Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yağsız aparatmı sokulur😄 boşuna aparatla felan uğraşma sen artık yendin hiç gerek yok aparata benimde eşim bi yere gitmese dahi bazen 15 günü buluyor ilişkiye girmedimiz ... Ama kaldımız yerden de devam edioz çok şükür problem olmuyor

hadi inşallah benimde öyle olur ya korku var yok desem yalan olur ama bi yandanda diyorum bi kere oldu sonrada olur

Yuppieeee🎊🎉🎉👏👏👏👏👍👍👍 😊😊😊tebrikler canm gözün aydn iniallah darısı bizm başımıza en en en kısa zamandaaa :)

Tesekkur ederim caniim darisi basiniza Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Varrr ben ve birçok arkadaşım.... Sen kayganlaştırıcı ne kullanıon... Su bazlı yazan larda hiç problem olmazz... Ben ultrason jeliyle hamile kaldım durexin kayganlaştırıcıyla kalan var... İçeriğine bak su bazlı yazanlarda problem olmaz
eros fantasy diye bir jel.su bazlı yazmıyor uzerınde sadece hamılelık suresınce kullanmayınız yazıyor..... ne kullanayım pekı??????? yumurtlama dönemımkı ben bu jelle denedım...eğer engelse bır ay daha bekleyeceğim demektır :KK43:

Arkadaşllaarrrrr günaydın hepinize. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Dün ilk defa zeytinyağı ile denedik ben ikinci boğumda takılıyordum çok acı oluyordu. Zeytinyağı sayesinde ilk boğum çok daha kolay geçti ikinci boğuma gelince ilkinde çok acı duydum yapamadım ikincisinde biraz daha sabrettim. üçüncü denemede sabretcem dedim ve o dayanılmaz acıya sabrettim. Tam eşim boşalıyordu kendimi çektim acıdan. Sonra meniyle karışık kan geldi. O an Hem aladım hem güldüm. İkincisindede böyle olur mu sizce. Bu arada iki parmak dışında egzersiz yapamadım ben eşim müsade etmemişti. Şuan korkuyorum tekrar öle acı duuyar mıyım diye:KK43:

canım tebrik ederim... sen artık hallettin artık o kadar zor olmaz öyle düşün ..

... sanki bir sihirli değnek varmış da dokununca bu sıkıntı gececekmiş gibi.. öyle bir beklemeye geçtim ben niyeyse.. sanki çözecek kişi ben değilmişim de..:))
..... oturduğum yerden biter inşllh derken buldum da kendimi..moralim bozuldu....silkelenmem gerekiyormuş.. en azından farkettim..

X