Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben iki parmağımı yarısına kadar rahat alabiliyorum, eş denemesi yapmadım ama henüz. mum denedim çok itici geldi yapamadım. nasıl ilerlesem bilemiyorum

Vuslat sen bana ulaşmaya çalış
Ben sana arkadaşlardan ayarlamaya çalışıcam aparat özelden bana açık adres telefon ad soyad gönder ben sana gönderticem inşallah aksilik olmazsa

Vuslat hrşygzl e aparat gönderilecekti iptal ettik adresini ver onu gönderelim sana

merhaba arkadaşlar 26 nisan günü evlendim.. cinsel ilişkiye karşı hiçbir isteksizliğim ve korkum yoktu fakat ilişkiye girmeye karar verdiğimiz anda kendimi çekmeye ve korkmaya başladım. nette durumu biraz araştırınca bende de vajinismus olabileceğini düşündüm. derhal gidip vajinismusla ilgili doğru bilgi edinebileceğim kitaplar aldım ve dün birini bitirdim. bu sayfada bunu cidden çözmüş arkadaşlar olduğunu okudum. yardımınıza ihtiyacım var. çözebileceğime inancım yüksek. eşim de bana çok destek oluyor ve o da çok pozitif..

Hadi ins psikolojik degil de gercektir.ne gibi belirtiler hissediyorsun mesela? Bi de 1 yillikmi evliydinizins olur ervaacim iyice alistin mi gitgellere

Git gel de sorun yok canım da baskı var hala.. Belirtilerim yorgunluk şöyle bıraksalar aksama kadar uyuyacagım sabahları zor kalkıyorum. olmadık zamanlarda canım bişeyler cekıyor.. dün gece su böregi sabahın köründe bol salcalı mantı :) geceleri hafif bulantım var ara ara kasık ağrılarım.. Durup duruken keyfim kaçıyor surat asıyorum :)

Son düzenleme:

Canimm doktora gorundunmu hicc yoksa okudujlarindan cikardiguna goremi vajinismus diyosun. Sebebi her neyse daha yeni evlisinn hicc ertelemeden parmak egzersiziyle yenebilirsinn cunku bekledikce erteledikce uzuyo

Canimm doktora gorundunmu hicc yoksa okudujlarindan cikardiguna goremi vajinismus diyosun. Sebebi her neyse daha yeni evlisinn hicc ertelemeden parmak egzersiziyle yenebilirsinn cunku bekledikce erteledikce uzuyo

şöyle anlatayım, ilişkiyi yaşarken ön sevişme konusunda hiçbir sıkıntı yok. gayet mutlu oluyoruz. eşimle 6 yıldır birlikteyiz. üniversiteden beri. birbirimizi çok severek evlendik ve çok büyük sıkıntılara göğüs gererek. ilişkiyi ve sevişmeyi istiyorum fakat tam gerçekleşeceği sırada resmen eşimin penisini tutup ilerlemesine izin vermiyorum. bir de bacaklarımı çok kastığımı kapadığımı o nedenle ilerleyemediğini söylüyor. ilk bikaç deneme çok kötü geçti. ben hep kendimi kaçırıyordum. balayıne gittik 4 gün. orda da aynı şeyler olunca geldğimizden beri sadece bir kez denedik. bu arada ilk 3 gün de adetli olduğum için yapamadık. ben balayında ve sonrasında da böyle olunca nette aynı durumdaki kişileri okuyunca bunu bi rahatlasızlık olduğunu anlayıp akşam eşim gelince ona sarılıp hıçkırarak saatlerce ağladım.sonra dolunay kadıoğluna ait vajinismus adlı bi kitabı okudum ve oldukça rahatladım. orda da aynı egzersizleri anlatıyor. ben de kısa zamanda bu egzersizlere başlayacağım.

öyle ki cinsel organıma vajinama bakamıyorum. rahatsız ediyor beni. kadın ve erkek cinsel organlarına ait resimleri inceleyerek ilk aşamayı tamamladım. sıra kendi organımı sevemeye başlamakta. ardından benim için çok zor da olsa o parmak alıştırmalarını yapacağım... benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum..

bunlar biraz psikolojikmis ama gercekten :) gerci bulanti ve kasik agrisi fizyolojik ins hamilesindir bu ay, bi dahaki aya da benve petty:)

ben iki parmağımı yarısına kadar rahat alabiliyorum, eş denemesi yapmadım ama henüz. mum denedim çok itici geldi yapamadım. nasıl ilerlesem bilemiyorum

Cnm iki parmakla rahatlayana kdr devam et rahat aldığında es denemesine geç yada aparatla devam et aparat istersen özümle irtibata geç cnm ama es denemesi yapcsksn önce üstte dene ıkın ucunu al sonra alta geç ve öncesinde ön sevişmeyi uzun tut cnm olur inşşşşş

çook teşekkür ederim, inşallah en kısa zamanda halleder buraya yazarım ben de:)

Ewet canimm maleseff vaji gibi gorunuyoo ama erken bulmusun burayiiki bu cok iyii ben bi iki ay sonra buldumm ve iki ayda sessiz sessi okudum sagolsunn burdaki arkadaslarr her soruma cevap verdilerr.. canimm ilk once dedigin gibi vajinaya dokunmaya alismak lazimm sonra egzersizlerr ama hicbirini erteleme benim bosuna 7 ayim gitti keske ustune dusseymisim diyorumm

APARAT İSTEYENE ÜCRETSİZ APARAT GÖNDEREBİLİRİM ....İSTEYENE ÜCRETSİZ GÖNDERECEK ARKADAŞLARIM VARRR... Güven konusuna gelince hülyaya gönderdim bütün adres telefon bilgilerini sildim...geçmiş yazılarımı okuyunnnn ne sapığım ne kötü niyetliyimm ...

İSTEYEN VARSA ÖZELDEN GÖRÜŞELİM ADRES TELEFON AD SOYAD BİLGİLERİNİ VERMESİ YETERLİİİİİİİİİ🌹

Merhaba arkadaşlar ben de sekiz aylik evliyim ve henüz birlikte olamadik. Doktora gittim once fazla dar oldugu icin dedi ama sonucta ordan bebek cikiyo yani. Daha sonra gittigim doktor vaji dedi ama doktor tedavisine de esimi ikna edemedim bilmiyorum kendi basima yenmek istiyorum bunu.

yenen arkadaşlar git gelleri nasıl yapabiliyorsunuz. Ben p.. tamamını alabiliyorum artık ama böyle bir acıma var. Hani egzersiz yaparken iki parmağa üç parmağa geçtiğimizdeki yırtılacakmış hissi gibi bir acıma oluyor. Daha çok girişte ve zar kısmında oluyor. Sizdede oldumu bu şekilde ve nasıl geçebilir. Hala esnemiyor sanki yaa ..

Ozum ben daha once de yazmistim istiyorum diye.sen bana bos bir msj atar msn ben msj bolumunu goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…