Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gerçekten o acı geçer mi pettyy ( kkaderim bana 3 gün ilişkiye girme dedi acılı olduğu için 3 agün beklicem.

haa tabi ilk girdikten sonra ara ver 3-4 gün sonra bi yap 2 gun dinlen yada 3 gun arayı fazla acma alışana kadar..geciçek hiç merak etme sadece bi süre alışmak için sabret..bu süre zarfında da kayganlaştırı kullan ben öle yapmıstım

Canım kuru kuru denedıgınden olmamıştır o. Zevk almıyorsun apartı sokmaya calıstıkca girmez. Yagla oyle dene ve basa sarmazsın bı kere olduysa bırdaha olmaması ıcın hıc bır neden yok. Aksini düşünüp zihnine bunu tekrar yerleştirme

inşallah ya bende öyle düşündüm yağlamadığım için olmadı diye düşündüm..şükür oldu bi kere hemde rabbime binlerce şükür çok kolay oldu inşallah inşallah gene olur

Erva sen yendinmi bn kaçırdım herhalde orayı nasıl yendin hangi pozisyonda

inşallah ya bende öyle düşündüm yağlamadığım için olmadı diye düşündüm..şükür oldu bi kere hemde rabbime binlerce şükür çok kolay oldu inşallah inşallah gene olur

Yağsız aparatmı sokulur😄 boşuna aparatla felan uğraşma sen artık yendin hiç gerek yok aparata benimde eşim bi yere gitmese dahi bazen 15 günü buluyor ilişkiye girmedimiz ... Ama kaldımız yerden de devam edioz çok şükür problem olmuyor

Son düzenleme:

tatlım başa dönmezsin merak etme arkadaşında dediği gibi yaglamadıgından kaynaklı bir durum olmuş hiç kaygılanma

Yenen arkadaşlar ilk birleşmeleri nasıl oldu biraz anlatabilirler mi acaba lütfeenn ( Acı oldu mu sizde de merak ediyorum. Kanama olması zorlamadan mı olmuştur zardan biraz aydınlatabilirsiniz lütfeeen..

Yenen arkadaşlar ilk birleşmeleri nasıl oldu biraz anlatabilirler mi acaba lütfeenn ( Acı oldu mu sizde de merak ediyorum. Kanama olması zorlamadan mı olmuştur zardan biraz aydınlatabilirsiniz lütfeeen..
Bence kendini kastigindan olmustur canim benim hic kanamadi mesela.ve cok kolay oldu ilk giris cok sasirmistim ama sonrasinda kendimi kastigim zaman hep bi sızı hissttim yavasca kendimi rahatlatinca hemen o sızı gecti.gozunu hic korkutma canini da sıkma duzenli olarak denemelere devan et

aynen katılıyorum canım arkadaşıma kesinlikle kanamam olmadı hiç bir denememde sıktığın zaman sadece baskı hissediyosun birazda ağrı ama rahat olunca hiçbiri yok :)

Geliiiiinn olduuuummmmm :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yuppieeee🎊🎉🎉👏👏👏👏👍👍👍 😊😊😊tebrikler canm gözün aydn iniallah darısı bizm başımıza en en en kısa zamandaaa :)

Bugün inşallah deneyeceğim umarım yapabilirim bende terapistin verdiği bi cd vardı vajinismusla ilgili önce onu izleyeceğim egzersiz yapışırken gösteriyoo

bende de kanama olmadı ilk yaptıgımız zamanlar acıyodu ama şimdi oda geçti..zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…