasan devami gelir zaten

yaaa oldukça yoğun çalışıyorum bu aralar öğretmenim ben sınav zamanı sürekli işlerle meşkulüm.. ya da kaçmak için bahane buldum (( daha evleneli bir ay olmadı. çok erken benim için. o nedenle yapmak başarmak istiyorum. öncesinde adet zamanım gelmeden bi jinekologa gidip muayenemi de olucam.. muyene olanlar varsa nasıl bir şey olduğunu da yazabilir misiniz.. nasıl muayene ediyor doktor

bundan 1 ay önce yendim.sadece 2 gece yapabildik ama eşimle..ve eşim 2 gün sonra3 geceliğine gelecek..bende şimdi korku var ya gene olmazsa diye(((((((( 1 ay sonuçta ara verdik ve sadece 2 gece yapabilmiştik..bi problem olur mu sizce

2 kez olmuş canım neden 3. kez olmasın kendini korkutma. ilk iki kez nasıl yaptıysan ne uyguladıysan aynı şekilde devam et..

ben de henüz yenemedim, parmak egzersizlerindeyim. muayenede hiç bir şey yapmıyor doktor, vajinanın dudaklarını iki yana hafifçe açarak bakıyor sadece canım stres yapacak bir durum olmuyor yani

Bence sen bu 2 günde iki parmak egzersizi filan yap.korkun gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar az önce parmak egzersizini ilk defa denedim. vajinama bakamıyodum bile. artık rahatlıkla bakıyorum ona en küçük parmağımı denedim hiç yapamadım. işaret parmağına kondom geçirdim. ama gene yapamadım. ucuna değdirip çektim hep. ucunda biraz oynattım ama itemedim elimi.. (( çok gerildim ve şuan titriyorum. çok zorlanıyorum ((

Çok teşekkür ederim desteğiniz için bugün parmak egzersizlerine başlıca sonuçları denemeleri buraya yazıcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok rahat ol inan parmak egzersilerinde kasmassan cok rahat bi sekilde kayiyor once pozisyon onemli tabi ben belimin altina yastik koyup karsima da makyaj aynasini vajinamo cok net görecek sekilde koyiyordum daha sonra rahat bir muzik acip once nefes egzersizi ve kegel egzersizi yapiyordum iyice rahat oldugumdan emin olunca vajinama ve parmagima bol jel suruyorum ve ikininca ve hafif hafif itince o zaten kayip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…