- 8 Mayıs 2014
- 2.766
- 2.294
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.721
Merhaba 6.5 aylık evliyim hâlâ ilk gece korkusunu atamadim üstumden eşim çok anlayışlı bu konuda . Jinekolojik muyaneye gitmeye bile korkuyorum doktor muayenede aciticak diye yardimci olun lütfen birkaç egzersizden bahsedilmis . Baya maliyetli olduğunu duydum bu tedavinin bazı arkadaşlar bahsetmiş . Acaba Nasıl bir yol izlemeliyim artk çok kötü hissediyorum kendimi mahçup durumdayım. Ilac varmı acı olmasın diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar parmak egzersizlerinde ıkının diyorsunuz da ne kastediyorsunuz.. sonuçta ıkınınca tam tersi gri itilmez mi parmak. kadınlar doğum yaparken ıkınıyor sonuçta... kafam karıştı..(( ben hala denemedim .. sadece dokunabildim biraz. biraz baktım vajinama çok zorlanarak. ayna tuttum. cep telefonumla çektim fotoğrafını inceledim.. ama hala hazır değilim parmak egzersizine... korkuyorum tiksinti duyuyorum ((
arkadaşlar parmak egzersizlerinde ıkının diyorsunuz da ne kastediyorsunuz.. sonuçta ıkınınca tam tersi gri itilmez mi parmak. kadınlar doğum yaparken ıkınıyor sonuçta... kafam karıştı..(( ben hala denemedim .. sadece dokunabildim biraz. biraz baktım vajinama çok zorlanarak. ayna tuttum. cep telefonumla çektim fotoğrafını inceledim.. ama hala hazır değilim parmak egzersizine... korkuyorum tiksinti duyuyorum ((
bundan 1 ay önce yendim.sadece 2 gece yapabildik ama eşimle..ve eşim 2 gün sonra3 geceliğine gelecek..bende şimdi korku var ya gene olmazsa diye(((((((( 1 ay sonuçta ara verdik ve sadece 2 gece yapabilmiştik..bi problem olur mu sizce
2 kez olmuş canım neden 3. kez olmasın kendini korkutma. ilk iki kez nasıl yaptıysan ne uyguladıysan aynı şekilde devam et..
yaaa oldukça yoğun çalışıyorum bu aralaröğretmenim ben sınav zamanı sürekli işlerle meşkulüm.. ya da kaçmak için bahane buldum (( daha evleneli bir ay olmadı. çok erken benim için. o nedenle yapmak başarmak istiyorum. öncesinde adet zamanım gelmeden bi jinekologa gidip muayenemi de olucam.. muyene olanlar varsa nasıl bir şey olduğunu da yazabilir misiniz.. nasıl muayene ediyor doktor
bundan 1 ay önce yendim.sadece 2 gece yapabildik ama eşimle..ve eşim 2 gün sonra3 geceliğine gelecek..bende şimdi korku var ya gene olmazsa diye(((((((( 1 ay sonuçta ara verdik ve sadece 2 gece yapabilmiştik..bi problem olur mu sizce
ben de henüz yenemedim, parmak egzersizlerindeyim. muayenede hiç bir şey yapmıyor doktor, vajinanın dudaklarını iki yana hafifçe açarak bakıyor sadece canım stres yapacak bir durum olmuyor yani
Bence sen bu 2 günde iki parmak egzersizi filan yap.korkun gider
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Özüm nerdesin???
Canim cok rahat ol inan parmak egzersilerinde kasmassan cok rahat bi sekilde kayiyor once pozisyon onemli tabi ben belimin altina yastik koyup karsima da makyaj aynasini vajinamo cok net görecek sekilde koyiyordum daha sonra rahat bir muzik acip once nefes egzersizi ve kegel egzersizi yapiyordum iyice rahat oldugumdan emin olunca vajinama ve parmagima bol jel suruyorum ve ikininca ve hafif hafif itince o zaten kayip gidiyorkızlar az önce parmak egzersizini ilk defa denedim. vajinama bakamıyodum bile. artık rahatlıkla bakıyorum ona en küçük parmağımı denedim hiç yapamadım. işaret parmağına kondom geçirdim. ama gene yapamadım. ucuna değdirip çektim hep. ucunda biraz oynattım ama itemedim elimi..(( çok gerildim ve şuan titriyorum. çok zorlanıyorum ((
Tamamen erkekte biten olay