Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bi de egzersiz yapan arkadaslar lütfen kendinizi kasip iyice stres yapmayin bu tamamen psikolojik bir olay ve motive cok onemli ben burda basari oykulerinin yazili oldugu ayri bir topic var orayi resmen hatmettim ve telefonumun ekranina bile MUTLU SON COK YAKIN yazdim motive icin:) hatta hala duruyor.ve hep kendimi cesur olmaya telkinledim biraz CESUR olun ne olur hep ordan bir bebek ciktigini aslinda Allahin orayi bu ise uygun yarattiginu sadece bizim işi zorlastirdigimizi dusundum ve kucuuck cocuklar bile dogum yapiyor o isi becerip de ben mi yapamayacagim diye kendimi gaza getirdim.
Burayi 1 aylikken buldum ve 5.gunun ertesi yendim ayrica ben de ogretmenim ve okulda islerim yogun diye bahane etmedim pazartesi duzenli olarak egzersiz yapmaya azmettim C.TESI DE GELIN OLDUUUUUM

Sizin ne yasadiginizi cok iyi bildigimden yendigim halde hala bu topicte takipteyim belki bi faydam olur diye .ve bir kisi daha bu dertten kurtulunca benim de ustumden yuk kalkiyor .hadi ertelemeyin ve burda artik mutlu haberlerinizi gorelim :81: :81: :81: :81: :81: :81:

Sağolsun:))))) aparst konusu noldu?

Aparat konusu şöyle oldi... Bana pınarın gönderdiğini burda hülya diye bir arkadaşa gönderdim oda yenince başkalarına gönderecek... İki arkadaşa yasemin in arkadaşı gönderdi biri burda kübra_eren die bir arkadaş onunda eline ulaştı... Şimdi nilayın arkadaşı cuma günü bir başka arkadaşa gönderecek... Benim gönderdimle birlikte 4 kişiye aparat seti gönderilmiş oluyor...😊

ben de egzersiz aşamasındayım, iki parmağımı alabiliyorum sonunda. sana önerim dizlerini karnına doğru çek ve bacaklarını yukarı kaldır, derin nefes al ve nefesini yavaşça uzatarak verirken parmağını yavaşça ittir, hiç anlamıyorsun bile kayıp gidiyor, tabi bol jel kullan bir de, kolay gelsin:)

CAnim iki parmagin giriyosa esinide alabilirsin tebrik ediyorum vajinismusu kazanmisin ben isaretle orta parmagimin uc hiseleri girdiginde esimi alabildim

kızlar bende yendim sonunda:):)burda baya eski bi üyeyim ama son zamanlarda giremiyodum çokkk..2 hafta oldu yeneli ama araya adet falan girdi yendikten sonra 2 kere oldu ilişki.ve üstte olduğum pozisyonlarda oluyo diğer poizsyonlarda çok kasıyorum kendmi normalmi bu.dilatör setiyle yendim ben kızlarr..orkulcak h,içbişey yokmuş yanarım yanarım bi bucuk seneme acı bile hissetmedim valla.vaji bitti ama şimdide neden diğer pozisyonlarda olmuyo git gel olmuyo diye tam kafma takıyorum şimdide

arkadaşlar lütfen herkes kendine gelsin ya bi silkelenin. Başaramam diye bir şey yok herkes basarıcak bunu. Allahın ıznıyle ben yendıysem sızde yenersınız. Bende bakamıyodum bıle bir zamanlar. Eve net geldi rahat rahat yardm edeblrm sizlere ne sormak istiyosanız sorun hıc cekinmeden..

sağolun yaaa desteğiniz için.. odaklanamıyorum iş güç çok yoğunluk var bende bu aaralar.. hafta sonu memlekete gidicez. dönüşe adetim başlar... bu aydan gitti gibi.. ben kondom geçirdim parmağıma ama rahat edemedim yaaa.. sürekli sıyrıldı mıydırdı. başarabileceğime inanıyorum ama korkumu halen yenemedim. bakabilmek inceleyebilmek bile şuan benim için bi aşama.. ama hızlı ilerlemeyi umardım

Erteleme lütfen ya bak bugun dene z.yağı sür eşine ve kendine. Ondan sonra hiç bi şekilde acıyı düşünme zevk almaya bak. k.bkma acıkca yazıyorum ama baska turlu anlatamam. acıyı unut zevk almaya bak. ondan sonra kendılıgınden kayıverıcek zerre acı yok ya lutfen bak. benden kan bıle gelmedi kız olmama ragmen gelmedi. Kadn dgmcuya gttm olabılır cogu kadından kan gelmez dedi eşimdew duymustu Allahtan bunu ilişkiden once gtmstk doktora kızlıgıma baktırdık kalın mı kapalı mı nıye yapamıyoruz dıye gıtmıstık. hıc bı sorunum yoktu sdce beynımde btrmem gerektıgını soyledi doktor bana. 3 ay sonra basardım Allahın ıznıyle. sende basarabılırsn. Hangı pozisyonda rahatsan onu dene

Pudrasiz muayene eldiveni ile yapiyorum ben. Tamamen sariyo parmaklari

CAnim iki parmagin giriyosa esinide alabilirsin tebrik ediyorum vajinismusu kazanmisin ben isaretle orta parmagimin uc hiseleri girdiginde esimi alabildim

Ayy gercekten yendim de farkinda mi degilim acaba:) cesaret edemiyorum eş denemesine iyice alisayim diyorum ama cok iyi geldi bunlari duymak cok tesekkur ederim:) umarim en kisa zamanda hallederim

Arkadaşlar sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabılırım dicem ama kimse bişey sormak istemiyo heralde. Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah en kısa zaman da yenenlerden olursunuz. Sırf birilerine yardımcı olabılmek ıcın sureklı sayfaya gırıyorum yenılıyorum bırı bısey sordumu bırıne nasıl yardımcı olabılırım dıye. Allaha emanet olun basarılar kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…