-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.141
Evet oruc tuttugum icin duzenli egzersiz yapamiyorum
Canım valla bende anlamadım çünkü eşimde bir süre sonra kendimi kasmadığımı söylüyor acaba zar mı kalın yoksa çatım mı dar gibi şeyler düşünmeye başladım doktor gideyim dedim ama araştırdım tedaviler çok pahalı
canım benim hayır sadece egzersiz yapmadım hatta hiç yapmadım gibi bişi. sana yazdıklarım var ya toplasan 2-3 gün denenen şeylerdi. yani evet parmakla egzersiz yaptım ama günlerce saatlerce değil. 2-3 gün sık sık müsait olduğumda yaptım sn lerle ölçülebilir zaman dilimi kadar yani. saatlerce başında durup da egzersiz yapmadım ben direk eşle denemeye karar verdim. baktım parmakla olabiliyor aynaya baktım aaa orada bir açıklık var demek istersem olacak o zaman eşle deneyeceğim dedim eşimle deneme yaptık. ve sana yazdığım pozisyonda oldu. iki parmağı bak önce yavaş yavaş yağla yada jelle ki ben yağla yaptım z.yağı ile yenenlerdenim ki kızlığıda ben yağla bozmuştum,sonra önce ucunu ittir içine milimde girse dur bekle nefes al ver bir daha ittir bir daha dur bekle bir daha ittir zaten yarısından fazlası giriyor sonra da kuvvetlice ıkın nefes al ver veeeeee bakmışsın ki hepsini almışsın. kulak çöpü mum vb aparata ben yapmadım. aparat eş parmapı bana cazip gelmiyor.kendi parmaklarım daha kolay geliyor sonuçta amaç oraya bişeyşerin girdiğini görmek orasdı zaten esnemiyorki neyle yaparsan yap önemli olan beynini evet burda açıklık var ve ben izin verirsem o açıklığa dünyaları sığdırabilirim.çünkü cdden orası kocaman boşluk zahmetli kısmı başını almak sonrası oyncak gibi kolay tatlım inan teselli değil gerçekler...
canm bu işi hallet yine orucuna dewam et bende öyle yaptm kafan rahat etsn su işi halletde
Aynen asi okadar kotu bisey ki husranla o odadan cikmak bugun tutmadim oruc sen kulak copunden aparati nasil yaptin
bak canm kulak çöpüne bitane hawlu kagt sardm snra bıtane daha bı tane daha derken istedgm kalnlıga gelince strecledm 4 tane yaptm böyle boy boy
üstte denedim tatlım hiç acıyı umursamıyorum artık evet hala canım yanıo geri çekmek istiyorum ama hayır diyorum bu iş tam anlamıyla olana kadar istersem acıdan öleyim kalkmıcam. eşim çok sakinleştiriyor ama hayatım lütfen kalçalarını sıkma kasma kendini diyo öyle öyle rahatlatıyor..
Aslinda bana sorsan kaamiyorum ke dimi rahat gibiyim ama o aci yok mu o aci o yanma hissi beni deli ediyo[/QUOTE
yanma hissi olduğunda vajinanı sıkıp bırakmayı denesene ben de işe yarıyor sıkıp bırakman kasları rahatlatıyor
Herseyi deniyorum ama yarida takildim kaldimmm cok canim yaniyooo
ayrtıca bu dilatörlerin en büyüğünün çevresi kaç cm ???
siz yenmemiş miydiniz? eşinizi ölçün ona göre hazırlayın bir tane ama boyutunun çok da önemi yok kendinizi kastığınız için olmuyor. bence eşinizle uzaklaşmayın sık sık deneme yapın.
merhaba arkadaşlar dıer sayfada da yazdım bır sneeyı gectı evlılıgım ve hala başaramadım aslında kızlar vajınısmus olduğumu bıle bılmıyorum.cunku ben hıc deneme bıle yapmadım hıc.nasıl gırıccek oraya dıye düşünüyorum sevısmeler hersey normal ama gırıs yokkk esım ıtıncemı gırıcek dıe bıle düşünüyorum.dun cesaret ettım ne olursa olsun olacak dıye ama regl oldum sımdı bır hafta daha beklıycem. . benden sonra evlenen arkadaşlarım hepsı basardı ve ben hala yerımde sayıyorum onların bebeklerı bıle var.artık yalan söylemeye başladım bebek yaptık ama olmuyo dıyorum artık.kocamdan ve sızden başka kımse bılmıyor bu durumu hıckımseye anlatamadım hıckımseye.ama hala umudum var keşke dıyorum ılk yenıyken farketseydım bu durumu olur olur dıe erteledımm esımdende yuz buldum ha bugun ha yarın dedıkk ama bugünlere kadar hüsranla geldıkk. . artık esımde dıyo yapalım hıcbırsey olmıycak dıe.herkes yapıyo neden bız bu ıslerle uğraşıyoruz.delıgın nerde olduğunu bıle bılmıyorudum burdakı arkadasların sayesınde aynayla bakabıldım ve delıgı gordumm nasıl mutlu oldum anlatamam kızlar mınıcıkk bır delıkk ve nefes egzersızlerıyle ve kayganlaşınca açıldığını farkettımm beynime yerlestı herseyy vajının yapısınıda ınceledımm ama o nasıll gırıcek oraya esım ıtıncemı gırıcek hala anlamıs degılımmmm.desteklerınızı tavsıyelerınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen yalnız bırakmayın
Aparati yaptim canim guzelce yagladim ucunu sokabildim fazla gidemedim orayi asamadim ama zorlicam :)
Valla eşli deneme yapmak istedim aslında ama hayal kırıklığı olmasın diye biraz daha aparatlarla çalışmak istiyorum. Bir de git gel yapabilsem iyice emin olucam kendimden. Bugün egzersiz sonrası bütün gün şuandada dahil vajinamda hafif bir ağrı ve yanma var. Normalmi acaba? Bol miktarda bebe yağı kullanıyorum aslında ama ilk defa 10 cm yaptım belki ondandır..
Olmadı.. Olmadı.. Ve gene olmadıo anda kasılıp kalıyorum ya ne kadar saçma bişey bu ne vajinismusmuş arkadaş !!!!!! Eşimde kızdı gitti
arkadaslar merhaba ben parmak egzersizlerini yapamıyorum ya bide bişey sorucam vajen girişinden sonra parmağımı ne yöne hareket ettireceğimi bilemiyorum zaten çok kasıyorum böylede olunca bi çözüme ulaşamıyorum sanki girişten sonra gerisi kapalı gibi geliyor kendimi çok kasıyorm rica etsem yenen arkadaslar bana yardımcı olabilir mi bu konuda
canım parmağını bir boğum aldıktan sonra popo yönüne doğru aşağı itersen yönü bulur aynı şekilde aparat da yaparsan o şekil yapıcaksın ama bence parmak et olduğu için daha kolay penis de aparattan bin kat daha kolay aparat beni hep acıtmıştır bende daha yenemedim ama her denemede yarısını alıyorum pnisin sonrası takılıyor bakalım ne olacak..
sağol canım peki hep aşağı doğrumu gidecek parmak dümdüz aşağımı gidiyo ya bu belirsizlikte cesaretimi kırıyo oyüzden soruyorum sanki yanlış bişiy yapıp zarar verecekmişim gibi korkuyorum , aparat banada itici geliyor parmakla hissederek yapmak daha doğru gibi geliyor sende yenersin inşallah canım yaa çoğunu yapmışsın bence bişey kalmamış keşke bende o günlere gelebilsem