Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen bende zeytinyagi kullaniyorum denemelerde benim zaten kizlik zarim ilk gecemde bozuldu ama gerisi gelmedi dedigim gibi herseyi beynimde bitirmem gerekiyo :))

Cok cesaretliymissin gercekten bu is cesaret isi sanirim o aciya dayanamadigim icin devami gelmiyo iste o aci neden oluyo peki sence ya tek nedeni kasilmak mi kasildigimi da dusunmuyorum sende yenmissin kasilma oluyor mu hala peki.

nasılsınız ??? bende de bi ilerleme yok napcam bilmiyom tekrar aparat zor geliyo...eşimde sanırım ben üzülmiyim diye uzak duruyo benden çok sıkılıyorum artık çok bunaldım.....

canım o minicik delik esniyor ilişkiden sonra yine minicik oluyor yapısı öyle, ya eşiniz itecek ya da siz kendinizi iteceksiniz yoksa nasıl olsun ki canım siz elinizle kendiniz yerleştirin hafif ıkınınca açılıyor zaten.

arkadaslar merhaba ben parmak egzersizlerini yapamıyorum ya bide bişey sorucam vajen girişinden sonra parmağımı ne yöne hareket ettireceğimi bilemiyorum zaten çok kasıyorum böylede olunca bi çözüme ulaşamıyorum sanki girişten sonra gerisi kapalı gibi geliyor kendimi çok kasıyorm rica etsem yenen arkadaslar bana yardımcı olabilir mi bu konuda

yanma olması hafif agrı olması normal canım sonuçta aparatlar kullandıgımız jeller oraya hep yabancı haliyle birazda kasılıp zorladıgımız için bu gibi şeylerle karşılaşıyoruz maalesef sen birde tahriş için bir krem al ondanda kullanki tahriş olmasın içerdeki tahrişler yanma ağrı yapar..

Olmadı.. Olmadı.. Ve gene olmadı o anda kasılıp kalıyorum ya ne kadar saçma bişey bu ne vajinismusmuş arkadaş !!!!!! Eşimde kızdı gitti

çok üzüldüm gerçekten nedir bu çile çekiyoruz böyle sonumuz hayır olsun eşimden uzakken aman neki yaparım ya diyorum toparlıyorum kendimi o gelince pıss diye sönüyorum ne cesaret ne bişiy kalıyo ay ne olacak bilmiyorum.

canım parmağını bir boğum aldıktan sonra popo yönüne doğru aşağı itersen yönü bulur aynı şekilde aparat da yaparsan o şekil yapıcaksın ama bence parmak et olduğu için daha kolay penis de aparattan bin kat daha kolay aparat beni hep acıtmıştır bende daha yenemedim ama her denemede yarısını alıyorum pnisin sonrası takılıyor bakalım ne olacak..

sağol canım peki hep aşağı doğrumu gidecek parmak dümdüz aşağımı gidiyo ya bu belirsizlikte cesaretimi kırıyo oyüzden soruyorum sanki yanlış bişiy yapıp zarar verecekmişim gibi korkuyorum , aparat banada itici geliyor parmakla hissederek yapmak daha doğru gibi geliyor sende yenersin inşallah canım yaa çoğunu yapmışsın bence bişey kalmamış keşke bende o günlere gelebilsem

evet canım başta biraz sok sonra parmağını aşağı doğru hareket ettir merak etme kendin hissettiğin için zarar vermesin bende aparattan çok parmak yapabiliyordum kayıp gidiyor gerçekten düz iteklediğinde bi et parçası gibi biyere geliyor dahada ileri gitmiyor popoya doğru aşaği yapıcaksın ah canım bende bukadarını yapabiliyorum ama inan bende çaresiz bir haldeyim olmuyor yani buakdarıda yetmiyor tamamını almadan rahatlıyamıyor insan inş. başarırız sormak istediğini sor herzamann çekinme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…