- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.341
Alıngirli ve bana gelsiiinnnn. :)))
Eferim kis size tebrik ediyorum ikinizide .. cok sevindim ..hadi kizlar bende 8 -10 mayis gibi yenecem var mi dqha once yenecek olan:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıngirli ve bana gelsiiinnnn. :)))
Eferim kis size tebrik ediyorum ikinizide .. cok sevindim ..hadi kizlar bende 8 -10 mayis gibi yenecem var mi dqha once yenecek olan:)
Dün nette sorun vardi giremedim erkenden uyandimm aparatimi bekliyorum :))))
Tesekkür ederiiimm darısı burdaki arkadaslarımız basına.. Gercekten öyle, bir gun de basardım ah su tembelliğim yedi 1.5 senemi :)
Tamam vbakalim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrik ederim kız: )haydi halaya tey tey tey: ))
Mayis gelini olacaz hepimiz desene azimli cok hazirana kalmasin hadi kiZlarr :)))
Teşekkür ederim canıım yapılmıyacak bişey degil olacak inşallah :))
Kararlı olduktan sonra yaparsın yapacam ve bugun bunu yenecegım de korkunu. Ustune ustu e git olacak inşallah :)Inşallah canım yaa bide boyle yapcam yapcam diyom bide yapamiyomusum :)
Sen nasilsin :))
kayganlaştırıcı jel kllanıp hamıle kalan var mı acaba ....
Bende cok acı duydum alttayken dayanamadım sonra yuz ustu yattım oyle tam bı birlesme oldu bosaldı esim. Ama acıyı nasıl aşacağız bilmiyorum . Fikri olan var mıı
Tabikii.. Suanda ben cok rahatım.. İliski biter bitmez acı da bitiyor yani oyle saatlerce gunlerce cekilen bişey degil, anlıkBen bisey sormak istiyorum. Aci duyduk diyorsunuzya sonra normal hayata devam edilebiliyormu.benim korkum bu.yoksa hemen geciyormu aci.bunu bir bilsem daha rahat olacam....
He kis hazirana kalan curuk yumurta olsun:))))
Iyiyim canım şükür daha facede seni beklerim: )
Iyiyim canım şükür daha facede seni beklerim: )
Evet aşırı derecede baskı hissettim ama nefes alıp verdikce acısı azalmıştı..
bizlerde de öle olmustu alışana kadar haftada 3-4 kez yap daha sonra bir gun bi bakcanki hiç acı yok zevk var