Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aparat alıpda kullanan arkadaşlara sesleniyorum lütfen bi cvp verin kaçdır yazıyrm burdan ne var bunu yazmakda anlamıyrm.aparat almam lazım bi kaç sitede buldm ama emin olamiyrm.neyi öneriysnz hangisini alim lütfen yardm edinnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım bana burdan özüm gönderdi aparatları. Bendekiler gayet iyi. Silikon gibi sert plastik değil, plastik ama eğiliyo öle anlatiyim. Bazıları sertmiş o yüzden söylüyorum. Bendekiler et gibi yani. 5 boy renkli. Sarıdan başlıyor sarı nar çiçeği mavi mor ve pembe olmak üzere 5 boy. Bunlar çok iyi. Ama hangi siteden alınmış bilmiyorum. Bana özüm gönderdi. Geçmişte fotosu var özüm paylaşmıştı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben uzunca bi sure kayganlastiri kullandım. Bide bi sure sırf alismak için düzenli ilişkiye girdik yani haftada 3 4 defa falan..ilk başlarda baski ve tuvalet hissin olacak panik yapma bi sure sonra gecicek hepsi..bi anda gizli gelgitler de yapamazsiniz zamanla.olacak hafif hafif yapin suan
Canim saolasin egzersiz asamasindayimda orta parmagin tamamini albildim cok sukur deneme yapmalimuyim bilemedim erkenmi bianonce kurtulayim diye acelemi ediyorum kafam karisti

Kızlar bende gelin oldummmm darısı sizin basınıza inşşşş Rabbim herkesi kurtarsın şuam gecenin 5i ben mutluluktan uyuyamıyorum 🎊🎈🎉🎉🎉🎉🎈😄😄😄ayrıntılı yazıcam yarın kızlar

Kızlar şükürler olsun Rabb'ime ...yendim ve henüz egzersiz. Başlayan başlamaya çalışan arkadaslar ben yenersem hemen yazıcam dedim kendi kemdime yardımcı olabilirsem ne mutlu bana bende 3 yıllık evlym doktorlara gittim hepsi egzersiz dedi bu siteye bayadr üyeydim ama ara ara bakıydm ama son bi aydır bu siteyi gece gündüz okudum burdaki arkadaslar sayesinde yendim çok şükür bu işin tek kuralı egzermişsşZ onu anladım ve beynime yer etti kızlar bu siteyi devamlı okuyun nolurrrr ben çok çektim bu hastalıktan ve hemen egzersize başlayın ben umutsuz vaka olarak gören kişi bile yendiyse sizde yenersiniz ama nolur parmak egzersize başlayın ben önce parmak yaptım sonra iki parmak üçüncü şart değil ama ben kendimi rahat hissetmek için ucunu yaptım sonra penise geçtim Birinci'de ucu girdi bu arada bütün egzersiz lerimi zeytinyağıylA yaptım çok faydası oldum hem yumuşatıyoda vajinem kaskatıydı çünkü bu hastalıktan dolayı sonra ikinci penis denemesi ve üçüncüde bitti çok şükür ama şunu söliym penis denemesi aşamasına gele. Arkadaslar ön sevişmeyi uzun tutun ve rahatlayın ben üçüncüde böle yaptım ve kendi sıvımla oldu önce üstte geçtim penisi yerleştirdim ıkındım ucu girince bu arada üstteyken ıkının ve elinizde ittirin sonra altta geçtim yavaş yavaş nefes egzersiyle oldu çok şükürler olsun sorusu olan varsa yardımcı olurum bilirim beter bi hastalık Rabbim kimseye vermesin ve bütün arkadaslar tez zamanda kurtulursunuz inşşşşş burdaki arkadaslardan Allah razı olsun özüm ,Vajine bütün arkadaslar

Arkadaşım bana burdan özüm gönderdi aparatları. Bendekiler gayet iyi. Silikon gibi sert plastik değil, plastik ama eğiliyo öle anlatiyim. Bazıları sertmiş o yüzden söylüyorum. Bendekiler et gibi yani. 5 boy renkli. Sarıdan başlıyor sarı nar çiçeği mavi mor ve pembe olmak üzere 5 boy. Bunlar çok iyi. Ama hangi siteden alınmış bilmiyorum. Bana özüm gönderdi. Geçmişte fotosu var özüm paylaşmıştı.

Teşekkürederim cvp yazdığın için.evet bende plastik diil elastik yapılı arıyorum.öyle daha iyi gibi geliyor.resmi geçmişden nsl bulabilirim acaba??shoplarda buldm netten vajinusmus seti altında değilde vibratör diye yazıyr emin olamıyrm bnde

Kızlar bende gelin oldummmm darısı sizin basınıza inşşşş Rabbim herkesi kurtarsın şuam gecenin 5i ben mutluluktan uyuyamıyorum 🎊🎈🎉🎉🎉🎉🎈😄😄😄ayrıntılı yazıcam yarın kızlar

Tebrik ederim canım.. Darısı herkesin başına olsun.

Kızlar şükürler olsun Rabb'ime ...yendim ve henüz egzersiz. Başlayan başlamaya çalışan arkadaslar ben yenersem hemen yazıcam dedim kendi kemdime yardımcı olabilirsem ne mutlu bana bende 3 yıllık evlym doktorlara gittim hepsi egzersiz dedi bu siteye bayadr üyeydim ama ara ara bakıydm ama son bi aydır bu siteyi gece gündüz okudum burdaki arkadaslar sayesinde yendim çok şükür bu işin tek kuralı egzermişsşZ onu anladım ve beynime yer etti kızlar bu siteyi devamlı okuyun nolurrrr ben çok çektim bu hastalıktan ve hemen egzersize başlayın ben umutsuz vaka olarak gören kişi bile yendiyse sizde yenersiniz ama nolur parmak egzersize başlayın ben önce parmak yaptım sonra iki parmak üçüncü şart değil ama ben kendimi rahat hissetmek için ucunu yaptım sonra penise geçtim Birinci'de ucu girdi bu arada bütün egzersiz lerimi zeytinyağıylA yaptım çok faydası oldum hem yumuşatıyoda vajinem kaskatıydı çünkü bu hastalıktan dolayı sonra ikinci penis denemesi ve üçüncüde bitti çok şükür ama şunu söliym penis denemesi aşamasına gele. Arkadaslar ön sevişmeyi uzun tutun ve rahatlayın ben üçüncüde böle yaptım ve kendi sıvımla oldu önce üstte geçtim penisi yerleştirdim ıkındım ucu girince bu arada üstteyken ıkının ve elinizde ittirin sonra altta geçtim yavaş yavaş nefes egzersiyle oldu çok şükürler olsun sorusu olan varsa yardımcı olurum bilirim beter bi hastalık Rabbim kimseye vermesin ve bütün arkadaslar tez zamanda kurtulursunuz inşşşşş burdaki arkadaslardan Allah razı olsun özüm ,Vajine bütün arkadaslar

tebrik ederim, ne mutlu sana:))) inşallah bizler de yeneriz en kısa zamanda. benim sorum şu: aparatla çalıştın mı hiç, yoksa sadece parmak egzersizleri ile mi yendin?

Aparat alıpda kullanan arkadaşlara sesleniyorum lütfen bi cvp verin kaçdır yazıyrm burdan ne var bunu yazmakda anlamıyrm.aparat almam lazım bi kaç sitede buldm ama emin olamiyrm.neyi öneriysnz hangisini alim lütfen yardm edinnn

Ahhhh vuslat ahhh ben sana özelden gönderim demiştim daha hülyaaa bana gönder felan yazmadan demiştim özelden sana

Teşekkürederim cvp yazdığın için.evet bende plastik diil elastik yapılı arıyorum.öyle daha iyi gibi geliyor.resmi geçmişden nsl bulabilirim acaba??shoplarda buldm netten vajinusmus seti altında değilde vibratör diye yazıyr emin olamıyrm bnde

Vuslat sen bana ulaşmaya çalış
Ben sana arkadaşlardan ayarlamaya çalışıcam aparat özelden bana açık adres telefon ad soyad gönder ben sana gönderticem inşallah aksilik olmazsa

merhaba,
bende orta parmağımı aldım ama çok zorlanarak. çok dar açılma olur değil mi?
ve eğzersizi bıraktım 1 haftadır yapmıyorum. artık olsun bitsin istiyorum. büyük sıkıntı stres hep :KK43:

Kafanda bitirdinse olur canım. Ben sadece iki parmak egzersizi yaptım o da iki sefer yarısına kadar şuan yendm ama zorlanıyorum. Egzersiz yapabiliyorsan devam et biraz egzersiz yapanlar daha kolay yapıyorlar.

Canim saolasin egzersiz asamasindayimda orta parmagin tamamini albildim cok sukur deneme yapmalimuyim bilemedim erkenmi bianonce kurtulayim diye acelemi ediyorum kafam karisti

canım bende orta parmagımı aldıktan sonra bide eşimin parmagını almıştım..daha sonra ilişkiye girebildim..yani son egzersızım orta parmagımdı denemekte yarar var ama moral bozmak yok :) deneme yapmadanda egzersızını yap öle penis denemesine geç

Bende bu illeti yasadim ama RABBIMIZIN IZNILE YENDIM.kizlar bu sorunu kim yasyosa iliskiye girerken suan icime girecem ama bu buyuk nasil girecek eyvah bunlari unutun parmak egzersizi yaparken parmaginizin ucu bile girse iceride parmagi oynatin vajinanin genislediyini gorceksiniz demekki sorun yok genisliye biliyo)))))neyse parmak egzersizini gunde 3 defa yapin once en kucukle kesf etmeye calisin sonra isaret sonra orta parmak sonra isaretle orta parmak birlikde gire bildiyi kadar itin iceriye ve iliskiden once sicak dus kaslar bosalsin diye esiniz anlayisli olmali tabiki sonra bolbol kayganlasdirici esinizinkine ve kendinize ve iliski aninda idare sizde olsun yani kolay gelsin bunlari yapin ve en basda BOL DUA EDIN RABBIM HEPIMIZE GUZEL YUVA OLMAYI NASIP Etsin INSALLAh AMIN

Özüm ün geçmiş mesajlarına bak o paylaşmıştı. Bak haklısın birine adres verip burdan aparat istemek için güvenemiyısun. Bende ilk başta güvenemedim. Ama başka çarem yoktu. Başıma ne gelirse bu hastalıktan daha kötü olamaz dedim. Özüm e adresimi telefonumu verdim. Hijyenik olarak da korkabilirsin, ben küçüklerin üzerine eldiven parmaklarını geçirdim, şimdi dördüncüyü yapıyorum ona preErvatif geçirdim. Öncesinde de iyice yıkadım pakladım. Hiç bi sorun olmadı bende şükür. Boşuna o kadar para verme bence. Ama yine de sen bilirsin tabi

tebrik ederim, ne mutlu sana:))) inşallah bizler de yeneriz en kısa zamanda. benim sorum şu: aparatla çalıştın mı hiç, yoksa sadece parmak egzersizleri ile mi yendin?

Cnm sağol darısı sana inş cnm ben parmakla çalıştım aparat bana gelcekti biraz geç kalınca pende penis denemesi yapym ☺️Herseyde bi hayır vrmış oldu ama aparatla yenen arkadas çok ve işe yarar diye düşünüyrm

X