Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşimin de ilk deneyimi olduğu için onun adına da uzuluyorum. Olmayınca onda da sertleşme sorunu başlıyor, güvenini yitiriyor

Benim eşiminde ilk deneyimiydi canım ve tam 1.5 sene sabretti. Bir hafta öncesine kadar bende vajiliydim. Zamanla her şeyin üstesinden gelinir. Sertleştirici sprayler var ondan kullanabilirsiniz

evet bende nette okudum onları bi cesaret denedim ama dediğim gibi fayda etmedi.Ben dudak kısmından başladım içeriye doğru sürmüştüm bide doktor fazla kullanma eşinde ereksiyon problemi yaratır dedi bide emla alıp denemeyi düşünüyorum:26:

Benim eşiminde ilk deneyimiydi canım ve tam 1.5 sene sabretti. Bir hafta öncesine kadar bende vajiliydim. Zamanla her şeyin üstesinden gelinir. Sertleştirici sprayler var ondan kullanabilirsiniz

Cok teşekkür ederim ben de egzersizlere basladim bakalim inşallah eşim geldiğinde ona süpriz yaparım

bu sorunu yenen arkadaşları tebrik ediyorum. umarım herkes en kısa zaman icerisinde üstesinden gelir. peki kızlar, henüz bir ilişkiye girmemişken de insan vajinismus olup olmadığını anlar mı. yani vücudun bazı bölgeleri okşanınca çok kasılıyorum ve kendimi sıkıyorum. bu bir vajinismus alameti midir. yoksa şimdilik buna hiç kafa yormayayım mı sizde de ilişkiye girmeden önce bu tür huylanmalar var mıydı?

Şimdiden bunları düşünme canım.. Araştırma yapsan faydası da olur zararıda. Ben kendi açımdan söyleyim bende hiç belirtiler yoktu. Ben eşimle ilk gecemizde tam anlamıyla olmasada ilişkiye girebilmiştim ama ilk geceden sonra cıktı bende ortaya.. Bana sorarsan şimdiden düşünüpte durup duruken kendini korkutma derim. Herkesde olan bişey degil :)

Emla ve anestol ikisinide kullandım emlayı fazla bile sürdüm ama banamısın demedi :)

Genişliyor canım hiç onu kafana takma.. Ben kullanmadım kullanan arkadaşlardan da pek olumlu birşey duymadım.. en faydalı olan bana göre z.yağı

Birşey sormak istiyorum ben parmakta yönümü bulamıyorum canım yanıyor , ama ince mumla daha rahat oldu gittikçe genişleterek sadece mumla çalışsam olur mu aceba ?

Birşey sormak istiyorum ben parmakta yönümü bulamıyorum canım yanıyor , ama ince mumla daha rahat oldu gittikçe genişleterek sadece mumla çalışsam olur mu aceba ?

canım bende bır yıl once vajınusmus derdıyle ugrastım buradan arkadaslar sayesınde bırbırımıze destek ve yardımcı olduk cogumuzda mutlu ayrıldık dılerım sızlerde hemen bır an once atlatırsınız bende mumla baslamıstım ınce mum ve kendıme guvenım geldıkce kalınlastırdım kendımı ne zaman tamam bunuda yaptım bırazdaha buyuteyım dıye dıye bı bakmısımkı yenmısım ben yanında anestol pomadda kullanmıstım ılk basladıgım zaman o bana cok yardımcı olmustu ama daha sonraları bırakmıstım jel cunku hemen kaydırıp ıcerı gırmesını saglıyordu

ve sunuda soylım ben parmakta bır kere denedım onuda yapamayıp bırakmıstım hıssetmekbana garıp geldı. mumla arada bır hıssıyat olmadıgı ıcın daha kolay ve rahat gelmıstı arada merak ettıgın sormak ıstedıgın bırsey olursa yazabılırsın bende senın yasadıgın duyguları yasadım ne kadar zor bır durum oldugunu cok ıyı bılenlerdenım yardımım dokunursa sevınırım

Ben de mi bir gariplik var diye dusunuyordum ben de, evet parmak hem açıyı bulmak açısından hem de hissettigim garip his yüzünden garip geldi bana. Kasılmalarim azaldikca mumu kalinlastirmayi düşünüyorum. Dediğiniz kremi de alacağım cok teşekkür ederim

mrb arkadaşlar bişey sorucam ben iki ay önce yenmiştim ara vermiştik 5 gündür p.. tam alıyorm hatta bir keresinde eşm rahatldı bile , fakat gel git yaparken canım çok yanıyo bi de sonrasında hafif kan geliyor benden , sebebi ne olabilir vajina alışmadığı için mi geliyordur kan ??yardımcı olursanız çok sevinirim

Canim bise sorcam yendiginde penisle nasil ilerlediniz buraz anlatabilirmisin yardima ihtiyacim var da

Canim ben uzunca bi sure kayganlastiri kullandım. Bide bi sure sırf alismak için düzenli ilişkiye girdik yani haftada 3 4 defa falan..ilk başlarda baski ve tuvalet hissin olacak panik yapma bi sure sonra gecicek hepsi..bi anda gizli gelgitler de yapamazsiniz zamanla.olacak hafif hafif yapin suan

Anladgm kadariyla yenmissiniz aparati ne yaptiniz ben alabilir mym kullanmiyorsaniz

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 9 aydır bu siteyi takip ediyorum. Bu site sayesinde bende yendim bu hastalığı.
Çok zor günler geçirdim, günlerim ağlamakla geçiyordu. Hiç birşeyden zevk almıyordum, sadece bu sorunu düşünüyordum. Depresyona az kalmıştı yani.
Bir gün bunca arkadaş yendi bu hastalığı, bende yeneceğim dedim ve başladım.
Vikipedi de vajinanın yapısına baktım, sonra kendi vajinamla tanıştım. Bırak orayı ellemeyi, bakması bile zor geliyordu, tiksiniyodum resmen. Bayılacak gibi oluyodum, elim ayağım titriyodu.
Sonra en küçük boydaki tamponu aldım, prezervatifi geçirdim, iyice zeytinyağıyla yağladım ve vajinama sokmaya başladım.Derin nefes aldım, çocuk doğururmuş gibi ıkındım. Hemen olmadı tabi kendimi kasıyordum çünkü. Vazgeçmedim ama. Çok acı çekiyordum. Sonra anladım ki, iç dudakları yana doğru açınca ve popuyu hafif yukarı doğru kaldırınca daha rahat giriyo. Bi kaç gün tamponla çalıştım. Birgün çok rahat giriyordu, ertesi gün hiç içime alamıyordum mesela. Ama hiç umutsuzluğa kapılmadım. Bugün olmadı, yarın yine olacak inşallah dedim her zaman. Her akşam işten sonra 2-3 saat çalıştım. Kendimi hazır hissettiğimde bakkaldan aldığım muma geçtim. Muma prezervatifi geçirdim, yağladım.
Gözüm korktu, bu kocaman şeyi nasıl sokucam dedim önce. Oradan kocaman çocuk çıkıyo dedim kendi kendime ve başladım çalışmaya. Dikkat ederseniz, korktuğunuz zaman, rahat olmadığınız zaman, vajinal kaslar yukarı çekilmiş gibi oluyo. Ikınınca, yani rahat olduğunuz zaman, sanki vajinal kaslar gül gibi dışarı doğru açılıyor. Küçük abdestinizi yaparken dikkat edin iç dudaklara.

Bi kaç gün böyle mumla çalıştım, hergün bi kaç santim daha aldım içime.
Sonra bi kaç gün, kendimi rahat hissettiğimde, gel git yaptım mumla.

Sonra o mumu kalınlaştırdım, ve onunla çalıştım. Onu yarıya kadar alabildim içime.

En son eşimle ..... izledik ve eş denemesine geçtik. Ben üste çıktım , arkamı eşime doğru döndüm, bacaklarımı onun bacaklarının altına koydum ( çünkü bacaklarımı alışkın olmadığım için fazla açamıyodum) yağlanmış penisini vajinamın girişine yerleştirdim ve ıkındım. Bi kaç giriş denemesinden sonra baktık girmiş. Farketmedim bile.

Arkadaşlar ben yapabildiysem, sizde yaparsınız. Kendinize güvenin. Ben bu hastalıktan kurtulacağım deyin ve başlayın çalışmaya. Sakın umutsuzluğa kapılmayın. Bugün olmazsa yarın olur, ama çalışın.

Dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşım bnde aparat araştırıyorum ama karar veremiyrm hangisi daha iyi emin olamıyrm.Allah aşkına lütfen hangi siteden aldın tam olarak özel msjada yazabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aparat alıpda kullanan arkadaşlara sesleniyorum lütfen bi cvp verin kaçdır yazıyrm burdan ne var bunu yazmakda anlamıyrm.aparat almam lazım bi kaç sitede buldm ama emin olamiyrm.neyi öneriysnz hangisini alim lütfen yardm edinnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…