- 28 Ocak 2014
- 465
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.381
Yağsız aparatmı sokulur😄 boşuna aparatla felan uğraşma sen artık yendin hiç gerek yok aparata benimde eşim bi yere gitmese dahi bazen 15 günü buluyor ilişkiye girmedimiz ... Ama kaldımız yerden de devam edioz çok şükür problem olmuyor
Bulamadik ki birbirimizi benimki gizlilik yok aslinda
Canım kargo geldi mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef bekliyorum
İns canim heycanlandim sen kac gunde yendin aparatlaTamam canım ins yarın gelir ya
Yuppieeee🎊🎉🎉👏👏👏👏👍👍👍 😊😊😊tebrikler canm gözün aydn iniallah darısı bizm başımıza en en en kısa zamandaaa :)
Gelmis cnm yarin elimde olur cok tesekkurlerrr..Tamam canım ins yarın gelir ya
eros fantasy diye bir jel.su bazlı yazmıyor uzerınde sadece hamılelık suresınce kullanmayınız yazıyor..... ne kullanayım pekı??????? yumurtlama dönemımkı ben bu jelle denedım...eğer engelse bır ay daha bekleyeceğim demektırVarrr ben ve birçok arkadaşım.... Sen kayganlaştırıcı ne kullanıon... Su bazlı yazan larda hiç problem olmazz... Ben ultrason jeliyle hamile kaldım durexin kayganlaştırıcıyla kalan var... İçeriğine bak su bazlı yazanlarda problem olmaz
Tesekkur ederim caniim darisi basiniza Rabbim yar ve yardimciniz olsun
hadi inşaallah: ) ben aparat ile birkaç kez yapıp yendim canım: )
İns canim ya super bi durum olur benim icin artik mutlulukdan ne yaparim bilmiyorumm
Gözün Aydın arkadaşım, darısı bize inşallah🙏 sen ne kadarlık evliydin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yeneli ne kadar zaman oldu...pekı tam anlamıyla oluyormuhadi inşaallah: ) ben aparat ile birkaç kez yapıp yendim canım: )
Geliiiiinn olduuuummmmm :))))
Arkadaşllaarrrrr günaydın hepinize. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Dün ilk defa zeytinyağı ile denedik ben ikinci boğumda takılıyordum çok acı oluyordu. Zeytinyağı sayesinde ilk boğum çok daha kolay geçti ikinci boğuma gelince ilkinde çok acı duydum yapamadım ikincisinde biraz daha sabrettim. üçüncü denemede sabretcem dedim ve o dayanılmaz acıya sabrettim. Tam eşim boşalıyordu kendimi çektim acıdan. Sonra meniyle karışık kan geldi. O an Hem aladım hem güldüm. İkincisindede böyle olur mu sizce. Bu arada iki parmak dışında egzersiz yapamadım ben eşim müsade etmemişti. Şuan korkuyorum tekrar öle acı duuyar mıyım diye
canım tebrik ederim... sen artık hallettin artık o kadar zor olmaz öyle düşün ..
yeneli ne kadar zaman oldu...pekı tam anlamıyla oluyormu
inşaallah canım dualarim seninle