- 8 Mayıs 2014
- 2.766
- 2.294
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.721
Canim bikere bak sen yalniz deyilsin mesela bende yeni evliyim evliliyimin 5 ci ayinda ilk iliskimi yasadim canim benim bak korkma sakin cunku korkulacak bisey yok biliyorum gerginsin aile olamiyorum diye eksik hisedebilirsin belki bunlar normal ama biseyi bil korkulacak bisey yok acimiyo da merak etme.ben kadinlarkulubu vajinismusu yenenler ne yazmislarsa sagolsunlar hepsini okudum ve uygulamaya basladim parmak egzersizi yap ilk kucuk parmagini iceriye sokmaya calis yapicaksin yapamasan da pes etmek yok devam bu arada nefes egzersizide arasdir oyren ilk kucuk parmak bakdin giriyo sorun yok isaret parmak ama korkmak yok canim korkarsan sen vajinismusa yenilirsin korkulacak bisey yok herkes iliski yasiyo isaret parmagin girdiyse orta parmak ve hangi parmak girerse girsin iceride parmagini oynat goruceksinki vajiba esnek dusunsene 3 kilo 4 kilo bebek cikiyor ordan penis mi girmicek orta parmaginda girdiyse isaretle orta parmak birlesik iceriye sokmaya calis ve makas gibi hareket etdir tabiki ben etaplari yazdim kendi uyguladigim sende ilerleme benden hizli da olabilir yavasda onemlisi kasma bedenini bu aradada esinle deneme yaptiginda mutlaka bol kayganlasdirici kullanin kolay gelsin canim uzulmeeee ve en esas Allaha bol dua et en onemlisi bu ben hep dua etdim)ELHAMDULILLAH SUKURLER OLSUN RABBIMIMIZE