- 26 Mart 2014
- 474
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.741
Ooooo bebişim burdayım 😘😘😘
Daha doğrısu kaynanamdayım sana kaynanamdan kucak dolusu sevgiler😄😄😄😄😢
Sağolsun:))))) aparst konusu noldu?
kızlar az önce parmak egzersizini ilk defa denedim. vajinama bakamıyodum bile. artık rahatlıkla bakıyorum ona en küçük parmağımı denedim hiç yapamadım. işaret parmağına kondom geçirdim. ama gene yapamadım. ucuna değdirip çektim hep. ucunda biraz oynattım ama itemedim elimi..(( çok gerildim ve şuan titriyorum. çok zorlanıyorum ((
ben de egzersiz aşamasındayım, iki parmağımı alabiliyorum sonunda. sana önerim dizlerini karnına doğru çek ve bacaklarını yukarı kaldır, derin nefes al ve nefesini yavaşça uzatarak verirken parmağını yavaşça ittir, hiç anlamıyorsun bile kayıp gidiyor, tabi bol jel kullan bir de, kolay gelsin:)
Mrhb arkadaşlar ne durumdasınız ben hep erteliyorum olmaz diye denemek bile istemiyorum çok kötüyüm
Olmaz diye denemek bile istemiyorum
ben de egzersiz aşamasındayım, iki parmağımı alabiliyorum sonunda. sana önerim dizlerini karnına doğru çek ve bacaklarını yukarı kaldır, derin nefes al ve nefesini yavaşça uzatarak verirken parmağını yavaşça ittir, hiç anlamıyorsun bile kayıp gidiyor, tabi bol jel kullan bir de, kolay gelsin:)
sağolun yaaa desteğiniz için.. odaklanamıyorum iş güç çok yoğunluk var bende bu aaralar.. hafta sonu memlekete gidicez. dönüşe adetim başlar... bu aydan gitti gibi.. ben kondom geçirdim parmağıma ama rahat edemedim yaaa.. sürekli sıyrıldı mıydırdı. başarabileceğime inanıyorum ama korkumu halen yenemedim. bakabilmek inceleyebilmek bile şuan benim için bi aşama.. ama hızlı ilerlemeyi umardım
sağolun yaaa desteğiniz için.. odaklanamıyorum iş güç çok yoğunluk var bende bu aaralar.. hafta sonu memlekete gidicez. dönüşe adetim başlar... bu aydan gitti gibi.. ben kondom geçirdim parmağıma ama rahat edemedim yaaa.. sürekli sıyrıldı mıydırdı. başarabileceğime inanıyorum ama korkumu halen yenemedim. bakabilmek inceleyebilmek bile şuan benim için bi aşama.. ama hızlı ilerlemeyi umardım
CAnim iki parmagin giriyosa esinide alabilirsin tebrik ediyorum vajinismusu kazanmisin ben isaretle orta parmagimin uc hiseleri girdiginde esimi alabildim