- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.401
... sanki bir sihirli değnek varmış da dokununca bu sıkıntı gececekmiş gibi.. öyle bir beklemeye geçtim ben niyeyse.. sanki çözecek kişi ben değilmişim de..:))
..... oturduğum yerden biter inşllh derken buldum da kendimi..moralim bozuldu....silkelenmem gerekiyormuş.. en azından farkettim..
benimde öyle oluyor canım... benım üstelik kanamam da olmadı tamamen gırdı ama zarım yırtıldımı onu bıle bılmıyorum..... giriyor artık ama pek gel git yapamıyorum maalesef .....dediğin gibi içinde sertleşince yıne kasılıyorum ... o yzden yendım mı bu hastalığı yoksa yenemedımmı bılemıyorum ... o yüzden sordum canımiçeride sertleşme olunca kasma oluyor biraz oda alışma ile alakalı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım tebrikleeeeeeeerrrr.... darısı bizlerin başına......
Egzersiz yapmiyor musun
benimde öyle oluyor canım... benım üstelik kanamam da olmadı tamamen gırdı ama zarım yırtıldımı onu bıle bılmıyorum..... giriyor artık ama pek gel git yapamıyorum maalesef .....dediğin gibi içinde sertleşince yıne kasılıyorum ... o yzden yendım mı bu hastalığı yoksa yenemedımmı bılemıyorum ... o yüzden sordum canım
ya yapıyordum aslında iki gün öncesine kadar..yani baya da ilerledim diyebililirim.. eşimin iki parmağını tamamen alabildim p.başını alabildim.. sonra tamam artık deneyebilirim gerçekten dedim..hangi poziyon nasıl derken nooldu bilmem bi kaldım yani.. haala harekete geçmedim.. öyle bir rehavet hali.. geçer heralde. geçer geçer..:)
herkes çalışsın... çalışmayana köfteyok:))
insanlar bunun güzel bişey olduğunu söylüyor ben kasılmadan falan hıc zevk ne almıyorum.acaba bız gıbı vajınısmus hastaları hep mi böyledir... yksa zamanla bızede ıyı bişey miş gıbı görunecekmıbenim git gel çok rahat ama sona doğru iyice sertleşme olunca değişik. oluyor yendik canım yendik: ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insanlar bunun güzel bişey olduğunu söylüyor ben kasılmadan falan hıc zevk ne almıyorum.acaba bız gıbı vajınısmus hastaları hep mi böyledir... yksa zamanla bızede ıyı bişey miş gıbı görunecekmı
insanlar bunun güzel bişey olduğunu söylüyor ben kasılmadan falan hıc zevk ne almıyorum.acaba bız gıbı vajınısmus hastaları hep mi böyledir... yksa zamanla bızede ıyı bişey miş gıbı görunecekmı
bede aynısını düşünüyorum...hiç güzel bişey değil sürekli kasılmalar , sızı, ben bişey anlamadım bundan hıc bızaman normal ınsanlar gıbı yapamayacağımı düşünüyorum... şu filmlerdeki gibi olmayacak sanırımBiz vajinismus hastalarii herseyimizle aynimiyiz nee aynilarini bende duşunuyormm :)))) hakkatenn bu insanlar nasil zevk aliyo bundann
bede aynısını düşünüyorum...hiç güzel bişey değil sürekli kasılmalar , sızı, ben bişey anlamadım bundan hıc bızaman normal ınsanlar gıbı yapamayacağımı düşünüyorum... şu filmlerdeki gibi olmayacak sanırım((
Bugün inşallah deneyeceğim umarım yapabilirim bende terapistin verdiği bi cd vardı vajinismusla ilgili önce onu izleyeceğim egzersiz yapışırken gösteriyoo
Kod:
Canım normal uzandım ben eşim de uzerime yattı öyle girdi.. Ozel msj gonderebilmek için 5 dk beklemem lazım o yuzden burdan yazıyım dedım
Tşk. ederim canım inş halletmişimdir. En kıs azamanda sitedeki herkes halleder inşallah. Aminnn :)
Cnm tebrik ederim 😄darısı bize 🙏🙏
Kizlar pudrasiz eldiven kullaniyorsunuz degil mi egzersiz icin