-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.641
Aparat alıpda kullanan arkadaşlara sesleniyorum lütfen bi cvp verin kaçdır yazıyrm burdan ne var bunu yazmakda anlamıyrm.aparat almam lazım bi kaç sitede buldm ama emin olamiyrm.neyi öneriysnz hangisini alim lütfen yardm edinnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim saolasin egzersiz asamasindayimda orta parmagin tamamini albildim cok sukur deneme yapmalimuyim bilemedim erkenmi bianonce kurtulayim diye acelemi ediyorum kafam karistiCanim ben uzunca bi sure kayganlastiri kullandım. Bide bi sure sırf alismak için düzenli ilişkiye girdik yani haftada 3 4 defa falan..ilk başlarda baski ve tuvalet hissin olacak panik yapma bi sure sonra gecicek hepsi..bi anda gizli gelgitler de yapamazsiniz zamanla.olacak hafif hafif yapin suan
Canim ayni bende oyleyim iki parmaga gecemedim ama yilmak yok devamm etmelyzBugun orta parmagimi aldim ama iki parmak birden alamiyorum.cok dar icerisi off
Arkadaşım bana burdan özüm gönderdi aparatları. Bendekiler gayet iyi. Silikon gibi sert plastik değil, plastik ama eğiliyo öle anlatiyim. Bazıları sertmiş o yüzden söylüyorum. Bendekiler et gibi yani. 5 boy renkli. Sarıdan başlıyor sarı nar çiçeği mavi mor ve pembe olmak üzere 5 boy. Bunlar çok iyi. Ama hangi siteden alınmış bilmiyorum. Bana özüm gönderdi. Geçmişte fotosu var özüm paylaşmıştı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bende gelin oldummmm darısı sizin basınıza inşşşş Rabbim herkesi kurtarsın şuam gecenin 5i ben mutluluktan uyuyamıyorum 🎊🎈🎉🎉🎉🎉🎈😄😄😄ayrıntılı yazıcam yarın kızlar
Kızlar şükürler olsun Rabb'ime ...yendim ve henüz egzersiz. Başlayan başlamaya çalışan arkadaslar ben yenersem hemen yazıcam dedim kendi kemdime yardımcı olabilirsem ne mutlu bana bende 3 yıllık evlym doktorlara gittim hepsi egzersiz dedi bu siteye bayadr üyeydim ama ara ara bakıydm ama son bi aydır bu siteyi gece gündüz okudum burdaki arkadaslar sayesinde yendim çok şükür bu işin tek kuralı egzermişsşZ onu anladım ve beynime yer etti kızlar bu siteyi devamlı okuyun nolurrrr ben çok çektim bu hastalıktan ve hemen egzersize başlayın ben umutsuz vaka olarak gören kişi bile yendiyse sizde yenersiniz ama nolur parmak egzersize başlayın ben önce parmak yaptım sonra iki parmak üçüncü şart değil ama ben kendimi rahat hissetmek için ucunu yaptım sonra penise geçtim Birinci'de ucu girdi bu arada bütün egzersiz lerimi zeytinyağıylA yaptım çok faydası oldum hem yumuşatıyoda vajinem kaskatıydı çünkü bu hastalıktan dolayı sonra ikinci penis denemesi ve üçüncüde bitti çok şükür ama şunu söliym penis denemesi aşamasına gele. Arkadaslar ön sevişmeyi uzun tutun ve rahatlayın ben üçüncüde böle yaptım ve kendi sıvımla oldu önce üstte geçtim penisi yerleştirdim ıkındım ucu girince bu arada üstteyken ıkının ve elinizde ittirin sonra altta geçtim yavaş yavaş nefes egzersiyle oldu çok şükürler olsun sorusu olan varsa yardımcı olurum bilirim beter bi hastalık Rabbim kimseye vermesin ve bütün arkadaslar tez zamanda kurtulursunuz inşşşşş burdaki arkadaslardan Allah razı olsun özüm ,Vajine bütün arkadaslar
Aparat alıpda kullanan arkadaşlara sesleniyorum lütfen bi cvp verin kaçdır yazıyrm burdan ne var bunu yazmakda anlamıyrm.aparat almam lazım bi kaç sitede buldm ama emin olamiyrm.neyi öneriysnz hangisini alim lütfen yardm edinnn
Teşekkürederim cvp yazdığın için.evet bende plastik diil elastik yapılı arıyorum.öyle daha iyi gibi geliyor.resmi geçmişden nsl bulabilirim acaba??shoplarda buldm netten vajinusmus seti altında değilde vibratör diye yazıyr emin olamıyrm bnde
Canim ayni bende oyleyim iki parmaga gecemedim ama yilmak yok devamm etmelyz
merhaba,
bende orta parmağımı aldım ama çok zorlanarak. çok dar açılma olur değil mi?
ve eğzersizi bıraktım 1 haftadır yapmıyorum. artık olsun bitsin istiyorum. büyük sıkıntı stres hep
Canim saolasin egzersiz asamasindayimda orta parmagin tamamini albildim cok sukur deneme yapmalimuyim bilemedim erkenmi bianonce kurtulayim diye acelemi ediyorum kafam karisti
Nasılsınız canlarımm
Senin hamiş haberlerini aldığımızda daha da iyi olucaz :))
Hadi ins psikolojik degil de gercektir.ne gibi belirtiler hissediyorsun mesela? Bi de 1 yillikmi evliydinizins olur ervaacim iyice alistin mi gitgellereİnsallah canıım.. Belirtiler var ama henüz belirti için erken olduğunu düşünüyorum sanırım psikolojik..
Teşekkürederim cvp yazdığın için.evet bende plastik diil elastik yapılı arıyorum.öyle daha iyi gibi geliyor.resmi geçmişden nsl bulabilirim acaba??shoplarda buldm netten vajinusmus seti altında değilde vibratör diye yazıyr emin olamıyrm bnde
tebrik ederim, ne mutlu sana:))) inşallah bizler de yeneriz en kısa zamanda. benim sorum şu: aparatla çalıştın mı hiç, yoksa sadece parmak egzersizleri ile mi yendin?