Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm hiç öyle düşünme ben yaptıysan herkes yapar bende aynı senin gibiydim parmak egzersize hemen başla aparatı bekleme ben suan aparatı tek alışmak için İstyrm ama inş gerek kalmaz sanada 🙏🙏🙏☺️☺️☺️Başarıcaz hadi sende gel artık

Arkadaşllaarrrrr günaydın hepinize. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Dün ilk defa zeytinyağı ile denedik ben ikinci boğumda takılıyordum çok acı oluyordu. Zeytinyağı sayesinde ilk boğum çok daha kolay geçti ikinci boğuma gelince ilkinde çok acı duydum yapamadım ikincisinde biraz daha sabrettim. üçüncü denemede sabretcem dedim ve o dayanılmaz acıya sabrettim. Tam eşim boşalıyordu kendimi çektim acıdan. Sonra meniyle karışık kan geldi. O an Hem aladım hem güldüm. İkincisindede böyle olur mu sizce. Bu arada iki parmak dışında egzersiz yapamadım ben eşim müsade etmemişti. Şuan korkuyorum tekrar öle acı duuyar mıyım diye

Bende cok acı duydum alttayken dayanamadım sonra yuz ustu yattım oyle tam bı birlesme oldu bosaldı esim. Ama acıyı nasıl aşacağız bilmiyorum . Fikri olan var mıı

canim sabah heyecanla actim sonucunu bekledim .yenmeye calisan arkadaslara sunu soyluyoruz o zaman INANIRSANIZ, CALISIRSANIZ, PES ETMESSENIZ cok kisa bir surede bu is oluyor cok sevindim xanimmm tebrikler
Tesekkür ederiiimm darısı burdaki arkadaslarımız basına.. Gercekten öyle, bir gun de basardım ah su tembelliğim yedi 1.5 senemi :)

Bende cok acı duydum alttayken dayanamadım sonra yuz ustu yattım oyle tam bı birlesme oldu bosaldı esim. Ama acıyı nasıl aşacağız bilmiyorum . Fikri olan var mıı
Aynis şeyleri biz de zamaninsa dusunduk arkadaslar.duzenli olarak ara vermeden yapmaya devam ederseniz 7 veya 8. De iyice azaliyor ve insan gitgellere alisiyor:) benimde ilk baslarda idrarim varmis hissi cok oluyordu tam o anda kalkip tualete gidiyodum ama yok:) sonra alisinca o his gitti

İnş. o acı geçer Herkes kurtulur inş.

sorması ayıp ama yüzüstü nasıl denedin canım. Popon kalkık mıydı. O şekilde daha kolaysa öle deneyeyim bende

Evet aşırı derecede baskı hissettim ama nefes alıp verdikce acısı azalmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…