- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.361
gerçekten o acı geçer mi pettyy( kkaderim bana 3 gün ilişkiye girme dedi acılı olduğu için 3 agün beklicem.
:))))) olsun kiz
ben 20 gün önce yenmiştim bu hastalığı çok şükür fakat sadece 2 gece deneyebildik eşim şehir dışına gitti.15 gün sonra tekrar 2 günlüğüne gelecek izine.o zamana kadar bende egzersiz yapayım dedim bugün aparatla denedim girmedi ya( ama yağlamamıştım kuru denemiştim..ben tekrar başa dönmek istemiyorum yenmiş arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var ben başamı dönüyorum
Canım kuru kuru denedıgınden olmamıştır o. Zevk almıyorsun apartı sokmaya calıstıkca girmez. Yagla oyle dene ve basa sarmazsın bı kere olduysa bırdaha olmaması ıcın hıc bır neden yok. Aksini düşünüp zihnine bunu tekrar yerleştirme
Canım kuru kuru denedıgınden olmamıştır o. Zevk almıyorsun apartı sokmaya calıstıkca girmez. Yagla oyle dene ve basa sarmazsın bı kere olduysa bırdaha olmaması ıcın hıc bır neden yok. Aksini düşünüp zihnine bunu tekrar yerleştirme
inşallah ya bende öyle düşündüm yağlamadığım için olmadı diye düşündüm..şükür oldu bi kere hemde rabbime binlerce şükür çok kolay oldu inşallah inşallah gene olur
canım ne yaptın sen uzun zamandır soramadım sana...
Bazi sorunlar cikmisti cnm egzersizi birakmisdim sagolsun burdaki arkadas aparat gonderdi bugun gelecek ins onunla atlatacam sen nasilsin hersey yolunda mi
evet canım benimki tamamen geçti inş :) darısı başına artık
inşallah ya bende öyle düşündüm yağlamadığım için olmadı diye düşündüm..şükür oldu bi kere hemde rabbime binlerce şükür çok kolay oldu inşallah inşallah gene olur
İns cnm sagol sen egzersizle mi yendin unuttum
Bence kendini kastigindan olmustur canim benim hic kanamadi mesela.ve cok kolay oldu ilk giris cok sasirmistim ama sonrasinda kendimi kastigim zaman hep bi sızı hissttim yavasca kendimi rahatlatinca hemen o sızı gecti.gozunu hic korkutma canini da sıkma duzenli olarak denemelere devan etYenen arkadaşlar ilk birleşmeleri nasıl oldu biraz anlatabilirler mi acaba lütfeenn( Acı oldu mu sizde de merak ediyorum. Kanama olması zorlamadan mı olmuştur zardan biraz aydınlatabilirsiniz lütfeeen..
Bence kendini kastigindan olmustur canim benim hic kanamadi mesela.ve cok kolay oldu ilk giris cok sasirmistim ama sonrasinda kendimi kastigim zaman hep bi sızı hissttim yavasca kendimi rahatlatinca hemen o sızı gecti.gozunu hic korkutma canini da sıkma duzenli olarak denemelere devan et
Bulamadik ki birbirimizi benimki gizlilik yok aslinda
Geliiiiinn olduuuummmmm :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm hiç öyle düşünme ben yaptıysan herkes yapar bende aynı senin gibiydim parmak egzersize hemen başla aparatı bekleme ben suan aparatı tek alışmak için İstyrm ama inş gerek kalmaz sanada 🙏🙏🙏☺️☺️☺️Başarıcaz hadi sende gel artık
Bazi sorunlar cikmisti cnm egzersizi birakmisdim sagolsun burdaki arkadas aparat gonderdi bugun gelecek ins onunla atlatacam sen nasilsin hersey yolunda mi
Yenen arkadaşlar ilk birleşmeleri nasıl oldu biraz anlatabilirler mi acaba lütfeenn( Acı oldu mu sizde de merak ediyorum. Kanama olması zorlamadan mı olmuştur zardan biraz aydınlatabilirsiniz lütfeeen..
Canım kargo gelmedi mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.