Merhaba Arkadaşlar
VAJİNUSMUS la uğraşan bir olumlu yazı bir başarı öyküsü okumak isteyen arkadaşlarıma bir nebze olsun faydam olursa ne mutlu bana 
Uzun zamandır girmiyordum buraya eskiler beni bilir.yeni üyeler tanımaz bir sürü arkadaş katılmış ben girmeyeli öncelikle Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.Ben evleneli 10 Mayısta tam bir sene olacak Rabbime şükürler olsunki artık tam anlamıyla vajinusmus denen illetten kurtuldum. 2-3 ay oldu aslında oenisi alabildim önce başı sonra azcık daha azcık daha derken yarısı oluyodu aylar öncesinden fakat bir türlü hepsi olmuyordu bir süre sonrada sıkılıyordum ve sonra sinir oluyordum ve bırakıyordum artık eşimde yorulmuştu bende sonra 10-15 gün kadar hiçbişi yapmadık sonra adet girdi araya derken sonraki denemelerimizde oldu hepsi oldu eşim oldu hepsi oldu dediğinde bile doğrulup bi bakıyordum bumuydu die bittimi şimdi oldumu diye.Çok şükür Rabbime bitti artık hepside oluyor.
Bu pskolojik rahatsızlıkla uğraşan çaresiz çare arayan gözü yaşlı umudunu kesmiş ben asla bunu yapamıycam olmuycak evliliğim bu yüzden bitecek diye üzülen gözyaşı döken arkadaşlarıma sesleniyorum; Klişeleşmiş sözü kullanmıycam ben yaptımsa herkes yapar diye bir şey yok herkesin evliliği yaşantısı çocukluğu gençliği yetiştirlme tarzı farklı. O yüzden ben sizinle sadece nasıl bu hastalıkdan kurtulduğumu neler yaşadığımı olumlu olumsuz çok uzatmadan anlatmak istiyorum inş. Bir arkadaşım okurda faydam olur Allah razı olsun der. Tek isteğim bu.
Ben bu siteyi evlendikten 4-5 ay sonra int.de orda burada ilk gece ilişki neden olmaz kadın neden eşine izin vermez neden istemez vb. şeyler yazarken bunun VAJİNUSMUS olduğunu ve pskolojik rahatsız olduğunu sonra fiziksel boyutlarını öğrendim neden olmadığını ne yapmam gerektiğini bu siteden bu forumdan öğrendim buraya bunları yazanlardan bu forumu açanlardan Allah razı olsun . Aynı dertten muzdarip onlarca arkadaşım oldu burada onlarla hergün mailleştik yenen yenmeyen yenmeye çalışan 3 aylık 5 aylık, 3-5 yıllık evli olan bir sürü kişiyle tanıştım onların önerilerine uymaya çalıştım uygulamaya çalıştım bazen yaptım bazen yapamadım bazen isyan ettim bazen sabahlara kadar ağlaya ağlaya Rabbime dua ettim yalvardım. Eşimle aramızda ki durumları hatırlamak ve yazmak bile istemiyorum(önemli olan bugünümüz ve ben her şeyi çokdan unuttum) 3-4 kez pskatriste gittim bi kaç kez sakinleştirici kullandım. Bir yılda yaşadığım günleri size anlatmaya kalksam baş olmaz muhtemelen vajinusmusla uğraşan bütün herkesin yaşadığı şeyler birbirine yakındır.
Öncelikle dua etmeyi ihmal etmeyin küçücük bir fısıltıyı bile duyan Rabbim size emin olun cevap verecektir. Besmelesiz başlamayın,eşinizi arzulayın,beyninizi olumsuzluklardan artın ilişkiye başladığınız anda illaki olacak die bir şey yok kendinizi şartlandırmayın o gün olmaz ertesi gün olur inanın olacak sabırlı olun acele etmeyin , sakin olun pozisyon tercihi size kalmış bacaklarınızı ne kadar çok acabilirseniz o kadar rahat oluyor emin olun.
Benim sizlere şuan itibariyle anlatacaklarım bu kadar fırsat buldukça foruma girip sizlere yardımcı olmaya çalışıcam. Rabbim yuvanızı bozmasın yardımcınız olsun inanın bitecek buna yürekten inanın ve pes etmeyin ben eğer pes etmeseydim belirli aralıklarda çok pes ettim bıraktım yapmıycam dedim yapamıycam dedim eğer demeseydim senesi olmuycakdı bu hastalığımın ama sağlık olsun bunu yaşamamız lazımmış bu bizim sınavımızmış şükürler olsun bitti inanın sizinde bitecek. Bana her türlü sorunuzu sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla elimde geldiği kadarıyla yardımcı olmaya hazırlım ALLAHA EMANET OLUN.